aihm'ne nevzat şakar ve hasan yeneri şikayet etseydik kabul olurdu..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaihm'ne nevzat şakar ve hasan yeneri şikayet etseydik kabul olurdu..
sesli güldüm !!!Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
AİHM'nin gerekçeli kararı geldiğinde, reddediş sebepleri belli olduğunda yönetim bunu bizle de paylaşmalı. Ve sebep yargıtay değilse gerekli değişikleri yapıp başvuruyu yinelemeli.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaihm'ne nevzat şakar ve hasan yeneri şikayet etseydik kabul olurdu..2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Adli olarak suçun kabul edildiği ve kesinleştirildiği bir ortamda, spor hukukçuları tarafından suçluların aklandığı bir ortamda ne yapılabilir mesela?
Konuşmasına konuşuyoruz da, bir çözüm yolumuz yok be.
Türkiye sınırlarında herhangi bir şekilde hakkımızı alamayacağımız ve Uefa'dan herhangi bir adım atılmadığı bir ortamda yapılabilecek hukuki işlemler neler olabilirdi?
AİHM'ye şimdi yapılan başvuru ile Yargıtay kararlarından sonra yapılacak başvuru arasında sonuçsal herhangi bir fark olur muydu?
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdli olarak suçun kabul edildiği ve kesinleştirildiği bir ortamda, spor hukukçuları tarafından suçluların aklandığı bir ortamda ne yapılabilir mesela?
Konuşmasına konuşuyoruz da, bir çözüm yolumuz yok be.
Türkiye sınırlarında herhangi bir şekilde hakkımızı alamayacağımız ve Uefa'dan herhangi bir adım atılmadığı bir ortamda yapılabilecek hukuki işlemler neler olabilirdi?
AİHM'ye şimdi yapılan başvuru ile Yargıtay kararlarından sonra yapılacak başvuru arasında sonuçsal herhangi bir fark olur muydu?Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Başkan borçsuz kulüpmü olur demiş.borcun 120 milyon tl üzerine çıkmış.yayıncı kuruluştan 40 milyon civarı,kombineden 5 milyon civarı,TS Cluptan 10 milyon civarı,reklam sponsorluk filan 10 daha ekle bu seneki gelirimiz borcun yarısını biraz geçmiş.futbolcu kadromuza bakıyorum iyi para kazanabileceğimiz oyuncu yok gibi.bende 10 senedir şirket çalıştırıyorum alacağım borcumu karşılamayınca büyük sıkıntılar yaşıyorum.evet borçsuz büyüme olmaz.fakat borcunun karşılığının olması şartıyla.her sene eksiye düşersen beşiktaş gibi bataklığa girersin.
Yorum
-
Başkanımız eşek yüküyle bizi borçlandırdığı için neredeyse madalya takmamızı bekliyor...
yatsın kalksın şike sürecine dua etsin...
yoksa böyle saçma sapan açıklamalar yapmaya cesaret edemezdi...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Geçen gün Şenol Ustaömer'i konu eden bir belgesel izledim Trthaber'de
feybe yönetimine sezon başı gitmiş. Beni gönderecekseniz futbolu bırakayım başka takımda oynamak istemiyorum demiş. Yönetim hiç olur mu öyle şey demiş. Sonra sezon ortasında gençleştirme bahanesiyle kendisiyle birlikte birçok futbolcuyu göndermişler.
Belgeselin sonunda hayatının en üzücü hadisesi olarak Trabzonspor'da yaşadığı olayları gösterdi. Babası vefat etmiş. Evinde taziyeleri kabul ederken dönemin yöneticisi Kenan İskender "Burda sıkılır daralırsın gel kampa" diye kandırmış. Ardından Ahmet Suat Özyazıcı "Oynamak zorundasın, Trabzonspor mühim" türünden bir konuşmayla zorla oynatmış. O da korkmuş 20-21 yaşındaymış oynamış. Frikikten bir gol atmış. Seyirciler sevinirken kendisi kan ağlıyormuş. Bir sene sonra feybe'ye transfer olmuş. Trabzon'daki maçta ana avrat küfür etmişler. O o halde çıkıp gol atmış ama karşılığında küfür yemiş, hayatının en kötü anlarıymış, halen daha Trabzon'a Trabzonspor'a kırgınmış
Şimdi, ilk düşüncem şöyle:
Neden hatalı olanlar suçlanmaz da camialar suçlu ilan edilir?
Yani orda onu yanlış sevkedenler belli ama kırgınlığı şehre ve camiaya.
Halbuki feybe yönetimi de canını yakmış ama feybe camiasına tepkisi yok, bu bir ikilem değil mi?
Hem gs'de Hagi de aynı acıyı yaşamış ve Fatih Terim'in telkinleriyle maçlara çıkmamış mıydı?
Hagi Fatih Terim'e kin mi güttü?
Ya da savaşta savaşanlar ardında ailesini bırakıp endişe ettikleri halde savaştan kaçtılar mı ya da ülkelerine nefret mi beslediler?
Ya da yakınlarını kaybeden tiyatro sanatçıları aynı günün akşamı sahneye çıkıp oyunlarını oynamadılar mı?
Tiyatroya ve izlemeye, komediyse gülmeye gelenlere kin mi güttüler?
Bilmiyorum belki bu örnekten bazıları meseleyi tam karşılamıyor olabilir ama bu konuda aklım karışık
İkinci düşüncem ise Trabzonspor olarak Şenol Ustaömer'in bu kırgınlığını nasıl giderebilir, kendisinden helallik nasıl alabiliriz? Yönetim bu konuda neler yapabilir?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum