Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ah başkan ah....
    Sen değilmiydin klübeye transfer yapmam diyen.
    Takıma direk katkı yapacak adam alırım diyen.
    Ne yazsak boş.Şampiyonluk yarışı daha da bitmedi.Hiç değilse sesini çıkar bir şey yap.
    G.tü boklu Aykut Trabzon'un penaltıları irdelensin diyor ikinci yarı Trabzon'a verilen penaltı sayısı 0(sıfır).Çıldırmamak elde değil.Lig biter espiri yaparsın Ahmet Çakar'la.
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• bu takım şampiyon olsun gelecek paralardan sonra yolda yürüyüşüm değişir, yanımdan geçene selam bile vermem diyordun. o kadar para kazanacaktık o zaman adam gibi bir forvet alsaydın ya. bıraktın bizi umut bulut a şimdi yerleri dövüyoruz. sadece 4 maç kaldı. çık avazın yettiği kadar bağır çağır. en azından bu 4 maçta dikkatlari bu maçlara çek. yoksa daha çoookkkk bekleriz biz...

Yorum

• uyumayın uyumayın adamların aldıgı penaltıyı gorun adamın dirsegine 1 metreden penaltı calan hakemi irdeleyin uyuma yonetim uyuma biz 28 senedir katlanıyoruz yine katlanalım 2 ligi düssek bile hakemlere mhk federasyona dum duz girelim bunlar yancı hepsi susmayalım benim tahanmulum kalmadı

Yorum

• forum niye kapatıldı ya... sadri şener görüşmeye gitmesin... siyasi bir olay yoktu....

Yorum

• Cuma günü maç oynanmasına tamam diyen yönetici istifa etsin!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Vardı ben abartmışım biraz Beytekin ....Pardon Miraç halen iğne ve serumun etkisi diyebiliriz....Hukuken mesul değilim yani ceza veremezsiniz
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bir tarafta sahaya inen,yedek kulübesine saldıran, koridorda hakem tehdit eden fb cephesi.

Diğer yanda "her yol mübah değildir" diyen bizim cephe.

Kendimiz çalar söyleriz böyle.

Bizim dışımızda kimse demez fb şöyle şampiyon oldu diye.

Kahramanlık hikayeleri anlatılır.
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz.buca teknik direktörüne sorulmalı,ABDULKADİR neden oyundan alındı???
                  site yöneticilerine SESLENİYORUMMMMMM başlık açın bu olay irdelensin.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vardı ben abartmışım biraz Beytekin ....Pardon Miraç halen iğne ve serumun etkisi diyebiliriz....Hukuken mesul değilim yani ceza veremezsiniz

Geçmiş olsun abi.
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• Bu kadro 96'dan kalitesiz olmasına rağmen müthiş avantajı vardı ilk yarının sonunda...neden bu takıma 2-3 direk oynayabilecek adam almadınız,neden cimrilik yaptınız daha mı iyi oldu şimdi?..Nevzat Şakar akşam telegolde koydu postayı sen ne yapabiliyorsun başkan çıkıp 2 sırıtmakla klup mü yönetiliyormuş..Bu taraftar hiç unutmayacak bugünleri uykusuz gecelerimizi,yıllarımızı ekran başlarında bırakıyoruz..ellerim yakanda başkan ahırette de yakanda olacak!!!
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Fenerbahçe'ye bakıyoruz gerideyken Ofansif futbolcu koydukça koyuyorlar oyuna. Ya biz ? Yedek kulübesine baktın mı 2 tane ofansif futbolcu var biri hazır değil(!) diğeri başka alemde.. Bunun sorumlusu Yönetimdir..

Yorum

• Bi hakem çıkacak; bir düdükle lideri değiştirecek, belki de şampiyonu belirleyecek, ligden düşen takımı tayin edecek. Ben sokaklarda Fblilerle kavga edeceğim, psikolojim bozulacak, gecelerim uykusuz geçecek. Çevremdiki fbliler salyalarını akıtmış şekilde benimle dalga geçecek. Benim yöneticim çıkacak, '' biz o yollarda yokuz'' diyecek. Geçiniz bunları. Seve seve konuşacaksınız. İsterse takım küme düşürülsün ama benim ve benim gibi sinirden ağlayan taraftarımı bu çaresizliğe düşürenlerden bunun hesabı sorulsun.

Yorum

• Başkan anlaşılan o ki bu davete icabet edecek. Ne konuşacaklar merak ediyorum. Bizim başkan o başbakana ne diyecek çok çok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkan anlaşılan o ki bu davete icabet edecek. Ne konuşacaklar merak ediyorum. Bizim başkan o başbakana ne diyecek çok çok merak ediyorum.
                              Ne diyecek abi ne bekliyorsun diyeceği şu olur ''sayın başbakanım stadımız için size çok teşekkür ederiz''..2-3 kameralara gülümsemeler başbakan bizimkinin sırtına vurur...''Aman yanlış olmasın haa'' der ondan sonra toplantı biter..al gülüm-ver gülüm
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Kusura bakmayin ama bu saatten sonra kazan kaldirmanin manasi yok.

Testi kirildi usaklar....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Çalışıyor...
                                X