Bir şey daha Sergen,Trabzonspor uçağında başkanla konuştuklarını anlatmıştı bi ara kulaklarıma inanamamıştım..özet geçeyim iyi ki uefaya gittik şampiyonlar ligine gitseydik camia'nın beklentisi artacaktı ve buna bağlı daha kalite transferler ve kurumsallaşma olması istenecekti vs..yani 08-09 sezonunda iyiki uefaya gitmişiz başkana göre
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadroya görünce eksi günler geldi aklıma.
Nereden nereye.
Otelul Galati' ye elenmekten Liverpool'u elden kaçırmaya...
Küme düşen Kayseri Erciyes'e elenmekten fb'yi eze eze yenerek kupayı müzeye taşımaya..
Hey gidi günler...
Fb yi eleyip kupayı aldığımızda yaptığımız şöleni bile beğenmeyen var. Neyse....
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluğu altın tepsiyle Beşiktaşa sunmuştuk o sezon,ancak Ersun Hoca 1 yıl daha kalsaydı belkide şampiyon olurduk..Broos mahvetti gitti..
Elimizde çok güzel fırsat var. Sürekli çok para harcanmasından şikayetçi olunsada elimizdeki iskelet kadroyu kurabilmek kolay iş değil. 2 senedir Dünya paralar harcayıp iskelet kuramayan takımlarda var. En basit örneği Gs...
Biraz daha ekonomik anlamda iyi olabilsek daha kaliteli oyuncular alabiliriz.
Kadromuzun iskeleti var. Kadro 3. senesinde. İskelet kadromuz ilk kurulduğunda taş ve tecrübe anlamında alt düzeydeydi fakat şuan iyi düzeye yaklaştı.
Hoca anlamında istikrar yakalamalıyız. Malum yabancı hoca bizim takımımızda iş yapamıyor. Türk hocalardan en iyisine sahibiz.
Son olarak yönetim anlamında da istikrarlı olmamız gerekir. Bazı yatırımlar yaptılar, yapmaya devam ediyorlar bunların tamamlanması takımımız adına hayırlı olacaktır. Yeni yönetim gelirse bizi nelerin bekleyeceğini tahmin etmek zor.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
Genelde iyi basladigini düsündügüm yönetim özellikle son dönemdeki transfer politikasiyla kötü gitmektedir.
Ersun yanalin gitmesi dogruydu ama yerine gelen adam broos olmamaliydi.
Broos ile 1 sezon heba oldu ve bu sezonda sampiyonluk icin yeterli takviyeler bence yapilmadi.
Elbette daha kötü yönetimlerde de gördük ama bu yönetiminde Trabzonsporun hedeflerini tam anlamiyla kavrayan bir yönetim oldugunu düsünmüyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şey daha: Sergen, Trabzonspor uçağında başkanla konuştuklarını anlatmıştı bir ara; kulaklarıma inanamamıştım... Özet geçeyim: "İyi ki UEFA'ya gittik; şampiyonlar ligine gitseydik camianın beklentisi artacaktı ve buna bağlı daha kalite transferler ve kurumsallaşma olması istenecekti vs..." Yani 08-09 sezonunda iyi ki UEFA'ya gitmişiz başkana göre!En son poetricus tarafından düzenlendi; 07.09.2010, 02:03.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenelde iyi basladigini düsündügüm yönetim özellikle son dönemdeki transfer politikasiyla kötü gitmektedir.
Ersun yanalin gitmesi dogruydu ama yerine gelen adam broos olmamaliydi.
Broos ile 1 sezon heba oldu ve bu sezonda sampiyonluk icin yeterli takviyeler bence yapilmadi.
Elbette daha kötü yönetimlerde de gördük ama bu yönetiminde Trabzonsporun hedeflerini tam anlamiyla kavrayan bir yönetim oldugunu düsünmüyorum.
sahi bu ne yahu? eski sayfalara baktığımı sandım bir an.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebinlerce dansöz var.
Yorum
-
Daha saydam yönetim istiyoruzTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Her cümlesine katılmasam da Ömer hoca'nın yazdıklarını okumak keyif benim için...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şey daha Sergen,Trabzonspor uçağında başkanla konuştuklarını anlatmıştı bi ara kulaklarıma inanamamıştım..özet geçeyim iyi ki uefaya gittik şampiyonlar ligine gitseydik camia'nın beklentisi artacaktı ve buna bağlı daha kalite transferler ve kurumsallaşma olması istenecekti vs..yani 08-09 sezonunda iyiki uefaya gitmişiz başkana göre
Aslinda ihanet ama harcanan 25 milyon €´nun üstüne daha fazla borc yapmamak adina yapilmak istenen bir sey gibi duruyor! Ama bunun bile özrü olmamali, olmazda!
Keza kaliteli bir kadro kurmak icin illa cok para harcamak zorunda degilsiniz!
O zaman Sivasspor´a cikan rakip Anderlecht´ti. Pekiyi Anderlecht´i elemek icin pahali transferler yapmak gerekiyormuydu? Hayir
Anderlecht´i elediginde direk Avrupa Liginde gruplara kaliyordunuz. Hadi diyelim Sampiyonlar ligine giremedi ki bunun aksi de mümkün olabilirmiydi? Evet
Eeee o dönem Toulouse´a bile elendik ama hic eksigimiz olur mu? Saka gibi...Zaten Senol Günes son kozlariydi ama onu neyle nasil ikna ettiler hala bilemiyorum...büyü mü yaptilar acaba
Kisadan hisse,
Iste bu Yönetimin VIZYON´u!!!
Birde su anlayis var...
1.Bundan önce gelen Yönetimler sanki iyiymiydi?
2.Bu Yönetim giderse daha iyisi mi gelecek?
3.Evet hata yapiyorlar ama iyiniyetliler. Nasil ayni hatayi birden yaparak bu olabiliyorsa?
Hic istikrarlarini bozmadan taraftari kandiran, samimiyetsizlik dizboyu iken, birde bunun üstüne taraftara sitemde bulunan Yönetimler elestiriyi haketmiyor!
Biz Lig Sampiyonlarini tayin etmeye devam edelim, nasilsa bunu karsiliginda bir Madalya aliyoruz ya!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Şu rezalete bakın geçen yılın ortasında Umuta 3 yıllık sözleşme imzalatılıyor. bu yılın en önemli maçından önce manejerler cirit atıyor tesislerde.. bu diğer futbolcuları da olumsuz etkileyecektir.
İnşallah Aralıktaki kongrede gider bu yönetim.
Yorum
-
yönetimin belki artıları eksilerinden fazla olabilir fakat bence en büyük eksiklikleri 3 sezon önce iskeletini kurdukları vebugüne kadar muhafaza ettikleri iskelet kadroya her sezon mevcutlarından daha iyi transferler yaparak takımın kalitesini arttırmak yerine genelde aynı seviyede oyuncularla işi idare ettiler
Doğru takımı biryerlerden alıp buralara kadar getirdiler fakat artık üzerine birşey kat(a)mıyorlar bu yüzdendirki bence bu yönetim miadını doldurmuştur. Artık daha istekli daha heyecanlı birilerinin görevi devralma vakti gelmiştirGüneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
1.Bundan önce gelen Yönetimler sanki iyiymiydi?
2.Bu Yönetim giderse daha iyisi mi gelecek?
Bu soruları siz yanıtlar mısınız ?DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
Trabzonspor yönetimi içten içe kaynıyor. Hedefteki isim Hayrettin Hacısalihoğlu.
Bordo Mavili ekipte kongreye kısa bir süre kala mevcut yönetim içten içe kaynamaya başladı.
Trabzonspor’un bu sezona en sorunsuz kulüp olduğu düşünülürken, yönetimdeki gelişmelerin kaosun yakın olduğu yönünde değerlendirmelere yol açtı .
Özellikle asbaşkan Hayrettin Hacisalihoğlu’nun tek adam gibi davranması nedeniyle bir kısım yöneticinin artık isyan noktasına geldiği ifade edildi.
Asbaşkan Hacisalihoğlu’na yönetim içersinden sessiz tepkiler artarken Trabzonspor’a personel alımı ve işten çıkarılmalar,konusunda , yönetim kurulu üyelerine danışılmamasının yanı sıra , toplantı yapılmasına bile gerek duyulmadan karar alınması sorunu daha da büyüttü.
Son olarak Liverpool maçı öncesi Toulusose’nin transfer etmek istediği Umut Bulut için tesislere menejer göndermesi ve bundan teknik direktör Şenol Güneş dahil yöneticilerin büyük çoğunluğunun haberdar olmaması iç isyanı ateşledi
Aralık’ta yapılması gereken kongrenin daha erken bir tarihe alınması da gündeme gelirken Yöneticilerin, başkan Sadri Şener’in yeniden aday olması halinde, Asbaşkan Hacisalihoğlu’nu listede düşünmeden ekip oluşturmasını istedikleri ve bu konuda ısrarcı olacakları da ileri sürüldü haber61
Yorum
Yorum