Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artik kapatilsin Fatihin gitmesine hem üzüldüm hem onada hak verdim ama onu byzans takim formasinda görmem ona sevgim bitmistir. Nasil o sahada Babasinin oglunu zaymiyorsa bizde ona olan sevgimisi cenazede gömdük, Trabzona geldimi hakli olarak taraftarimiz onu yuhluyacak bizim tek sevgimiz var oda Bordo Mavi gerisi hikaye.
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bırakın artık fatihi biz umuta alan teo colman bakalım kalan sağlam bizimdir giden gitmiştir
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Türkiye'nin en ateşli taraftarı önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" . "Futbolu bıraktıktan sonra beşiktaş camiasında iz bırakan bir isim olmak istiyorum" . Demek ki kimseye kaldırabileceğinden fazla değer yüklememek gerekiyor. Ders çıkarırsak yine kârdayız.
        Veya hak ettiğinden fazla değer...

Artık Fatih Tekke'yi bırakıp konu başlığına dönmemiz gerekiyor
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor'a karsi babamin oglu top oynasa, o haftaki kardeslik hukukumu askiya alirim..
          BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Kapatılan amatör şubeler hangileri bilen var mı?
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Cemal Ersen: Trabzonspor Tekke'yi alamazdı!

Bana göre transferin en büyük sürprizi Beşiktaş’a imza atan Fatih Tekke oldu.
              Bordo-mavili takımdan ayrıldıktan sonra her transfer döneminde adı Karadeniz ekibiyle anılan Fatih’in dönüşü, bazı soruları da beraberinde getirdi.
              Örneğin Trabzonspor golcü oyuncuyu alamaz mıydı?
              Paranın konu olmadığını görüyoruz. Rubin Kazan’a ödenecek 750 bin euro bonservis ücreti yeni yetmelere veriliyor.
              Ha keza Tekke’nin yıllık 1.5 milyon liralık ücretinin de Trabzonspor takımı içindeki dengeleri bozacağı söylenemez.
              Öyleyse?
              Sorun ya Trabzonspor yönetiminde, ya Tekke’de!
              Veya her ikisinde!
              Kentte sembol haline gelmiş ve işler her kötü gittiğinde tribünün kurtarıcı olarak istediği Tekke’nin Trabzon’dan koptuğu günleri anımsayın.
              Gece yarısı Tekke ve eşinin araçlarının kurşunlanması, aynı saatlerde Gökdeniz Karadeniz’in arabası ve mağazasının da benzer bir saldırıya uğraması basit bir adli olay değildi!
              Bakınız; Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi ile davanın görüşüldüğü Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi tutanakları...
              İki yıldız oyuncunun başlangıçta masum gibi görünen, ancak zamanla içinden çıkılmaz hale gelen bazı ilişkileri, Trabzon’dan kopuş hikayelerinin ama temasıdır.
              O ilişkilerin getirdiği sıkıntılar ortadan kalkmadığı sürece Fatih’in de, Gökdeniz’in de bordo-mavili formayı tekrar giymesi zordur.
              Bu gerçeği başkan Sadri Şener ve yönetimdeki arkadaşları da iyi biliyor!
              Mevcut durumu kabul etmek ve Fatih’in Beşiktaş’a transferini Trabzon’a yapılmış bir ihanet gibi algılamamak, herkesi rahatlatır.
              Bazı defterler vardır. İstemeseniz de kapanmak zorundadır. İşte bu da öyle bir şey!

Cemal Ersen
              Milliyet
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Tekke'yi Güneş çarptı

Umut Bulut’u Toulosue’a satıp Fatih’i almak isteyen Bordo-Mavili yönetimi, Güneş’in engellediği öğrenildi.

Trabzonspor’un son yıllarda yetiştirdiği en önemli golcü, Fatih Tekke’nin Beşiktaş’a imza atması, Bordo-Mavili cephede ses getirmeye devam ediyor. Tekke’nin Beşiktaş ile anlaşmadan kısa bir süre önce Trabzonspor’un gündemine geldiği ancak teknik direktör Şenol Güneş’ten veto yediği iddia edildi. Kulislerde konuşulanlara göre, Toulouse’un Umut Bulut teklifine ‘evet’ cevabı veren yönetim, derhal Zenit ile temasa geçti ve Fatih’i istedi.

1 milyon Euro’ya bitmişti
                Fransızlarla, Umut için 4 milyon Euro’ya el sıkışan Trabzonspor, Zenit ile de 1 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Bordo-Mavili yönetim, böylece hem taraftarın sevgilisi Fatih’i yeniden takıma kazandıracak, hem de transferden hatırı sayılı bir parayı kasasına koyacaktı. Ancak kapalı kapılar arkasındaki pazarlıklara sinirlenen Güneş, Umut’un satışına izin vermedi ve Tekke’nin de yuvaya dönmesini engelledi.

ne kadar dogru acaba bu haber
                Gökyüzünün 'Mavi'sine her baktığında,
                Bulutların 'Bordo' olduğunu görebilmektir.''TRABZONSPOR''lu olmak..!!

Yorum

• Fatih Tekke hata yaptı mı?
                  bence yaptı..ama hepimizin aşırı öfkeli ya da duyusal olduğumuzda,hayal kırıklığı yaşadığımız anlarda yapabileceği bir hata yaptı.. Transferin gerçekleşmemesinin ardından yaptığı konuşmadan bahsediyorum..

Hangimiz zaman zaman çılgınca öfkeye kapılıp maksadını aşan şeyler söylemedik ki?
                  Fatih bu konuşmayı hiç yapmadan , sessiz sedasız gitseydi daha farklı olacaktı belki herşey..

Fatih'i o formayla görmek beni yaraladı mı? Evet..
                  Ama bu yara Fatih'in zamanında bana yaşattığı mutlulukları bir anda silmeme sebep de olmadı..
                  Trabzonspor'un bir şekilde dışında kalan herşeye rest çekmek bana göre değil..Benim hayat görüşüm bu değil..
                  Trabzonspor içerisindeki her olguyu koşulsuz sevmek de bana göre değil..Değer kattığına inandıklarımı severim,sayarım..Bugün de yarın da..
                  Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak TrabzOnLy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tekke'yi Güneş çarptı

Umut Bulut’u Toulosue’a satıp Fatih’i almak isteyen Bordo-Mavili yönetimi, Güneş’in engellediği öğrenildi.

Trabzonspor’un son yıllarda yetiştirdiği en önemli golcü, Fatih Tekke’nin Beşiktaş’a imza atması, Bordo-Mavili cephede ses getirmeye devam ediyor. Tekke’nin Beşiktaş ile anlaşmadan kısa bir süre önce Trabzonspor’un gündemine geldiği ancak teknik direktör Şenol Güneş’ten veto yediği iddia edildi. Kulislerde konuşulanlara göre, Toulouse’un Umut Bulut teklifine ‘evet’ cevabı veren yönetim, derhal Zenit ile temasa geçti ve Fatih’i istedi.

Fransızlarla, Umut için 4 milyon Euro’ya el sıkışan Trabzonspor, Zenit ile de 1 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Bordo-Mavili yönetim, böylece hem taraftarın sevgilisi Fatih’i yeniden takıma kazandıracak, hem de transferden hatırı sayılı bir parayı kasasına koyacaktı. Ancak kapalı kapılar arkasındaki pazarlıklara sinirlenen Güneş, Umut’un satışına izin vermedi ve Tekke’nin de yuvaya dönmesini engelledi.

Haber Fotospor'da çıkmış, bence yalan ve provokatif bir haber

Yorum

• Başkan bu sene hiçbir şeklide Fatih tekke ile ilgilenmedik demişti
                      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Camiayı karıştırmaya yönelik çok haber çıkacak, dikkatli olalım, prim vermeyelim

Yorum

• İlk olarak TrabzOnLy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tekke'yi Güneş çarptı

Hiç doğru değil, sallama haber. Fatih Zenit' ten değil, Rubin Kazan' dan transfer oldu Beşiktaş' a.
                          Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Dün yeni kulübünün resmi sitesinde ateşli taraftarlarına hiteben ettiği laflardan anlaşılyor ki Fatih Tekke üzerimize oynayacak. O kadar gereksizki söyledikleri. Sanki 23 yaşında, geleceğini kurtarmak, geldiği kulübe hoş görünmek için samimiyetsiz şeyler söyleyen futbolcular gibi. 34 yaşına giren, futbolda uzatmaları oynayan bir futbolcunun yapmayacağı türden.

Aslında kızım sana söylüyorum gelinim sen anla türünden açıklamalar.Trabzonspor tribünlerini bölecek, yönetime karşı ayaklandıracak hamleler.Erken başladı Tekke.Umarım Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmaz.
                            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Camiayı karıştırmaya yönelik çok haber çıkacak, dikkatli olalım, prim vermeyelim

Bencede biz o defteri kapatalım işimize bakalım.
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• tekke nin bjk ye gitmesi Trabzonspor a nispet yapmasıdır iyi oynayıp değerini göstermesidir bence öyle düsünüyor tekke
                                Herkes Bize Hasta
                                Biz O'na!

Yorum

Çalışıyor...
                                X