Zorla konuşturuyorlar kaç defa yazdım kapatın Fatih konusunu diye
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Bundan sonra o kara kargaları coşturmak isteyen futbolcunun ismi "X"tir benim için. Gökhan Ünal bile bu kadar düşmemişti, yazık.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl çarpık mantık "Hepsinden fazla Trabzonsporluyum" deyip önce gs'ye sonra bjk'ye kazandığı ücretin yarısı pahasına yamanmaya çalışmak, üstüne imzasının ertesi günü "Trabzonspor'a daha önce de gol attım","Sahada babam olsa tanımam" gibi laflarla provokatif bir demeç vermektir
Bizler 8.kez kazanılan bir kupa ve sıradan bir Bursa galibiyetine her şeyi unutmadık mı?
Helal para kazanan adama yakışan sözler değil mi sahada babam olsa tanımam demek?
Ki bu sözlerin Fatih'in ağzından çıktığına dair bir delil yokken.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Ben şu tutku kelimesine taktım her takımın taraftarı kendince tutkuludur ama Trabzonsporluyum deyip "Türkiye’nin en ateşli, en tutkulu taraftarlarının karşısına çıkacağım günü heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum" demek ne demektir?Trabzonspor taraftarı daha mı az tutkuludur cımbız yapmaktan nefret ederim ama böyle laflar yaralıyor insanı
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra o kara kargaları coşturmak isteyen futbolcunun ismi "X"tir benim için. Gökhan Ünal bile bu kadar düşmemişti, yazık.
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok merak ediyorum Trabzonspor taraftarı Fatih Tekke için ne yaptı?Ne yapmıştır?
ağabey yapma gözünü seveyim ya.
Trabzonspor taraftarı hiç bir futbolcu için bir şey yapmak zorunda değil,bu kulübün en efsane oyuncusu için bile birşey yapmak zorunda değildir.
Trabzonspor taraftarı KULÜP için bir şey yapmalıdır.oyuncu için değil.
ama yinede söyleyeyim,bu taraftar onu çok sevdi.bu yetmez mi?Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye ki,burda herkes kendi keyfinin peşinde koşmuyor mu?
Bizler 8.kez kazanılan bir kupa ve sıradan bir Bursa galibiyetine her şeyi unutmadık mı?
Helal para kazanan adama yakışan sözler değil mi sahada babam olsa tanımam demek?
Ki bu sözlerin Fatih'in ağzından çıktığına dair bir delil yokken.
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye ki,burda herkes kendi keyfinin peşinde koşmuyor mu?
Ki bu sözlerin Fatih'in ağzından çıktığına dair bir delil yokken.En son Travelair tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 14:00.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok merak ediyorum Trabzonspor taraftarı Fatih Tekke için ne yaptı?Ne yapmıştır?
uğuruna yönetimine diklendi daha ne yapsın ?
dönüşümlü olarak birer hafta evimizde mi misafir edelim ?
Yorum
-
Herkesin atladığı bir konu var.Fatih geçen sene transfer olacakken 1.000.000.EURO da Trabzonspor ile anlaşmış ve bavullarını toplayıp Trabzonspor'a gelmiştir. Ancak Trabzon'a geldikten sonra yönetim ancak sana 600.000.EURO veririz demiştir. Fatih'te doğal olarak biz böyle konuşmamıştık diyip sitemde bulunmuştur. Şimdi bu olaydaki yönetimin tutumunu eleştirmek ve fatihi haklı görmek çokmu abes ? Yöneticilik vasfı ile hareket eden bu kişilerin bu yaptığını doğru bulmak sizce mantıklı mı? Ne olacağı belli olmayan transferler için 36 saat uçağa binerek giden yöneticilerin kendi öz evladına bunu yapması hakmıdır ?
Fatih tekke Trabzonspor ile özdeşleşmiş biridir.Beşiktaşa gittiği içinde çok kırgınım keşki Eskişehire,Antepe yada başka bir takıma gitseydi de ismi ölümsüzleşseydi.Fatih'in hatası var ama yönetim de sütten çıkmış ak kaşık değil.Bu ilk olayı da değil. Sen her maç yenil ben razıyım ama duruşunuz kafamız dik olsun.Dik olsun ki yıllar sonra efsane diye anılalım kepaze diye değil.
Arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama fatihin beşiktaşa gidişi bize atılmış bir goldür.Ardanın fenere, kaleci volkanın galatasaraya bıraktığı etkiyi bırakmasıda gayet normaldir. Colman galatasaraya gitse yabancı dersin normal der geçer gidersin ama trabzonun efsane adayı fatih tekkenin bjk ye gitmesi aynı şey değildir.
Trabzonspor bugün bir gol yemiştir ama bu golü fatihin hatasıyla yememiştir.Fatih'e hak vermekle birlikte haksız gördüğüm bazı unsurlarda söz konusudur.Benim üzüntüm sadece bu tarz olayların son dönemlerde artmasıdır.Fatih-umut-makakula transfer olayları, Sadri Şener'in transfer komitesine söylediği talihsiz sözler,borçların anormal artışı yönetimin basiretsizliğinin yansımalarıdır. Takımın şu an için iyi gittiği doğrudur ama bunlar olmasa şampiyonluğa daha yakın olunabileceğini de unutmamak gerekir. Yönetimin olumlu tarafları yokmudur vardır ama bu terazinin neresinin ağır basmasıyla da alakalı bir durumdur.En son Barış Çebi tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 14:04.FAAŞOD ONPKDA
Yorum
-
İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAah Ahh seni O bordo mavi forma ile tekrar avni akerde görmek için neler vermezdim!.. Seni almayanlara yazıklar olsun!.. Doğru burası huzurevi değil, tarikatçılar bu kapıdan giremez!..
korkularımı arttıran bir mesaj ne yazık ki
Yorum
Yorum