Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pinoyu siteler forvet gösteriyor ben değil. Açıkcası pinoyu tanımıyorum da. Diğer yazdığım isimler alex , arda , misimovic attıkları golleri göz önüne alarak yazdım. Çünkü adamlar yeri geldiğinde forvette oynuyor. Alanı , yattarayı , Colmanı , Selcuğu forvete koysak kaç gol atarlar acaba ?

Peki bizim futbolcularımız orta sahada oynadıklarında kaç gol atıyorlar ortalama ?

Alex , Arda kaç gol atıyor. Misimovic kaç atmış ?

Verim alabilmekten bahsetmiyorum ben. Mesajımda da yazdım. Kimin bu isimlerden ne kadar verim aldığı tartışılır.

En azından aslarına birşey olduğunda yerlerine oynatacak FORVET leri var.

Biz umutu kadro dışı bıraktık , teo sakatlandı diye affetim adamı tekrar sahaya sürmedikmi ?

Şampiyonluğa oynayacak takımın 2 , 2,5 forveti 3 stoperi 1 sağ beki 1 sol beki mi olur ? Ki sağ bekimizde çakma. Gol kaçırmakta üstümüze yokken nasıl olurda en çok gol atan 2. takım oluruz diyebiliyorsunuz anlamış değilim.
    Çok gol kaçırıyor olduğumuz bir gerçek ama en çok pozisyona giren takımlardan biri de biziz.Hani 3 tane kaçınca 4.yü sokabiliyoruz kaleye Colman geçen sene 10 tane gol attı.Tüm attığı golleri sayarsak kupa vesaire Arda'dan,Misimovic'den daha çok gol atmış,yararlı olmak bakımından bakarsak inanılmaz da yararlı olmuştur bu takıma.Pino'nun kariyeri boyunca,tüm kariyerinde 15 golü bile yok,Colman'ın geçen sene attığı toplam gol sayısı onun kariyerinde attığı tüm gollerden daha fazla. Defans hattı için yorum yapmam orayı savunmuyorum zaten ama yine defans bakımından da bence yine Bjk,Gs ve Bursa'dan çok daha iyi konumdayız.Defans konusunda Fb üstün baya diğer takımlara göre.Ama bizdeki orta sahada hiç bir takımda yok.Guiza demişsin Gökhan Ünal demişsin mesela bu ikisi toplam Colman kadar gol atamaz bu sene.5 tane de atsa bu sene Colman bu kadar atamaz toplamda bu ikisi zaten oynatılmayacaklar.Doğrusu oynatılsalar da atamazlar ya neyse Takımımızın eleştirilebilecek tek iki noktası olduğunu düşünüyorum sağ bek ve sol bek konusunda haklısın,alternatifler olması lazım.Ama hücum konusunda en iyisiyiz bu ligin.Orta saha - Forvet hattımız çok uyumlu bir de buradan kazanıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu fatihe hala efsane diyenler varya. ayar oluyorum. Anlamak mümkün değil.
      efsane olmaz olurmu merak ettim arka arkaya kaç sezon oynadı bizde iki yılmı o geldiğinde kaptan gökdenizdi sırf gönlü olsun diye onu kaptan yaptılar bu takıma 15 yıl kaptanlık yapan şenol hoca efsane olamadı fatih oldu ünal olamadı hami olamadı ogün olamadı turgay olamadı iskender olamadı ola ola bi fatih oldu bana göre şota ondan iki gömlek daha üstün trabzonsporlu hiç olmazsa yeri geldiğinde beni buralara getiren trabzon diyor fatih trabzona ancak yayla yolunda horon tepmek için gelir

Yorum

• merak ediyorum şu olumsuz yazı yazan arkadaşlar gercekten trabzonsporlumu bukadar kendi takımını tenkit ediyor bu takımın hiçmi iyi yönü yok

Yorum

• Spor Toto Süper Lig son dakika haberlerini ve güncel bilgileri buradan hemen okuyabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig ile ilgili tüm haberleri takip etmek için tıklayın!

'Türkiye'nin en ateşli, en tutkulu taraftarlarının karşısına çıkacağım günü heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum'' diyen Fatih Tekke'nin avatar resmini bu forumda gördüğüm her kişiden sonra yeni bir rakip takım futbolcusunu avatar yapma kararı aldım kusura bakmasın admin serbest mi bilmiyorum ama yapacağım madem öyle forumu rakip takım forumuna çeviriyorlar.Bakalım nasıl oluyor profilinde insanların Alex,Niang,Quaresma,Guti..vs görünce ne hissettikleri çünkü bana aynı şeyleri hissetiriyorlar kaç gündür.Bu eziyeti sizde tadın bakalım nasıl olacak.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://ajansspor.com/futbol/superlig...i_tanimam.html

'Türkiye'nin en ateşli, en tutkulu taraftarlarının karşısına çıkacağım günü heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum'' diyen Fatih Tekke'nin avatar resmini bu forumda gördüğüm her kişiden sonra yeni bir rakip takım futbolcusunu avatar yapma kararı aldım kusura bakmasın admin serbest mi bilmiyorum ama yapacağım madem öyle forumu rakip takım forumuna çeviriyorlar.Bakalım nasıl oluyor profilinde insanların Alex,Niang,Quaresma,Guti..vs görünce ne hissettikleri çünkü bana aynı şeyleri hissetiriyorlar kaç gündür.Bu eziyeti sizde tadın bakalım nasıl olacak.
            Fatih Tekke'ye bir taraftar olarak kırgınım, kızgınım.Ama Fatih Tekke'nin ''Türkiye'nin en ateşli, en tutkulu taraftarlarının karşısına çıkacağım günü heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum'' cümlesini kurduğunu hiç sanmıyorum.
            teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih Tekke'ye bir taraftar olarak kırgınım, kızgınım.Ama Fatih Tekke'nin ''Türkiye'nin en ateşli, en tutkulu taraftarlarının karşısına çıkacağım günü heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum'' cümlesini kurduğunu hiç sanmıyorum.
              Yapmayın şöyle şeyler ajanssporun yaptığı haber değil Beşiktaş'ın resmi sitesinde yayınlanan haber.Videosunu da yayınlarlar yakında.

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Al benden de o kadar.

Yorum

http://ajansspor.com/futbol/superlig...i_tanimam.html

senin bunu yapman onlara eziyet olmaz kardeşim

zira onlara koymaz

çünkü senin sahip olduğun hassasiyete onlar sahip değiller

onlar kurumun değil kişinin hayranı

o yüzden boşver sen de yanlışa yanlışla karşılık verip kendinle çelişkiye düşme. zira senin bu yaptığından gereken mesajı alıp hatasını anlayabilecek duygusal zekada insan o avatarı oraya sözleşme imzalandığı andan itibaren koymazdı

kendinle düştüğün çelişkiyle ve hissetmediğin bir şeyi avatarına koyduğunla kalırsın

benim başka bir fikrim var, toplu halde Trabzonspor.org.tr de yazan oyuncu kadromuzdaki istisnasız her oyuncuyu bir günlüğüne avatarımız yapalım. Ve bunu da sitde olduğu gibi alfabetik sırayla yapalım
                  En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 13:05.

Yorum

• Alın bakın,adamlar anasayfaya kapak yapmışlar hatta.

Yorum

Yapmayın şöyle şeyler ajanssporun yaptığı haber değil Beşiktaş'ın resmi sitesinde yayınlanan haber.Videosunu da yayınlarlar yakında.
                      O zaman doğruysa kocaman bir yazıklar olsun daha.
                      Ama ben hala şüpheliyim
                      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• fatih efendinin açıklamaları gelmeyi başladı

sahaya çıktığımda rakibim babamın oğlu olsa tanımam. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım. Şu andan sonra da yapacağım her şey Beşiktaş ve Beşiktaş taraftarı için olacak.
                        En son cihatöztürk tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 13:09.

Yorum

• İşin içinde 'Para' olduktan sonra babamı bile tanımam.

Yorum

• Bu kadarı da yalan olamaz herhalde
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Eh biz de sahaya çıkınca tanımayız olur biter, herhangi bir kargaspor futbolcusu, yuhalarız geçer gider. Mesele mi?
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Vay Fatıh Efendi Vay...!

Tamam Yonetime Uyuz olursun sevmezsin eyvallah..

Bu takımın 10 mılyona yakın tarftarı var bu insanlarıdamı adam yerine

koymuyorsun! Yonetim Trabzonspor demek değil,Bizleriz Trabzonspor ve bize

saygıslık yapıyorsun....Devam Fatıh Devam Çok güzel hareketler bunlar...

Taraftarda kendine çeki düzen versin,Fatıh Tekke resimleri avatarları hoş değil..

Avni Akerde Sivas maçında Umuta Oyle bir bağırırımki gırtlağım patlayana kadar!
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Çalışıyor...
                                X