Hepimiz mollayız, hepimiz Tekkeyiz diye imza atmış bir arkadaş... Teşekkür ederim de, ben o listede yokum... Benim dışımdaki ''herkes''i bilemem tabi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Hülya Ayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor istedide fatih gelmem mi dedi.çoğu kişi için normal bi futbolcu olabilir ama benim için hala aynıTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Şahsen fikrimi söylemek gerekirse ben ne üzüldüm ne de zoruma gitti yani bence fatih trabzonspordaki misyonunu tamamlamıştı belki şampiyon yapamadı bizi ama olsun bu saatten sonra 33 yaşındaki futbolcudan bize fayda gelmezdi zaten alınmaması mantıklıydı bize umut gibi ama son vuruşları etkili bi forvet lazım o da jaja diye kestiriyorum gözüme ki ölede olur inşallahAyık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay arkadaş Fatih'i savununca adımız Tekkespor'a çıkıyor. Bazı arkadaşların yorumlarına bakınca ne Trabzonsporluluğumuzu bırakmışlar nede insanlığmızı. Hayatımda hiçbir zaman İstanbul takımı tutmadım tutmamda. Trabzonsporluyum diyen pek çok kişidende daha fanatik Trabzonsporluyum. Bana o lafı edenleri cebimden çıkartırım. İnşallah bjk ile yaptığımız maçı 2-1, 3-2, 4-3 yada bunun gibi bir skorla kazanırız. Ama bize gollerin hepsini Farih Tekke atsın. O goller Fatih'i Trabzon'a almayan yönetime bir tokat gibi iner..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fatıh Inadına git İstanbula Fenere bas imzayı demedikmi ?
Şimdi ne bu Kızgınım sildim nefret ettim muhabetleri.
Ya bizde Normal insanlar değiliz,Kavga edecek birsey bulmak için can atıyoruz
Hiç bir şey bulamazsak,B.kumuzla kavga ederiz.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Hatta 3-3 Giderken Uzatmada Fatih atsın 4-3 Yensin Beşiktaş , Gelsin Bide Yönetime Hareket Çeksin Tadından Yenmez dimi..
Devamı uzar gider...
Yorum
-
arkadaslar tekkeye verdıgımız degerı trabzonsporumuza ve futbolcularımıza versek daha ıyı olmazmı kapatalım gıtsin bu konuyu.sonra 8jk cırkefleri arkamızdan konusuyorlar trabzon karıstı taraftar birbirlerine sövüyor dıyorlar yapmayın allah askına.yakısmıyor bıze.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Fatik Tekke konusunda bugün itibarı ile yönetime bir eleştiri yapılamaz. Geçen sezon devre arası bu olay gündeme geldi ama olmadı. Söylenecekler o zaman söylendi zaten. Artık bu saatten sonra Fatih'in başka takıma gitmesi nedeniyle bu başlıkta yönetimi eleştirmek saçma olur.
Genel anlamda da bu olayı kapatmak lazım artık. Fatih'e yeni takımında başarılar dilerim !Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatta tribünler ''Fatih Tekke'' diye inlesin. Beşiktaş çarşısına heykeli dikilsin. Trabzonspor camiası renklerinin siyah-beyaz olması için toplansın. Yetmedi kulübün adı Trabzon Beşiktaş İdman Yurdu olarak değişsin...
Devamı uzar gider...
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar tekkeye verdıgımız degerı trabzonsporumuza ve futbolcularımıza versek daha ıyı olmazmı kapatalım gıtsin bu konuyu.sonra 8jk cırkefleri arkamızdan konusuyorlar trabzon karıstı taraftar birbirlerine sövüyor dıyorlar yapmayın allah askına.yakısmıyor bıze......................................
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal olsun.Beşiktaş 750 bin euro'ya ligdeki en büyük rakibini saf dışı bırakabiliyor.Karışan bir Trabzonspor.Bundan daha büyük bir transfer olabilir mi?Bu oyuna gelmeyelim Allah aşkına.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır adam Trabzonsporluyum diyor..
Gelmek için ne yapması gerekiyordu daha bilmem.. Ama alınmıyor türlü bahaneyle oyuncak gibi oynanıyor..
Üstüne profesyonelce para karşılığı bir formayı giydi diye.. Şerefsiz, haysiyetsiz v.s oluyor..
Peki bizim camida yönetimlerde görev alan v.s v.s olupta o kulüplerde kongre üyesi olanlar ne oluyor?
Yorum
Yorum