Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeter ki narsist gitsin ve bizim ruhumuza uyan sahaya karakter koyan heyecan veren bir teknik direktör gelsin. Transfer olmasa da olur. Maçtan sıkılıp telefonu kurcalamaktan yoruldum. Hayır maçı kapatıp işime gücüme odaklanabilsem sorun yok. Naparsın yine bizim takımımız vazgeçemiyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• bunların allah birdir dediğine inanılmaz. sosyal medya hesaplarına bot basıp, bot hesaplarla kendilerini öven adamlar kulübü yönetiyor. tarihin gördüğü belki de en kötü trabzonspor yönetimi olabilir. hatta tartışmasız böyledir. bundan kötüsü gelmez.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 2024 - 2025 Sezonu
        Ertuğrul Doğan Yönetimi

Bu yönetim tarihin en gerizekalı, beceriksiz, vasıfsız, şark kurnazı, kötü niyetli yönetimidir.

Ertuğrul Doğan Ali Koç'un daha parasız hali, darbe yaparak gelmesi nedeniyle yönetimini kendisine söz söyleyemeyecek taşeronunun taşeronu kişilerden seçmiş düşük kalibre orta düzey zengin ahmak bir adamdır. Trabzonsporludur. Olmaması gereken bir makamı işgal etmektedir. Vasıfları o koltuk için yetersizdir. Yetersizliği hem bize hem kendisine zarar vermektedir. Asbaşkan olarak takdir edilesi bir isimken başkan olarak hem karar mekanizması hem yönetici seçimi vasıfsız kere vasıfsızdır.

Amatör spor branşları yönetiminden (Derviş Köz), Asbaşkanına (Zeyyat Kafkas) kalitesiz, bir işe yaramayan, iletişimsiz, sevimsiz, antipatik, beceriksiz, çantavı tiplerdir. Bu adamların ne Trabzonspor'a ne Başkanına ne de normal bir vatandaşa faydası olmaz-olamaz.

Allah peygamber aşkına Aralık ayında bu dangalaklara kalmasın idare işi.

Ertuğrul Doğan kendisini yanlış yerde konumlandırdı. Bu durum hem onu hem bizi zor durumda bıraktı. Allah aşkına aklına başına al. Şu teknik direktör seçme sürecin bile hem bizi yaralıyor hem camiayı bölüyor hem sana zarar veriyor. Bu bile yönetimdeki akıl eksikliğini (hakaret olarak değil) ortaya koyuyor.

Yalvarıyorum boş bidonlarla yola çıkma.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Klişelerden sıkılmadınız mı ?
          Ortada bir yönetim mi var ?
          Bu başlık neden duruyor, insanlar bu başlığa girip neden düşüncelerini yazıyor anlamadım.
          Adı yönetim diye bu başlık var. Ama ortada fiilen "yönetim" diye bir şey yok.

Bu başlığın kapatılmasını talep ediyorum.
          Türkiyede olduğu gibi kulübümüzde de tek adamlık rejimi mevcut. Bu sebeple burada değil, Başkan(!)ın başlığında yazmalıyız.

Yorum

• 1,5 senedir kartal projesi, ekonomi, borçları sıfırlayacağız muhabbeti dönüyor. sanki futbol kulübü değil maliye, vergi dairesi falan yönetiyorlar. borcu sıfırlasanız ne olacak sonraki yönetimler yine borç yapacak. burası iskandinavya, batı avrupa, akdeniz falan değil. kulübün basın sözcüsü bile yok. ertuğrul doğan keyfi esince a spor yada a para denen kanallara çıkıp açıklama yapıyor. herhalde kulüp tarihinde ilktir bu. demek ki yönetim içinde de iki cümleyi bir araya getirebilecek kimse yok. bir ara nevzat kaya röportajını dinledim adam üniversite sınavına girse türkçe de 5 doğru yapamaz.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Klübümüz bedelli sermaye artırırmı yapmak zorunda kalacak kadar kötü durumda iken 11 oyuncusunu hadi olmadı iyi bir yedeği BEDELSİZ nasıl kiralama yapıyor akıl alır gibi değil...

Kötü yönetimde Nuri Albayrak ile bile yarışır mevcut yönetimimiz maalesef
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sezon başı bu sene şampiyonluğun en büyük adayı okacağız herkes görecek diyen bi yönetici vardı, sahi nerelerde o..
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Bunların yalanlarına, yalan makinesi bile dayanamaz ve bir daha çalışmamak üzere tamamen bozulur...

Yorum

• Hakikaten kimse niye bunu sormuyor? Trezeguet gibi bir oyuncudan nasıl para kazanamıyoruz diye. Bence burada başla işler dönüyor ve bu muhabirler de az çok bunun farkında. Hangi para nereden nereye gidiyor bilmiyorum ama para eden bir şeyi durup durup bedava vermek üstelik ticaret yaparken hayatın doğal akışına aykırı. Bi boklar yiyor bu kulüp ama anlamış değilim.
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Şunu eleştirmek yanlış mı mesela, bir gün öncesinden bir hoca ile söz kesip ertesi gün vazgeçmek, ne için kimin baskısı yüzünden.? yada hangi derin tayfa dayattı.? biraz dik duruş, sahi nerede o Trabzon, Trabzonlu dik duruşu... Nerde o hani lafa gelince atıp tutanlar.? günü kurtarmak için geçmişini unutanlar değiliz çok şükür.
                      beşikdüzü_akkese

Yorum

• Sosyal medya ekibini derhal kovun

Yorum

• kimdir bilen var mı

(UEFA)

Yorum

• Forumda ilk sayfa Doğukan sayesinde gereksiz-tekrar onlarca başlık var, AMA KLÜBÜN YABANCIYA SATIŞ başlığı yok olmuş.

Avrupada yüzlerce kulüp alan Araplara, sırf şehre para akmasın diye ihanet edenler başardı, Göztepeyi Gavur Danimarkalı alınca alkışladılat ama…

KULÜBE TRABZONA UYGUN ŞEKİLDE YABANCI ORTAK GİRMELİ, AMA AZ AMA ÇOK

Elalem ticaret için birbirini doğrar, bizimkiler turist dövüyor... https://www.ensonhaber.com/ic-haber/...ayi-degistirdi
                            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Yönetim falan yok sahipsiz bir camia
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bir kulüp değerli veya ederini bulamamış oyuncularını tazminat ile teneke ile gönderip yerine çöpleri milyon milyon para ile alıyorsa, tepede bir soyguncu olması muhtemeldir aile üyelerinin desteği ve aile tüzüğüne dayanarak dernek çatısı altında kulübü dolandırmaya ve belki büyük kartal arazisi dolandırma operasyonunu yapmaya gelmiştir kim bilebilir?

Yorum

Yükleniyor...
                                X