Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu neye benziyor biliyormusunuz Atatürk veya Hz. Muhammed Mustafa (sav) mezardan kalkip bizi kurtarsin.
    Hicbir zorluk hicbir sorumluluk almadan azimizi acmadan herseyi düzeltsin bizi düzeltsin.
    Size kötü bir haberim var böyle birsey hicbir zaman olmiyacak.
    Size bunu vaad edenlere dikkat edin yoksa donunuzu da kaptirirsin.
    Kendi isini kendin görecen.
    Denetleme mekanizmasi mi istiyorsun kendin kuracagin.
    Onun icin kuübe üye olun satilmis oylara karsi sizin de bir oyunuz olsun ne kadar cogalirsaniz o kadar kontrol sizde.

Ha araba ihtiyac yok samsuna bakin sattilar takimi sahibi köpek cekiyor samsun taraftarlarina.
    Maho aga gibi bak satarim kulübü ha diye.
    Rahmetli vali Recep Yazıcıoğlu, bu toplumu bir konuşmasında güzel özetlemişti.
    “ Mehdi bekliyoruz. Mehdi gelecek dertler bitecek. Elimizi taşın altına koyacağız. Birileri bizi kurtarsın. Yok böyle bir dava. Kurtar bizi baba pederşahi kültürünün , asya toplumlarının anlayışıdır. Kurtar bizi baba diye diye ne oldu sonunda? Bir avuç insan kurtuldu”
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hakaretler havada uçuşuyor. Yahu Psg gibi bir efsane takımı araplar aldı sana ne oluyor. Herhangi bir yabancı yatırımcı gelip ben Trabzonspor'u dünya çapında yarışacak duruma getireceğim derse İsrailli bile olabilir bu yabancı yatırımcı. Altı üstü boklu götlü futbol oynuyorsun toprak satmıyorsun.
      Siz mi kurdunuz 1 krş bu markaya katkınız mı var da satıyorsun.

Hadi ordan bakın işinize. Gidin yeni klüp kurun onu satın.
      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 02.10.2024, 02:34.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bunu Erto'nun başlığına yazmıştım, başlıkla beraber uçmuş:

Parayla gelecek olan başarıyı isteyenlerin kulübe zengin ortak gelmesini beklemelerine gerek yok. Bu isteklerini hemen şimdi gerçekleştirebilirler:

1. gs
        2. şikebahçe
        3. bjk

Seç beğen al. Bu takımlardan herhangi birini tutmak yasak değil. Anında tutabilirler.
        “Beşiktaş için canımı veririm.”
        —Şenol Güneş

Yorum

• Konuyla ilgili olarak dün ve bugün çıkan yazıları (Bülent Şirin, Sadi Karakaş, Ali Kemal Yazıcı vs.) derledim. Ortak noktaları, içerikte tek bir bilginin olmaması! Ve bununla birlikte yıkama yağlama...

Fakat önemli bir nokta var:

Sağ olsun Ali Kemal Yazıcı Bey, açık bir itirafta bulunuyordu. Bir şey bilmediklerini söylüyordu...

"Tarih 2005 yılının 10 Mayısı. Trabzonspor, “halka arz” başlığı altında borsaya giriş yaptığında bunun ne olduğunu veya neler kazandırıp, neler kaybettirdiğini hesap edememiştik.

Aslını ararsanız bir şey de bilmiyorduk. Öncesinde ilgili bankanın üst düzey yetkilileri Trabzon’a gelip, işi topun üç direk arasından geçip geçmemesiyle ilgili futbolun ayakla oynanan oyun olduğuna yoğunlaşan bizlere konuyu uzun uzun anlattı..." ("Halka Arzdan, Bankalar Birliğine", 2 Ekim 2024, Yeni Şafak)

Daha KAP'a yapılan açıklamada meblağ belirtmeyen, sürekli şüpheli bilgi akışı üreten, spekülasyona sebep olan acemi bir Yatırımcı İlişkiler ekibiyle karşı karşıyayız.

Diğer bir ilginçlik ise bugüne kadar yapılan harcamaları sorgulayanları "Muhasebecilikle" itham edenlerin, bitirildği iddia edilen borçlarla zafer turuna çıkmasıdır.

Ve kimsenin sormadığı o soruya gelelim, satışçılar yanıtlasın lütfen:

Misal Yemeksepeti satıldı, haberlere konu oldu, satan gerçek kişi, elde ettiği satış gelirinden bir kısmını çalışanlara prim olarak dağıttı.

Peki Trabzonspor tüzel kişiliği satıldığında, elde edilecek satış gelirş, kimin kasasına girecek? Muhatap kim? Cari dönemdeki başkan ve yönetim kurulu mu? Hissedarlar mı? Yoksa dernek üyeleri mi? Satış kararını AŞ mi, dernek mi onaylayacak? AŞ satılacaksa, dernek genel kurulu ile AŞ yönetimi eşgüdümü nasıl sağlanacak?

Avrupa'dan örnek veren arkadaşlar, üstteki organizasyonel karmaşanın hukukî çözümünü izah edebilir mi? Göztepe, Başakşehir vakaları nasıl ilerlemiş?

Öğrenmek için soruyorum.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peki Trabzonspor tüzel kişiliği satıldığında, elde edilecek satış gelirş, kimin kasasına girecek? Muhatap kim? Cari dönemdeki başkan ve yönetim kurulu mu? Hissedarlar mı? Yoksa dernek üyeleri mi? Satış kararını AŞ mi, dernek mi onaylayacak? AŞ satılacaksa, dernek genel kurulu ile AŞ yönetimi eşgüdümü nasıl sağlanacak?
            Öğrenmek için soruyorum.
            Sevgili Oğuz, ülkede belki en fazla halka arz işlemi yapmış biri olarak yazıyorum, yabancıya şirket satışı dahil mesleğim bu.
            2 şirketimiz var
            halka açık , 1. Trabzonspor SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş. nin ortakları:

2. TRABZONSPOR FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A Ş %51 ve halka açık %49

Bu sorduğunu soruya 1 milyon usd değernde danışmanlığı bedava veriyorum, Ertoya ulaşabilen gitsin satsın parasını alsın

1. Eldeki %51 hisse zaten imtiyazlı, bu hisseler Yönetim Kurulu seçme imtiyazı var, Spk ya başvuruyorsun %10 Yönetimi seçme imtiyazı kalıyor, kalan %41 i satıyorsun ve Futbol işletmeciliği AŞ ye, altyapıyı-tesisleri yöneten şirketine 100 milyon Euro indiriyorsun

2. Peki adam niye aldı klübü? Sana bu parayı 5 yıllık bir plan için veriyor, SEN ONDAN YATIRIM VE PLAN o senden 5 yıl yönetme istiyor, 5 yıl sonunda klüp yönetimini BELLİ ŞARTLARDA DEVİR ALIYOR

3. 5 yıl bitti, sen adamın belirlediği kurumsal yatırım ve harcamaları yaptın, artık 2 şampiyonluk daha almış, kar eden ve 30 luk Mbappeyi almış bir takımsın, Futbol İşletmeciliği (altyapı-tesis-yedek takımlar sende) Stad-Tsclup onda

ŞAKA YAPMIYORUM, İŞİM BU, yazdırın 1 milyon usd ye alamazsınız bu fikri PWC-DELOITTE DEN

varol Trabzonspor
            En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 03.10.2024, 19:49.
            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Özetle klübün Yönetim kurulunu seçen %51 imtiyazlı hisseye sahip olan Tranzonspor Derneğine para girecek, SPK İLE BU PARANIN her kuruşunun 5 yıl nereye harcanacağını, gelecek tüm Başkan-Hoca ıvır zıvırdan koruyacak şekilde bir planlama yapabilirsin

Yeter ki niyet iyi olsun, YABANCIDAN GELEN PARA TRABZON ŞEHRİNDE HERKESİN cebine girer, ben yabancıya satış başlığına defalarca yazdım, keşke başlık ger gelse
              Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Kulübe üye biri olarak, olur da yarın öbür gün kongrede bu işe bizler karar vereceksek benim oyum "evet" olacaktır. İstanbul takımlarıyla aramızdaki fark iyice uçuruma döndü. Bu satış kulübe kurumsallık katacaksa ben satılması yönünde oy kullanırım.
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sevgili Oğuz, ülkede belki en fazla halka arz işlemi yapmış biri olarak yazıyorum, yabancıya şirket satışı dahil mesleğim bu.
                  2 şirketimiz var
                  halka açık , 1. Trabzonspor SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş. nin ortakları:

2. TRABZONSPOR FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A Ş %51 ve halka açık %49

Bu sorduğunu soruya 1 milyon usd değernde danışmanlığı bedava veriyorum, Ertoya ulaşabilen gitsin satsın parasını alsın

1. Eldeki %51 hisse zaten imtiyazlı, bu hisseler Yönetim Kurulu seçme imtiyazı var, Spk ya başvuruyorsun %10 Yönetimi seçme imtiyazı kalıyor, kalan %41 i satıyorsun ve Futbol işletmeciliği AŞ ye, altyapıyı-tesisleri yöneten şirketine 100 milyon Euro indiriyorsun

2. Peki adam niye aldı klübü? Sana bu parayı 5 yıllık bir plan için veriyor, SEN ONDAN YATIRIM VE PLAN o senden 5 yıl yönetme istiyor, 5 yıl sonunda klüp yönetimini BELLİ ŞARTLARDA DEVİR ALIYOR

3. 5 yıl bitti, sen adamın belirlediği kurumsal yatırım ve harcamaları yaptın, artık 2 şampiyonluk daha almış, kar eden ve 30 luk Mbappeyi almış bir takımsın, Futbol İşletmeciliği (altyapı-tesis-yedek takımlar sende) Stad-Tsclup onda

ŞAKA YAPMIYORUM, İŞİM BU, yazdırın 1 milyon usd ye alamazsınız bu fikri PWC-DELOITTE DEN

varol Trabzonspor
                  Dostum,

Cevabın için teşekkür ederim. Aslında değindiğim noktayı anlamışsındır. Şirket statüsü ile dernek yapısının, hissedarla dernek üyesinin karar verme noktadındaki yetki ve sorumluluklarının sınırını belirtmeye çakılıyorum. Öyle "Ha" deyince olacak bir operasyon değil bu. Göztepe ve Başakşehir örneklerini de kasıtlı veriyorum. Elmayla armut karışmasın...
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Acil klüp yabancı ortak almalı, bir erto-iho-usta daha çıkıp paramparça etmemeli takımı

Yorum

• Yok hükmündesiniz vasıfsızlar.
                      ***GeNÇ***

Yorum

• Sahada sonuç yoksa, yapılan hiçbir şey umurumda değil!

Yönetim İstifa!

Yönetim İstifa!

Yönetim İstifa!
                        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Bütün eleştiriler hafif kalır, Bunlara artık sövme, rencide etme zamanıdır...

Yorum

• Kongrede görüşürüz
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Belki de gorevlerini iyi yapıyorlardır
                              Amaçları budur

Yorum

• "Futbolcular profesyonel olmak zorunda, takım, maç, Hoca seçemez" sözü herkesçe kabul edilir. Ama şu da var ki herkes iş hayatından anlayabilir farklı açıdan bakarsak :
                                Sen bir ustasın , yaşın da var tecrübe vs. piyasan da var ve iş şeçiyorsun. Sana müşteri geliyor ve şu şu özellikte ve şartlarda çalışacaksın, iş hafif, istediğin saat gel vb. diyor. Yani götürü iş. Sonra işe başlıyorsun müşteri ' şunu da yap bunu da, daha erken gel , işi bitirmek için mesai yap' diyor. Sen ister istemez ' madem başladık' der devam mı edersin yoksa işi savsaklar mısın ?

Başta Saviç,Draguş,Lundstram, Barisiç ki Visca da olmak üzere A. Avcı ile ikna olup bir yola girmiş, Hoca en az 1 sezon garanti vermiş ' buradayım' diye, sonra pat iş değişmiş...

Bu noktada bazı oyuncular için mazeret kabul edilebilir mi? tartışılır. Ama değişmez gerçek ortada ağır bir yönetim zafiyeti var .

SM-A356E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Yükleniyor...
                                X