Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devlet ile Hükümet kavramını bilmeyen insanların yaşadığı ülkedeyiz maalesef.
    İnsanlar her türlü şeyi protesto edebilirler etmelidir. Nasıl ki kendi yöneticileri Kulüplerini kötü yönettiğini düşündüğünde YÖNETİM İSTİFA bağırıyoruz. Ülkenin kötü yönetildiğini düşünüyorlarsa da bunu yüksek sesle bağıracak tatbiki de, YÖNETİM İSTİFA dediğimde, Trabzonspor'a lanet mi okumuş oluyorum ki, HÜKÜMET İSTİFA dediğimde ülkeme nalet okumuş olayım. SANA NE

Birde üstüne üstlük gözaltına aldılar milleti. nalet olsun

Seçim zamanlarında TFF başkanı da EVET diyorum diye film çekerken, Futbolcular birbirlerine '''Ben evet diyorum, Burak sende evet diyormuşsun'' diye reklam filmi çekerken iyiydi??? O zaman statlara siyaset sokulmuş olmamış mıydı

Milli maç kazandığımızda, Soyunma odasına bağlanıp da Erdoğan' güzellemeleri dinlemiyor muyduk. Ulan Ülke milli takım forma rengi bile bu siyasete göre renk değiştirmedi mi..

Yayıncı Kuruluş da sesini kısıyor milletin, Tayyip'i yalayan bir laf etselerdi türbinler, Spiker bile susar ve seyircini tezahüratı tam verilirdi.. Aksi olduğu için mi zorunuza gitti..

Seyircisiz oynayalım diyor Zat'ın biri de.. Beşiktaş kulübü kapatılmalı da diyebilirdi)

Afetin yaşandığı ilk günden bu yana o nefret kusan sözlerinizi söylemeseydiniz, Parmak sallayarak hepinizi not ettik demeseydiniz, Bu işler buralara gelmeyecekti. Arsız namussuz şerefsiz diye sıraladın DEVLET NERDE diyenlere.. Bugun 3 gun gelemedik özür dileriz diye helallik isteyen sen değil misin??Kim oluyor o zaman arsız olan
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Devlet ile Hükümet kavramını bilmeyen insanların yaşadığı ülkedeyiz maalesef.
      İnsanlar her türlü şeyi protesto edebilirler etmelidir. Nasıl ki kendi yöneticileri Kulüplerini kötü yönettiğini düşündüğünde YÖNETİM İSTİFA bağırıyoruz. Ülkenin kötü yönetildiğini düşünüyorlarsa da bunu yüksek sesle bağıracak tatbiki de, YÖNETİM İSTİFA dediğimde, Trabzonspor'a lanet mi okumuş oluyorum ki, HÜKÜMET İSTİFA dediğimde ülkeme nalet okumuş olayım. SANA NE

Birde üstüne üstlük gözaltına aldılar milleti. nalet olsun

Seçim zamanlarında TFF başkanı da EVET diyorum diye film çekerken, Futbolcular birbirlerine '''Ben evet diyorum, Burak sende evet diyormuşsun'' diye reklam filmi çekerken iyiydi??? O zaman statlara siyaset sokulmuş olmamış mıydı

Milli maç kazandığımızda, Soyunma odasına bağlanıp da Erdoğan' güzellemeleri dinlemiyor muyduk. Ulan Ülke milli takım forma rengi bile bu siyasete göre renk değiştirmedi mi..

Yayıncı Kuruluş da sesini kısıyor milletin, Tayyip'i yalayan bir laf etselerdi türbinler, Spiker bile susar ve seyircini tezahüratı tam verilirdi.. Aksi olduğu için mi zorunuza gitti..

Seyircisiz oynayalım diyor Zat'ın biri de.. Beşiktaş kulübü kapatılmalı da diyebilirdi)

Afetin yaşandığı ilk günden bu yana o nefret kusan sözlerinizi söylemeseydiniz, Parmak sallayarak hepinizi not ettik demeseydiniz, Bu işler buralara gelmeyecekti. Arsız namussuz şerefsiz diye sıraladın DEVLET NERDE diyenlere.. Bugun 3 gun gelemedik özür dileriz diye helallik isteyen sen değil misin??Kim oluyor o zaman arsız olan
      Güzel tespitler, hepsine katiliyorum desem yeridir
      Ama ben o taraftarlari samimi bulmuyorum kim ne derse desin

Ayrica bildiri retviti konusunda bir tek Gs iyi sinav verdi,, tabi bunda diger takimlara göre hükümete ihtiyaçlarinin olmamalari/daha bagimsiz olmalari etkisi var, hemen dik durus demek de olmaz ama yine de en sona birakarak ve sonrasinda baska seyler retvit ederek diger takimlara göre daha az yalakalik yapmis oldular
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bir dahaki mitingde, trabzonspor atkısını Jan başkan değil Ahmet başkan takar artık.
        Haketti.

Yorum

• Kulup yönetimlerinin bu konuda ne dedikleri çok da önemli değil artık. Onların herbiri bir şekilde siyaset ile ilişkili veya kulup çıkarları gereği karşılarına alamazlar. Önemli olan taraftarın duruşu ve gösterdiği tepkidir. Burada da VİRA gurubu içimi rahatlatacak düzeyde güzel bir yazı kaleme aldı. Diğer malum sözde taraftar grubunu zaten ben ciddiye almıyorum. Şimdilik sükunet bizim için daha hayra olacak gibi. Tabi tepkisini koyacak olan adamın da anayasal hakkıdır saygı duyarım.
          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• siyaset yapan tipler bana çok komik geliyor. adamlara yeme içme sağlık her şey bedava sizin ise ekmek alacak paranız yok. akp chp mhp iyi parti vs vs hepsi aynı yolun yolcusu. türkiye de nasıl futbolda sistemde belli bir düzen varsa ne yazık ki siyasette de aynı şekilde. bakın 3 büyük partiye hiç kolay kolay liderlerinin değiştiğini görebilen var mı. cehalet diz boyu.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dün bütün camiası tarafından istifaya davet edilen Fenerbahçe Başkanı bile şu çıkışı yaptı, bizim dalkavuklar götü boklu Taka gazetesinin haberi üzerinden şov yapmak adına resmî siteden açıklama yayımladı.

Yorum

• Siyasetin sporu alet etmesine karsiyim. Hangi taraftan olursa olsun. Ama yok nefes alamiyor halk yok saf kötülük gibi sacmaliklari okumak degisik komik oluyor. Cahil her yerde cahil. Geziciler aklima geldi bir anda..
                Nefsin icin sevme

Yorum

• Bazen bir yanlış tüm doğruları götürür, üzgünüm başkan buraya kadar.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün bütün camiası tarafından istifaya davet edilen Fenerbahçe Başkanı bile şu çıkışı yaptı, bizim dalkavuklar götü boklu Taka gazetesinin haberi üzerinden şov yapmak adına resmî siteden açıklama yayımladı.

Bize deplasman yasagi gelse aynisini yapariz herhalde , o kadar da degil sen de
                    Su açiklamayi yapan da, bildiriyi yapan olusumun basinda...
                    Biz retvitledik diye olusan tepki, bildirinin bas sorumlusu alikoç'a gelmedi neredeyse

Baskani her konustugunda elestirenlerdenim de, dünden beri buradaki yangini anlamak zor

Ne yapacakti kulüp, tip'in açiklamalarini mi retvitleseydi, ya da baris atay'i ?
                    Emînim burada ona saksak edenler olurdu, onun için her iktidâra sallayani alkislamam ben, yemem o ucuz numaralari

Tayyip'e karsi tuvalet terligine bile oy vereceksiniz deyip (Kiliçdar gündemdeyken), Mansur'un adayligi gündeme gelince "oy vermem" diyen yavsak tayfa bunlar... baska isim yok fbnin bjknin bagirmalarini övecegim, yok yaa

-------------

Yönetim bir sey yapacaksa, gitsin Tg'yi durdursun uyarsin ya da bilmem ne yaparsa yapsin da saçma sapan siyâsi söylemleri biraksinlar hafta sonu,, Vira zâten o ise girmeyecegini söyledi onun için o taraftan yana skinti yok, yoksa onlarin da hükümet istifâ diye bagirmamalari daha dogru
                    Laf degil icraat gerek, seçimde sandikta mesaji verirsin olur biter, mevcut iktidar en çok oyu alsa da bi 10 puan indirirsin o bile bir seydir, stadda istifâ diye bagirmak bos is, lehte yalakalik yapmak daha da bos is (çünkü gücü elinde bulunduranin yaninda gözükmek isin kolayi)

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün bütün camiası tarafından istifaya davet edilen Fenerbahçe Başkanı bile şu çıkışı yaptı, bizim dalkavuklar götü boklu Taka gazetesinin haberi üzerinden şov yapmak adına resmî siteden açıklama yayımladı.
                      Bahsettiğin zevzeklik şu mu?

Acılı günde, cumhurbaşkanı ve hükümeti deprem bölgesinde seferber iken Erdoğan hakkında Fener Stadı’ndaki onca olumsuz tezahürata tepki gösteremedi.

"En azından çık eleştir..."

Üstelik özel habermiş!

Diyelim ki yazılanlar doğru. "Seni desteklemişti" gibi aptalca bir argümanı, ancak göbekten bağlılar kullanır. Hayatları boyunca bir yerlerden nemalananlar, boyunlarına geçirilen tasmanın izin verdiği kadar hareket eder. O bağlantıdaki satırları kaleme alan ve kurumu da sanırım diyet ödemeye devam edenlerden.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Burada bir anda hakaretamiz ve saldırganca yazan sekülerimsi arkadaşlar,

Milletin aklıyla dalga geçmeyin...

Bu ülke koca kıtayı sömüren İngiltere değil, ya da parası verilip sistemi kurulmuş İsviçre de değil DERDİ PASTAMSI ŞEYLER OLSUN.

BU ÜLKE KURULMADAN ÖNCE DE KURULDUKTAN SONRA DA, dünyada düşmanı en çok olan ülke.

Haa, içinizden olağanüstü dönemde değiliz-mit başkanı ve başbakana pusu kurulmadı-döviz saldırısı yemedik-gezi 100 milyar Usd ye malolan ponçik bir eylemdir-brunson da kim-karlov ölmedi-rus uçağı yanlışlıkla düştü-15.07 de darbe olmadı-covid de gripmiş zaten diyen varsa çene yormayayım,

Avrupada aşırı sağ,sol, ırkçı ve inanç karşıtı suçların cezası ağır hapis. Ayrıca ırkçı, yabancı düşmanı vb gibi suçlarda da hayatı karartıyorlar. Bizde beğenir beğenmezsin %50 oy alan adamın anasına söven mi ararsın-Suriye politikasına sekte vurmak için yalandan trolleyen mi ararsın(ama Ukraynalıya salyası akar)-yahu DİNE SÖVEN MAHLUKATIN EN DİBİ mi ararsın mevcut, elin gavuru bile dine sövmez...

Devlet elbette COPY PASTE tribün soytarılıklarına da-dernek ayağına örgütlenmelere de şüpheyle bakar, ASLA İYİ NİYETLİ GÖRMÜYORUM!
                        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• [MENTION=527]Tekke[/MENTION]

Simdi çok sey yazarim ama, bir tarafi elestirirken biraz da diger tarafa da bakmak gerek
                          Bak ben ne yapiyorum, hemen lap diye atlamiyorum düsmanimin düsmani dostumdur diyerek ama, bir tarafi da korumuyorum
                          O iyi niyetli degil de, peki sporculara yorumculara ünlülere vidyo çektirip kendine yalakalik yaptiran hükümet iyi niyetli miydi misal ?

Bâzi çakallarin kötü niyetli oldugu kesin, onlara pabuç birakilmasin, yalandan yere kahraman ya da delikanlilarmis gibi yapilmasin
                          Ama, ama, yalandan yere hükümete de yanasmaya gerek yok, bunlar da ucuz numara, yemem

Brunson yazmissin, "ben yasadikça blablablaaa..." deyip 3 5 ay sonra bir sey olmamis gibi serbest birakan ne muhalefet ne o istifâ diye bagiran çakallar

Yoksa hepsi olmasa da (misal darbe konusu) birçoguna katilabilirim, ama yemin de edebilirim ki bu olanlar bu 20 senedir gelisenler eger sol veya merkez bir hükümet tarafindan yapilsa sen ve mevcut iktidârin partizanlarinin alayi çarmiha germisti hükümeti, istifâ diye de bagirmisti, bugün o tezâhüratlara tepki gösterenlerin alayi da alkislamisti...

Hattâ sunu diyeyim, bunlarin çogu olmazdi çünkü öyle bir hükümetin 20 sene ülkeyi yönetmesine kimse müsâde etmezdi, solcular dâhil
                          (solcu falan da degilim ha)
                          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 28.02.2023, 16:54.

Yorum

• Tribünde "hükümet istifa" diye bağırabilmenin soytarılık olduğunu öğrendik bu başlıkta. Muazzam.
                            Peki sokakta bağıralım. Oda olmuyor. Bağıramazsın. hemen paketleniyorsun.

Sen şuna "bizim aleyhimize bağırmak YASAK" desene. Lafı eğip bükmenin bir alemi yok.

Senin cemaatlerin kol kola sokaklarda yürüyüp istediği sloganı atabiliyor, ama seni istemeyen ve slogan atan şarlatan oluyor öyle mi ? Sen kendi "siyasi politikaların için" spor camiasından insanlara "EVET" dedirtip medya ve sosyal medyada 7/24 servis ettin ama ?

Devlet örgütlenmelere şüpheyle bakarmış

ÖRGÜTLEME: İki veya daha fazla kişinin bir araya gelerek ortak bir amaca ulaşabilmek için çabalarını birleştirdikleri, iş bölümü koordinasyonunun sağlandığı düzene denir. Bizim de ortak amacımız hükümeti beğenmediğimizi dile getirmek. Bu nasıl bir suç teşkil ediyor, bunun adı nasıl "şarlatanlık" oluyor biraz anlatır mısın ?

Çok bilmiş gibi birde "avrupada aşırı sağ, aşırı sol ve ırkçıların, inanç karşıtlarının cezası hapismiş )))))

Mesela Hollandada yıllardır, aşırı olan ve ırkçılığı ile nam salmış bir köpek var. Wilders? Hapiste mi ? Yooo. Hayır değil. Aksine adam şuan Hollanda Temsilciler Meclisi Üyesi. Atıyorsun ama havaya yani. Altı içi boş.

Elin gavuru bile dine sövmez diyorsun, daha isveçte yakılan Kuran soğumadı.

Suriye(li) potikası konusuna hiç girmiyorum bile. Yazdığın nereden baksan elde kalır. O sebeple uzatmıyorum.
                            En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 28.02.2023, 20:10.

Yorum

• Başlıkta iki mevcut iklimi destekleyen kişi dışında karşıt görüşe isim vererek küçümseyen, bir şekilde ötekileştiren kimse yoktu; geldiler, "saçmalık, cahil, soytarı, geziciler" havada uçuşmaya başladı.

Doğru yol en saf hâlde bile kendini gösteriyor valla, mis

Yorum

• bundan önce de güçlü bir türkiye için evet kampanyası videosu çekenler vardı. ee aynısını sizde yaptınız onlarda spor adamlarıydı sonuçta.

sen öyle yaparsan muhalefette hükümet istifa eder.

olayı nereden tutsan elde kalıyor.

futbol kitlesi siyasetten çok üstündür silindir gibi ezer geçeriz. bundan dolayı futbol camiasının siyasilere prim yaptırmaması lazım. gidin mecliste birbirinizi dövün. ete para vermeyin.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
                                X