İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Ben Muharrem Usta döneminde başkanlık makamında utanılacak bir şey hatırlamıyorum,hatta Deniz Ateş Bitnel'in hakemliğini bitirecek,sahada Trabzonspor'un hakkını sonuna kadar savunacak bir başkan hatırlıyorum.
Burada İHO'nun da yaptığı yanlışları en ağır eleştiren üyelerden biri olarak onun Anadolu takımlarına olan yaklaşımı bile Ahmet Ağaoğlu'nundan fersah fersah ilerde,evet mafya vari davranışları oldu ama bunlar bile olması gereken rakiplere karşı şikecilere karşı oldu,tasvip ettim mi hayır ama en azından bir mantığı vardı.
Ahmet Ağaoğlu ise başkanlık makamını rezil eden hareketler Alanya maçında bizi utandırmakla kalmadı,aynı hareketi kupa maçında tekrarlayarak seviyesini iyiden iyiye belli etti.Ben bu tür bir rezalet durum hatırlamıyorum.
Saha sonuçlarına gelince,bu yönetim zamanında da farklı skorlar alındı,Malatya 5-0,bu yönetim döneminde de 3-1'den maç kaybedildi,hem de şampiyonluğa giderken Konya,Barcelona'nın da 8 gol yediği bir spor bu.
Ayrıca Ahmet Ağaoğlu,transfer konusunda 20 transferden 3 transfer tutturarak nasıl başarılı oluyor,açıklar mısınız?
Yorum