Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    baris süreci olarak yorumladim =))
    Oyle gorunuyor
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Buna geldim ben de artık, klübü yerel kötü niyetli işadamımsı kişilerden kurtarmalı, klübün TEK SAHİBİ olmalı, Trabzona yatırımı olan HERHANGİ BİR YABANCI sermaye gelsin, şehir de klüp de hakettiği yere gitsin, yoksa her gelen her transferde film çevirmeye dvm eder
      Aynı denemeler-aynı sonuçları doğurur. Milyar çalan başkan bıraktığı gün o milyarda sorumluluğu bitiyorsa, ÇALACAKTIR!
      Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• fatih iyi bir hoca ve berbat bir teknik direktör.Adamın puan ortalaması 1,54 o da maks.Alanya o gittikten sonra şaha kalktı.

Trabzonspor iyice deneme tahtasına döndü.
        En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 11.03.2025, 07:59.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          100% Oflu olarak
          Oflu başkanlardan kurtulmalıyız diyordum
          Arttırıyorum
          Komple Oflular'dan kurtulmamız gerekiyor
          Gerekirse ben de dâhil

Allah'ın virüsleri yaa
          Çözüm: Ofu Rizeye veriyoruz, Giresundan Eynesili alıyoruz.
          "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• İlk olarak Dereli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çözüm: Ofu Rizeye veriyoruz, Giresundan Eynesili alıyoruz.
            Yok o da olmaz kgjahah [MENTION=48765]acan61[/MENTION] gomple Solaklı boğazı ve çevresinden kurtulmalıyız o zaman
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Fatih tekkeyi niye aldik)???? Trabzonlu diye

Senol günesi niye aldik ve sonra sportif direktör yaptik?? Trabzonlu diye

Ihsan Dereliogulu neden scout ekibin patroru?? trabzonli diye

Modern futbol dedigin böyle olur..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih tekkeyi niye aldik)???? Trabzonlu diye

Senol günesi niye aldik ve sonra sportif direktör yaptik?? Trabzonlu diye

Ihsan Dereliogulu neden scout ekibin patroru?? trabzonli diye

Modern futbol dedigin böyle olur..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                14 yabanci aldık Trabzonlu degil diye 😀

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fatih iyi bir hoca ve berbat bir teknik direktör.Adamın puan ortalaması 1,54 o da maks.Alanya o gittikten sonra şaha kalktı.

Trabzonspor iyice deneme tahtasına döndü.
                  Kim olsaydı mesela hoca

Yorum

• Arada dogru isleri de oluyor bunlarin

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İçimden foruma girmek, Trabzon konuşmak bile gelmiyor, ilk kez bu kadar bağım koptu takımla, bana ait birşey kalmadı sanki.

Cemil Meriç demişti;

Ben bu kadar acıyı sen de başkalarına benzeyesin diye çekmedim...Sana kızmıyorum. Sen bu kadarsın. bilmeliydim.” -Jurnal, #CemilMeriç
                      Daha önce demiştim, hırsız şikeci 3 büyütülmüş Bizans klüplerine benzeyip şampiyon olmanı istemiyor şehir, ŞEHRİN GENÇLERİNİ EĞİTMENİ istiyoruz…

2003 Trabzon Lisesi Dünya şampiyonu
                      2015 Trabzon Erdoğdu Lisesi Dünya Şampiyonu
                      2025 Trabzon u19 Uefa Yarı Finalisti

Fayda değil zarar veren satılık yönetime rağmen bu başarılar, Trabzon yeni bir
                      hikaye yazmalı, içinde şikeli lig şampiyonluğu olmasa da olur…
                      Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Geçen gün zeyyat kafkas yaptığı açıklamada iho'ya siper olmuş, yağlamış, ballamıştı. Bugünkü cezalar gerçekse bu yönetim de iho da camiadan uzaklaştırılmalı.
                        Basiretsiz,beceriksiz insanlar topluluğu.
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen gün zeyyat kafkas yaptığı açıklamada iho'ya siper olmuş, yağlamış, ballamıştı. Bugünkü cezalar gerçekse bu yönetim de iho da camiadan uzaklaştırılmalı.
                          Basiretsiz,beceriksiz insanlar topluluğu.
                          Aynı düzenin piyonları oldukları için şaşırtıcı değil... bunlar rezil yüzsüz utanmaz, başka bir şey değiller

Yorum

• En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 06.05.2025, 15:01.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hain oğlu hainler
                              Şerefsiz pislikler
                              Tepeden tırnağa
                              Savunanı savunduranı alayı aynı
                              Pelikancı yavşaklar

Yorum

• Eğer hafta sonunda oynanacak maçta tribünde veya herhangi bir locada bir tane gsli taraftar olursa tamamen yönetimin iş bilmezliği. Tff logolu kartlara bilet satışını durdurun kulüpte bir tane aklı başında adam yok mu bunu düşünecek?

Yorum

Çalışıyor...
                                X