İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
-
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna geldim ben de artık, klübü yerel kötü niyetli işadamımsı kişilerden kurtarmalı, klübün TEK SAHİBİ olmalı, Trabzona yatırımı olan HERHANGİ BİR YABANCI sermaye gelsin, şehir de klüp de hakettiği yere gitsin, yoksa her gelen her transferde film çevirmeye dvm ederTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
fatih iyi bir hoca ve berbat bir teknik direktör.Adamın puan ortalaması 1,54 o da maks.Alanya o gittikten sonra şaha kalktı.
Trabzonspor iyice deneme tahtasına döndü.En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 11.03.2025, 07:59.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle100% Oflu olarak
Oflu başkanlardan kurtulmalıyız diyordum
Arttırıyorum
Komple Oflular'dan kurtulmamız gerekiyor
Gerekirse ben de dâhil
Allah'ın virüsleri yaa"çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"
Yorum
-
İlk olarak Dereli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇözüm: Ofu Rizeye veriyoruz, Giresundan Eynesili alıyoruz.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih tekkeyi niye aldik)???? Trabzonlu diye
Senol günesi niye aldik ve sonra sportif direktör yaptik?? Trabzonlu diye
Ihsan Dereliogulu neden scout ekibin patroru?? trabzonli diye
Modern futbol dedigin böyle olur..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih iyi bir hoca ve berbat bir teknik direktör.Adamın puan ortalaması 1,54 o da maks.Alanya o gittikten sonra şaha kalktı.
Trabzonspor iyice deneme tahtasına döndü.
Yorum
-
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimden foruma girmek, Trabzon konuşmak bile gelmiyor, ilk kez bu kadar bağım koptu takımla, bana ait birşey kalmadı sanki.
Cemil Meriç demişti;
Ben bu kadar acıyı sen de başkalarına benzeyesin diye çekmedim...Sana kızmıyorum. Sen bu kadarsın. bilmeliydim.” -Jurnal, #CemilMeriç
2003 Trabzon Lisesi Dünya şampiyonu
2015 Trabzon Erdoğdu Lisesi Dünya Şampiyonu
2025 Trabzon u19 Uefa Yarı Finalisti
Fayda değil zarar veren satılık yönetime rağmen bu başarılar, Trabzon yeni bir
hikaye yazmalı, içinde şikeli lig şampiyonluğu olmasa da olur…Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Geçen gün zeyyat kafkas yaptığı açıklamada iho'ya siper olmuş, yağlamış, ballamıştı. Bugünkü cezalar gerçekse bu yönetim de iho da camiadan uzaklaştırılmalı.
Basiretsiz,beceriksiz insanlar topluluğu.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen gün zeyyat kafkas yaptığı açıklamada iho'ya siper olmuş, yağlamış, ballamıştı. Bugünkü cezalar gerçekse bu yönetim de iho da camiadan uzaklaştırılmalı.
Basiretsiz,beceriksiz insanlar topluluğu.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yorum