Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    **
    Keşke isminizle hitap etme şansım olsaydı...
    güzel kardeşim mi diyeyim abimi diyeyim bilemedim.
    sayın sasone.

çok karamsarsın çok net.

detaya girmeyeceğim.

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve sonrasında muharrem Usta
    dönemindeki yönetiliş şeklimizi,alınan vasıfsız oyuncuları,mafya tarzı hareketleri ve 7-0 lık
    utanılacak skorları hatırlayın..

aydınlatma yeterli olmassa tekrar bir şeyler yazmaya çalışırım.
    inşallah yeni sezon güzel geçer.
    ben çok olmasa da umutluyum.
    Kardeşim diyebilirsiniz,ismim Emin,yaşınız benden büyük.

Ben Muharrem Usta döneminde başkanlık makamında utanılacak bir şey hatırlamıyorum,hatta Deniz Ateş Bitnel'in hakemliğini bitirecek,sahada Trabzonspor'un hakkını sonuna kadar savunacak bir başkan hatırlıyorum.

Burada İHO'nun da yaptığı yanlışları en ağır eleştiren üyelerden biri olarak onun Anadolu takımlarına olan yaklaşımı bile Ahmet Ağaoğlu'nundan fersah fersah ilerde,evet mafya vari davranışları oldu ama bunlar bile olması gereken rakiplere karşı şikecilere karşı oldu,tasvip ettim mi hayır ama en azından bir mantığı vardı.

Ahmet Ağaoğlu ise başkanlık makamını rezil eden hareketler Alanya maçında bizi utandırmakla kalmadı,aynı hareketi kupa maçında tekrarlayarak seviyesini iyiden iyiye belli etti.Ben bu tür bir rezalet durum hatırlamıyorum.

Saha sonuçlarına gelince,bu yönetim zamanında da farklı skorlar alındı,Malatya 5-0,bu yönetim döneminde de 3-1'den maç kaybedildi,hem de şampiyonluğa giderken Konya,Barcelona'nın da 8 gol yediği bir spor bu.

Ayrıca Ahmet Ağaoğlu,transfer konusunda 20 transferden 3 transfer tutturarak nasıl başarılı oluyor,açıklar mısınız?
    • Memento mori

Yorum

• Istifa!!

Yorum

• Sanirim komple akil tutulmasi yasiyorlar.
        Suan ligin acik ara en zayif kadrosu bizde. Hem yetenek olarak hem sayisal olarak.
        Hersey berbat gidiyor. Bizi cok cok daha kotu gunler bekliyor. Ve siz hicbirsey yapmiyorsunuz. Hicbir planiniz yok. Ortalikta da yoksunuz.
        Bu sene buyuk rezillik yasaycagiz. Tum lig icimizden ve ustumuzden gececek.

Yorum

• Başlığa ithafen ... Hangi yönetime ?
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Kesinlikle aynı düşünüyoruz.

İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Novakın menajeri açıklama yapmıştı. Novak ve Yönetim fiyat ve sözleşme konusunda anlaşmışlardı aylar önce. Ama biranda Ağaoğlu masadan kalkmıştı. Neden kalktığını ve neden sözleşme imzalamak istemediğine anlam veremedim demişti menajeri.

Ağaoğlu anlaştığı futbolcusun sözleşmesine neden imza atmadığını çıkıp yalan konuşmadan Açıklasın! Koç kankisinden haber mi aldı imzalama biz alacağız diye.
            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Yönetimdeki arkadaşlardan rica ediyorum. Lütfen yapmayacağınız şeylerin sözlerini vermeyin. Şu gün bu olacak bugün bu olacak. Şu zaman bu geliyor.

Taraftar sizin kadar klubün içinde değil ve söylediğiniz herşey bizler için bir söz oluyor. Sözünde durmamak ise güvenirliliğinize zarar veriyor. Yaptığınız iyi şeyleri de lekeliyor.
              {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• ne yapın edin şu takımı sene sonu avrupa ya taşıyın. türkiye ligini boşverin avrupa daha önemli.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkanımız Mehmet Yiğit Alp ve Başkan Yardımcımız Ertuğrul Doğan bugün saat 14.00’de TFF Başkanı Nihat Özdemir ile görüşmek üzere TFF’nin Riva’daki tesislerine gideceklerdir. Başkanımız görüşmenin ardından Riva Tesisleri önünde açıklama yapacaktır.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Malumunuz geçtiğimiz yıl sezon ortasında O.mikel, sezon sonunda Novak, Sosa, Sörloth gibi kıymetli 4 futbolcu kaybettik. Zaten geçen yıl 1 stoper 1 ortasaha 1 kanat eksiğimiz vardı, gidenlerde dahil olunca 7 eksiği var takımın.
                    7 eksiği doldurmak için ne yaptı ağaoğlu kimi aldı?

Flavio : çöp
                    Trondsen : bilinmiyor
                    Diabaté : bilinmiyor
                    Marlon : evet Novak özeldi çok aratmayacak gibi
                    Plaza : bilinmiyor
                    Afobe : açık alanda driplingde müthiş ağır bir santrafor, anca sörlotun getir götürünü yapar
                    Baker : normalde A.Parmak ile birbirlerini yedekleyip oynaması gerekiyorken yokluktan ikisi oynuyor.
                    trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Bugün İBB kaliteli ayakları ile maçı aldı götürdü.

Mali başarı mı? Evet.

Ama masada şampiyonluğunu alacaklarsa, başkaları limit ,mali disiplin dinlemeyip şike transferleri yapacak, bizim de elimiz kolumuz bağlı olacaksa Mali Başarı olsa ne olur, olmazsa ne olur.
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• 5 yıl önce kurulan takım geçen sene elinden lig şampiyonluğunu alıyor, üstüne ligde bu sene ki ilk galibiyetini alıp ilk golünü atıyor.

asıl olayın vahim tarafı 2 ay sonra süper kupa maçı var. onuda yenileceğimiz için 1 sene içinde köy takımına 2 kupa vermiş olacağız.

sırf bu sebepten dolayı bile yönetim başarısızdır.

Yorum

• geçe seneden beri hatta 1 yıl öncesinde de vardı sanırım bu takım neden sürekli izin yapıyor? her maçtan sonra adamlar 3-4 gün yok ortada bu kadar izin yapan başka takım var mı acaba?

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            geçe seneden beri hatta 1 yıl öncesinde de vardı sanırım bu takım neden sürekli izin yapıyor? her maçtan sonra adamlar 3-4 gün yok ortada bu kadar izin yapan başka takım var mı acaba?
                            Takım neden sürekli izin yapıyor?

özellikle YENİ BİRÇOK OYUNCU alınmışken.

Son yıllarda milli maç dönüşlerinde sürekli puan kaybediyoruz, hiç mi ders alınmıyor.

Avrupadan men kararından beridir çöküş devam ediyor, kulübe bir ŞOK lazım...
                            SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• geçen sene ligin son haftalarında forumdaki çoğu herkes yönetimin sadri şener'in düştüğü hataya düşmemesi gerektiğini yazdı. Gelinen noktada daha beter durumdayız.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                geçen sene ligin son haftalarında forumdaki çoğu herkes yönetimin sadri şener'in düştüğü hataya düşmemesi gerektiğini yazdı. Gelinen noktada daha beter durumdayız.
                                Forumda korkulan-yazılan ne varsa oldu...

1996

2005

2011

2020
                                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X