Ya bu Avukat konusunu sadece benmi önemsiyorum?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
Degerli yönetim kurulu üyelerini tv programlarına bağlanıp hakkımızı aramaya davet ediyorum. .
Zaman icraat zamanıdır. .
Her program titizlikle izlensin yavsak basına gereken cevap verilsin.En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 16.08.2011, 19:33.
Yorum
-
O kadar eleştirdik, bu açıklama harikaydı hakkını vermek lazım.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevamı da gelecekse çok güzel açıklama.
Yorum
-
Yonetim is isten gectikten sonra aciklama yapiyor. Bu saatten sonra ati alanuskudari gecti.
gostermelik aciklamalar sadece bizim taraftari avutmak icin. Sadri Sener bor tamamen gozumden dustu.İstifa etmelidir. Borsada cevirdigi oyunlarla pek cok kucuk yatirimcinin ahini aldi. 5-10 milyon dolari borsa yatirimcisindan kacirayim diye ugrasirken, Trabzonsporun kat ve kat kaybetmesine yol acti kucuk hesaplarin pesinde kosarken buyuk paralari kaybettirdi bize. Kendisini cok severdim ama bu isi beceremiyor bundan sonra atmasi gerekem adimlari atacak cesaretide olduguna inanmiyorum. Aldigi cezadan sonra susup oturur.
Yorum
-
İlk olarak Bahattin Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu nedir ya..kalitesi tartışılmayacak futbolcularımızdan biri daha şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden birine gitti...
Engin Baytar'ın nesi oluyorsunuz?''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
Yorum