Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mehmet Ali YILMAZ & Serdar BALİ

Meltem Tv Saat 23.00

İnternetten takip etme şansımız varmıdır?
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnternetten takip etme şansımız varmıdır?
      Yayını internete o saatte aktarırlar mı bilmiyorum.

@tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yani Hacisalihoglunu tebrik etmek gerek, cünkü eger o muhalefette olsaydi simdiye dek ne yönetim nede hoca kalmisti.Secim coktan olmus bitmisti.Nedense sanki bidaha gelemeyeceklerini bildikleri icin, nasil olurda 1-2 ay daha fazla yönetimde kalirizin hesaplarini yapiyorlar.Yok kupayi alacaklarmislar...

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Agaoglu, Mehmet Ali Yilmaz'in oldugu yerde aday olmam dedi,listesine girmem degil..
          Konu acildigindan beri de takip ediyorum feryat figan almis basini gider olmus,en cok konusanlarin isimlerin altinda da kurdela yok..
          Madem o kadar dertlendin burda yirtinmaktansa sozunu sandik basinda soylersin,Mehmet Ali Yilmaz'a tokadi yapistirirsin.Sinir harbi neden?
          Sallamaya geldiginde mangala poyraz estirenler,Mehmet Ali Yilmaz yada herhangi bir baskan aday adayini sahsi meselelerine karistirip mesnetsiz ve cirkin elestiriler yaparken vicdan denilen kavramdan cok uzaklasmislar..
          Yeri geldimi ben baskan olsam ile baslayan cumleler kurup simdiki yonetim yada gecmis yonetimlere giydirenler,Mehmet Ali Yilmaz'in ''yamyam'' ina bu kadar takmasalar da bizde kahkalara bogulmasak.. Baskan olma potansiyelini kendilerinde goren o taraftar gurubu hic mi bir pozisyon sonrasi dillere pelesenk olmus kufur tamlamalarini destekledigi takim sporcusuna sarfetmemis?
          Yanlisi yanlisla orneklendirmek tabiki hos olmaz ama bu yoneticinin de insan oldugu gercegini goz ardi edenler icin guzel bir ornek olmustur kanaatindeyim..
          Bir baska klavyeyi yedirten mevzu da, Mehmet Ali Yilmaz ve fenerbahce kongre uyeligi mevzusu...
          Ya sallarken fenerbahce kongre uyeleri listesinin internet ortaminda bile erisilebilecek kadar kolay bir dosya oldugunu unutmayin bari, ki herhangi bir video,ses kaydi,yazili belge varmi eller de bu argumani destekleyecek?
          Adamin dedigi ''Zamaninda Kadikoyde yasardim,biz yasli insanlariz,Trabzon bizim cocukluk evrelerimize yetisemediginden semtimizin futbol takimini desteklerdik.Gavur dan Musluman olunuyor da,fener den Trabzon'a mi gecis yasak?'' Hala daha neyi tartisiyoruz?

Simdi bu yazdiklarimi da Of-hemsericilik mevzusuna cekenler olacaktir ama belirteyim ben Sadri Sener in hatalarina ragmen...(Gokdeniz olayi,yanlis transferler harcamalari,Fatih Tekke mevzusu,en son Yattara mevzusu,Ersun Yanalin gonderilis bicimi-gonderis nedenleri ve suanki teknik direktorun getirilis hikayesi ve uygulanan torpil diyecegim cunku hic bir maglubiyet sonrasi Sadri Sener cikipta hocaya sorun demedi yada diyemedi suana dek ama Ersun Yanal zamaninda bu kolaylikla soylenmisti.) ...gorevde kalmasi taraftariyim ancak olagan genel kurul oldugunda sayet guclu bir muhalefet cikmasi durumunda da yani Mehmet Ali Yilmaz ve ekibi olabilir bu,tek bir oyum var onuda Mehmet Ali Yilmaz ve ekibine vermekte herhangi bir sakinca gormuyorum... Nedeni siralanan o kadar negatif yoruma ragmen ben kendisinin o kadar da kotu isler yapmadigini dusunuyorum klubumuz icin,bunun yaninda klube haciz gonderme durumunun da icyuzu nedir ne degildir ''tam'' anlamiyla olaya hakim olamadigimdan yorum yapmayacam ama oyle birsey olsa dahi,sevenler sevdikleri tarafindan incitildiginde olur olmaz,hiddet ve siddet iceren kararlar verebilirler diyorum ve yapmis ise hata yapmistir ve duzeltebilecek kapasite kendisinde vardir diyerekten bir sans daha almasina engel teskil etmedigini dusunuyorum.. Ayrica tecrube acisindan da bize katkilari olacagindan suphem yoktur,yurt icinde transfer etmek istedigi oyuncuyu ikna edebilecek kapasite-vizyon-guc kendisinde olduguna inaniyorum..
          Saygilar...
          Yasin kucuk oldugu icin muhtemelen mehmet ali yilmaz donemini cok iyi bilmiyorusun en basiti kulube biraktigi borc ve o zamanki onemli topculardan igun ve abdullah i fenerbahceye satmasi ve hala gorulen onun zamanindaki lange mise mise davalari vs vs

bide su yaziyi oku sonda devam et yazilarina

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

yil 2001

Yorum

• Mehmet Ali Yilmaz kesinlikle alternatif olmamali. Zenginlik degil kulubun gelirlerini en iyi sekilde degerlendircek bi baskan lazim. Yerel basini tek bi lafiyla susturmasini bilcek baskan lazim.

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• ne zaman ki transfer yetkileri teknik direktorlerin eline birakilir, o zaman yonetimlerin omru daha uzun olur.
              "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Ağaoğlu MAY'ın aday olduğu yerde biz aday olmayız mı demiş 2000 senesinde MAY'ı deviren Özkan Sümer yönetiminin başkan yardımcısı kendisi idi.Bu ne yaman çelişki.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• agaoglu korkak. Trabzonsporu seven adam her turlu bu takimin yonetiminde yer almak ister.

Golften zaman bulamiyorum desene

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ağaoğlu MAY'ın aday olduğu yerde biz aday olmayız mı demiş 2000 senesinde MAY'ı deviren Özkan Sümer yönetiminin başkan yardımcısı kendisi idi.Bu ne yaman çelişki.
                    Yada ne değişti ?
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ağaoğlu MAY'ın aday olduğu yerde biz aday olmayız mı demiş 2000 senesinde MAY'ı deviren Özkan Sümer yönetiminin başkan yardımcısı kendisi idi.Bu ne yaman çelişki.
                      Ağaoğlu'nun futbol bilgisinin sınırlı olduğunu ve Trabzonspor isminden nemalandığını düşünüyorum. İlerde bir gün başkan da olabilir ama Trabzonspor'da başkanlığı kaldırabileceğinide düşünmüyorum.

Belki bu sefer Mehmet Ali Yılmaz yönetiminde olur hatasını telafi eder.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Vay be, MAY gelecek, Ağaoğlu listeye girecek, hata affettirecek....

Oy ki oy.
                        En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 17.11.2009, 17:06.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          agaoglu korkak. Trabzonsporu seven adam her turlu bu takimin yonetiminde yer almak ister.

Golften zaman bulamiyorum desene
                          Ağaoğlu tam tersi bence Trabzonspora başkan olabilecek kapasitededir..

M.Ali Yılmazı bilmem ama Ahmet Ağaoğlunu her zaman destekliyorum..
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• MAY hariç, her türlü alternatife açığım!
                            Hamiş

Yorum

• Geçen yılın ara transferi ve bu sezon ki Samet Aybaba, artı transfer hatalarına rağmen bence Sadri Şener'in, kulüp yönetimi anlamında sevapları günahlarından çoktur. Başkanımız olarak kalması ve başlattığı projelerin sonunu getirmesine müsaade edilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Ama başkanım transferlere biraz daha dikkat.
                              .
                              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                              .

Yorum

• Sayın Yılmaz ne zaman tv lerde boy göstermeye başlasa seçimli kongre söylentileri artar.En son Lig tv deki ropörtajını izledim ver şunu söyleyebilirm kesinlikle başkan olmak istiyor.Ama hala eski havalarda ben aday olmam hiçbir zaman olmadım diyor.yani aday gösterilmeyi bekliyor.Tıpkı genel kurula bile gelme zahmetini göstermediği Özakan sümer'le başkanlık yarışında bulunduğu 2000 yılı kongresindeki gibi.Kendisini herkesten hatta Trabzonspor'dan üstün görüyor, bir gelişime yok.
                                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

Çalışıyor...
                                X