Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya şu lig okadar basit ki..alacağın adamlar belli..kimlere puan kaybettiğin neden kaybettiğin belli..bakın son 5 sezona genelde hep aynı 5 veya 6 takıma puan kaybetmışıs..yap ona gore stopre transferını..allahtan olcan ıyı çıktıda jaja yı aramıyruz.hata turk jaja oldu.yabancı kontnejanınıda doldurmadık.koy taş gıbı stoperı..alamıyorsan..sırf galatasaraya ınat olsun dıye ıntıkam nıyetıne koy servetı..ya bukadr zor mu ya... karabuk maçına gelde yanma fark 6 ya ınecektı..aama ınanmıyorlar kı..transferde yapmıyorlarç..hazır avrupa başlamadan 6 ya ınseydı..

Yorum

• Kaçan balık büyük olacak, dün yine birşeyi anladım ki: Forveti geç alan fener-stoper almayan trabzon-barostan kurtulamayan gs ve quaresmayı satamayan bjk bu hataları ağır ödeyecek

Bir stoper alsaydık bu seneyi kurtarmıştık, ama ben Mustafa YUmluyu kazandık diye avunuyorum, futbol adına yaptığımız doğru, ama bulanık suda yanlış
      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• yonetım kurul baskanının federasyon yonetıcılerının ardından konusmasını dogru bır yaklasım olarak gormuyorum....
        ıslak imza....

Yorum

• Bugünkü Hüseyin Göçek katliamının, penaltının hesabını soracaksınız !! Artık susmayın yeter.

Ekleme : Maç bitti. Övünebilirsin yönetim. Bu sizi eseriniz. 30 kişi takım yönetiyorsunuz , hiçbirinizden mi akıllı bir düşünce çıkmıyor ? Takımın ihtiyacı olan topçuları niye almıyorsunuz ?

Gerçi ben boşuna yazıyorum. Onların kendilerini yağlayıp yıkayan taraftar siteleri ve medyaları var. Mümkün değil bu kafayla yönetmeleri. Defolun gidin takımımdan.
          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 04.02.2012, 17:55.

Yorum

• selam kim soracak acaba böyle bir kötü top oynayan takim görmedim ne yapiyorlardi acaba isde sonuclar kacinilmaz oluyor sizler böyle bizim kadromuz yeter diye oyuncu almazsaniz sonuclar böyle hüsranlan biter yaziklar olsun bu yönetime gercekden allahlarindan bulsunlar ne diyecegimi bilmiyorum

Yorum

• komedyenliği,espri yapmayı bırak;takım hakkını gasp eden hakemlere ve onları bu maçlara atayan tescilli Trabzonspor düşmanlarına gereken tepkiyi göster!!!!!

4 antalyaspor maçında puan kaybettik ve hepsinde aynı hakem varsa orada artniyet vardır.bunu sorgula!!

Yorum

• Başkan takım yakındayken onları da Bodrum'a götür. Biraz hava alın hep beraber. Trabzonspor'un adını kullanarak gezdiniz bu ülkede. Size 1-2 gün daha izin veriyoruz. Sonra gelip takımınla beraber istifa et.

Yorum

• neden birisi bir konu acdimi hemen kilitleniyor acaba arkadas sadece sormus burak henrike volkan adrian ne yaiyor gercekden bence para yiyorlar arpa bol eurolar bol bol yiyorlar yavrular sanki kurbanlik danalar gibi ama bence bügün hepsi kötüydü ayip bu kadarda büyük takim bu sekilemi düser yani öbür takimlarda oynuyor bunlar gibi yani bunlar hep bahane yaziklar olsun

Yorum

• Takımdaki en pahalı 5 transfer:

Adrian
                    Zokora
                    Poulo Henrique
                    Alanzinho
                    Volkan

Birileri bizi resmen soyuyor.Böyle iş olamaz! İşin daha kötüsü camia içinde çıkıp şu müsveddeleri topçu diye alanlardan hesap sormuyor mu?

Yorum

• Kimse kusura bakmasın Adrian ve Henriqe transferlerinde yolsuzluk vardır...
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Kendileri himmete muhtaç dede, nerde kaldı gayriye himmet ede

Trabzonspor'u rezil politikalarınızla rezil ettiniz. Ne transfer politikanız, ne şike soruşturması politikanız birşeye yaramadı. Milyonlarca € döktüğünüz futbolcular yetenekten, futboldan habersiz. Menejer sözüyle hareket edip kulübü zarara soktunuz. Şike soruşturmasında hakkımızı savunmaktan bile tereddüt içindesiniz. Camiayı sessizliğe gömdünüz. Koca Trabzonspor'u kendiniz gibi aciz gösterdiniz. Trabzonspor'u küçültmek için ancak böyle iş bilmez politikalar uygulanmalıydı. Bir de o havanız yok mu!
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kendileri himmete muhtaç dede, nerde kaldı gayriye himmet ede

Trabzonspor'u rezil politikalarınızla rezil ettiniz. Ne transfer politikanız, ne şike soruşturması politikanız birşeye yaramadı. Milyonlarca € döktüğünüz futbolcular yetenekten, futboldan habersiz. Menejer sözüyle hareket edip kulübü zarara soktunuz. Şike soruşturmasında hakkımızı savunmaktan bile tereddüt içindesiniz. Camiayı sessizliğe gömdünüz. Koca Trabzonspor'u kendiniz gibi aciz gösterdiniz. Trabzonspor'u küçültmek için ancak böyle iş bilmez politikalar uygulanmalıydı.
                          aynen .........

Yorum

• istanbul takımlarının böyle kötü olduğu dönemde yanlış politakalarla atılım yapmamıza engel oldunuz,ikinci yıldızı takmaya çalışıyoduk belki şimdi sizin yerinize adam gibi bir yönetim olsaydı...
                            Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• buradan yönetime sesleniyorum ALLAH ınızı severseniz, sırf transfer yapmak için yada bilinçsiz taraftara hoş gözükmek için transfer yapmayın. Hatta berecemiyorsanız hiç yapmayın. 5,5 milyon uero Adriana vermemiş olsaydık ne olacaktı? ne kaybedecektik? şu bir gerçek ki yabancı transferini beceremiyoruz.

2.ligten aldığımız aykut, henriqe den, brozeklerden, adriandan çok daha faydalı oldu. o zaman ne diye parayı sağa sola saçıyorsunuz? madem beceremiyorsunuz 1 milyon uero dan fazla kimseye verme. neyinize 4-5 milyon uero bir tane adama vermek? alacağınız adam kendini ispatlamış biri olsun yada gelecek vaat eden ama ücreti 1 milyon uero yu geçmeyen birisi olsun. zokora iyi transferdir kendini kanıtlamıştır, celutska iyi transferdir gelecek vaat eden ve ücreti az olan birisidir. ama gidipte kendi ülkesinden başka yerde oynamamış, kendini ispatlayamamış brozekler, adrianlar, henriqe lere para vermeye ts nin parasını çöpe atmaya gerek yok.
                              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Konuşmadı mı bunlar hâla hakem hakkında falan ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X