Gerekli yerlere transfer yapmadınızya yazıklar olsun size...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy gidi Dozer Cemil, toprağın bol olsun.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArizu Makakula ve Tekke diğer takımlara gittiler.
Tekke'yi geç de bizim alamadığımız bu Makakulayı, Manisa nasıl transfer etti?Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu duruma en çok kim sevinecek? tabiki umut ile teo, çünkü artık gol kaçırdıklarında "fatih tekke" sesleri yükselmeyecek! yoksa yükselecek mi? yok artıkkkk!
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra maçlara Fatih Tekke yazan formalarla giderek yönetime tepkimizi koyacaz başka yolu yok!.
Neden Rubin Kazan'dayken böyle bir isteğin olmadı da şimdi bunu söylüyorsun? Beşiktaşa gitmesi daha mı yüceltti Fatih'i yani?
Eğer Fatih'in bjkye transferi, bazı taraftarımızın gözünde onu daha yüceltip, yönetimi daha da zor duruma sokuyorsa, hakikaten bu transfer futbol oynamak için kariyer için yapılmamış belli...Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra maçlara Fatih Tekke yazan formalarla giderek yönetime tepkimizi koyacaz başka yolu yok!.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
fatih tekkeyi almak o kadarda zor değilmiş değil mi...ya lafını yedi falan diyorsunuz.adam trabzonzpora gelmek için elinden geleni yaptı.yönetimde buna karşılık almamak için elinden geleni yaptı.fatih tekke de trabonspor olmasa bile türkiyeye döneyim düşüncesiyle bjk geldi.ya bayrakla foto çektirirken ki yüzündende belli değil mi zaten.........................................
Yorum
-
Ya arkadaşlar yönetime yönelik bişeyler söylemek istemiyorum ama Şampiyonluk parolası olan bu ülkenin büyüğü olan bir takım Makukulayı 3 ayda alamadı elin manisası ligdeki hedefi küme düşmemek adamlar 10 günde aldık diyorlar. Bağlantı kurulunca nerede bir terslik varr ???? yönetimdemi ???2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...
Yorum
-
Bakıldığı zaman aslında ilginç şeyler oluyor.Murat tosun,barış memiş ve gabriç de kiralık verildi. Şenol hocamıza toz kondurmak istemiyorum ama bana çok mantıklı gelmiyor bu durumlar.
Öte yandan fatih tekke skandalı ve sonrasında ki şok gelişmeler,peşine de makakula olayı. Büyüklüğümüzü anlaması için o kadar müzemizi de gezdirdik diye hocayı eleştirenler şimdi iğneyi kendilerine batırsın.Büyüklük lafta olmuyor.Karakterinle, duruşunla oluyor.Sen o büyük klübün vitrinisin,duruşunla,beyanatlarınla bunu göstereceksin.Zamanında aile içindeki kavgayı mahalle kavgası olarak basına yansıttın.Burası huzurevi değil dedin o beğenmediğin Fatihi galatasaray istanbula getirdi bjk elinden kaptı.Makakulanın peşinde koşturdun alamadın gitti manisa aldı.Bunlar bu yönetimin beceriksizliklerine kapak olsun.FAAŞOD ONPKDA
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra maçlara Fatih Tekke yazan formalarla giderek yönetime tepkimizi koyacaz başka yolu yok!.
Yorum
-
İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar yönetime yönelik bişeyler söylemek istemiyorum ama Şampiyonluk parolası olan bu ülkenin büyüğü olan bir takım Makukulayı 3 ayda alamadı elin manisası ligdeki hedefi küme düşmemek adamlar 10 günde aldık diyorlar. Bağlantı kurulunca nerede bir terslik varr ???? yönetimdemi ???
Bildiklerim
Kayserispor
Trabzonspor
En son Manisaspor aldı...
Başka isteyen oldu mu bu adamı bilmiyorum. Fakat anladığım bir şey var TSL'de gol kralı olmasına rağmen kendi kulübü kadrosunda düşünmüyordu bu adamı. Neden?
Ayrıca bu bizim için ilk değil, bunu da hatırlatmak isterim.
Örneğin Marco Aurellio'yu parada(çok uçuk bir fark olmamasına rağmen) anlaşamadığımız için Gençlerbirliği gibi sıradan bir Anadolu kulübüne kaptırmadık mı?En son bkandil tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 10:07.
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer sezonu boyunca kulübünden Makukula'yı hangi takımlar istedi?
Bildiklerim
Kayserispor
Trabzonspor
En son Manisaspor aldı...
Başka isteyen oldu mu bu adamı bilmiyorum. Fakat anladığım bir şey var TSL'de gol kralı olmasına rağmen kendi kulübü kadrosunda düşünmüyordu bu adamı. Neden?
Ayrıca bu bizim için ilk değil, bunu da hatırlatmak isterim.
Örneğin Marco Aurellio'yu parada(çok uçuk bir fark olmamasına rağmen) anlaşamadığımız için Gençlerbirliği gibi sıradan bir Anadolu kulübüne kaptırmadık mı?2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...
Yorum
-
İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte bende onu diyorum Trabzonspor büyüklüğündeki bir kulüp 3 ay uğraşı manisaya kaptırıyorsa bir oyuncuyu yanlışlık nerede..?????
Jaja alındığından itibaren Makukula'yı almak gibi bir hedefimiz kalmadı ki bizim.Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yorum
-
Jaja 4 tane Makakula eder sizde bi takım birinle uğraşır sonanda vazgeçer hemen alamadı vay küçük takım yönetim beceriksiz demeyi bırakın.Şu gerçek son gün ihtiyaç doğrultusunda 1-2 futbolcu alınabilirdi ama bu forvet değil bize gerekli olan yer haaa olmadı Trabzonsporu bırakacaz yada yöneticilere hakaret etcezmi asla bunu yapan zaten neyi tuttuğunu bilmeyen çoluk cocuktur.Bırakalım cahilliği artık.
Yorum
-
Bugün sabah forum sayfalarına girerken öncelikli niyetim bu tranfser dönemini, Fatih Tekke olayını ve bu olayın sonucunda kendini açığa çıkaran "Taraftarlık bağını" kapsayan bir yazı yazmaktı. Ancak içeriğinden öte neredeyse atılan başlıkla dahi çok benzerlik gösteren Gamze arkadaşımızın sitenin girişindeki yazısını ve o güzel anlatımını gördükten sonra bu konuyla ilgili bir başlık açmaktan vazgeçtim (ayrıca sitedeki gereksiz başlık patlaması da cabası)
ancak yine de bu konuda içimde tutamayacağım birtakım fikirlerim var.
43 yıllık tarihimizde bize şampiyonluklar yaşatmış, bu destanın altında imzası olan kimi futbolcularımız vardır. Ve bizler camia olarak bu isimlere o kadar büyük vefa duyarız ki onları hep saygıyla anar, onlardan her bahsedişimizde "efsane kadro" diye lafa başlarız. Ama iki isim vardır ki (Trabzonlu oyuncular içinde), o kadroların içinde olmamalarına rağmen, şampiyonluk yaşamamalarına rağmen her daim efsane olarak anılırlar. Hami Mandıralı ve Fatih Tekke ...
Öyleki Fatih'in durumu Hami'den bile farklıdır. Çünkü ona bu taraftar "Sultan" lakabını takmıştır. Saltanatın az buçuk ne olduğunu bilenler, sultanın ne ifade ettiğini kolayca anlayacaklardır.
Profesyonel yaşamın bir gereği olarak Fatih Tekke ile yollar seneler önce ayrılmıştır. Bedenen Trabzon şehrinden ayrılan Fatih'in ruhu her daim Trabzonda kalmıştı. Burada ruhtan kastım asla Fatihin iç dünyası değil çünkü bunu bilemem. Buradaki ruh, Trabzonspor forvetleri üzerinde Demoklesin kılıcı misali sallanan bir ruhtu. Bu onun suçu muydu ? Tabiki değildi ama gerçek böyleydi.
Ve bir dönem oldu ki Fatih geriye dönmek istedi hatta Trabzonspor'un da oyuncu anlamında ona ihtiyacı vardı. Ama tüm bunlara rağmen doğru yada yanlış yönetmin bir düşüncesi vardı. O da şuydu ; bir yeniden yapılanma süreci yaşanmalıydı ve bu yeni düzende eski isimlere futbolcu anlamında artık yer olmamalıydı çünü arkaya baka baka ileri sürülemeyecekti o araba. O yüzden artık Trabzonspor yönetimi takımını taraftarının "sultan"ına kapatmıştı.
Trabzonspor yönetimi bu tutumuyla kendince bir "devrim" yapıyordu takımda ancak şunu bilmiyorlardı ; devrim, arkasında kararlı bir şekilde dik duran liderlerce yapıldığı zaman başarıyla sonuçlanır ve amacına ulaşır. Benim açımdan doğru kabul edilebilecek bu değişikliği yapan yönetim ayn doğrulukta bir tutumla bu transferi gerçekleştirmemiş olsaydı belki bugün hepimiz mutlu olcaktık. Ancak tam anlamıyla ellerine yüzlerine bulaştırdılar, "tepki çekmeyelim" dediler ancak kimilerince "defterde silindiler" . Ama öyle veya böyle bu konu kapanmıştı artık.
Dün ise bir takım tabuları yıkan, herkesi hayretler içerisine düşüren bir gelişme yaşadık hepimiz. Trabzonspor taraftarınca "Sultan" olarak anılan Fatih Tekke, "madem ki artık sultan olma şansım kalmadı, iyisi mi ben hayatıma bir Bizans Tekfuru olarak devam edeyim" dedi ve "Türkiye'de Trabzonspor dışında hiçbir takımda oynamam" diyen Fatih Tekke , "Emniyet uyuma Fatih burada" diye tezahüratlarla kendisine hakaret eden kulübün bayrağının önünde kendisini "Beşiktaşlı Fatih" yapan imayı attı.
Bir geceyi birlikte geçirdiği bir hayat kadınından duyduğu güzel sözlerden etkilenip ona aşık olan bir erkek gibiydi kimileri. Oysa ertesi gece aynı parayı aldığı bir başkasına da o güzel sözleri sarfedecekti o kadın. Ama bu profesyonelliği hazmedemedi bazıları. Fatih, kendisine "Beşiktaşlı Fatih" olmayı yakıştırmışken onlar bunu bir türlü kabul edemediler ve Fatih adına "Trabzonsporluluk borazanlığı" yapmaya niyetlendiler.
Bir kısım "Trabzonspor taraftarı" işi iyice ileriye götürdü ve yazdıklarıyla bize şu mesajı verdiler : "ah ulan ah şu Fatih bize Avni Aker'de 1 gol itelese de, ben de dönüp başkanıma ve yönetimime afilli bir el hareketi çeksem" ... Oysa bunu diyen bilmez ki 96 yılında Vanspor maçında 1 gol atabilseydik veya Fenerbahçe maçında 1 gol yemeseydik bugün saygıyla andığımız şehitlerimizi vermeyecektik. Bazen tek bir golün ne anlam taşıdığını bilmez bu tip "taraftar"
Buradan bu düşünceye sahip olan, "Beşiktaşlı Fatih" uğuruna Trabzonspor yönetimine ağıza alınmayacak şeyler söyleyebilen herkese söylüyorum ve hepinizi de açıkça itham ediyorum. Hiç birinizin Trabzonsporun kurumsal kimliğine bir sevgi bağınız yok. Sizler, istediğiniz futbolcular bu takımda oynadığı sürece Trabzonsporlusunuz. Oysa bizler bu takımın forveti Şota iken de aynı aşkı yaşadık Ömer Rıza iken de aynı aşkı yaşadık ve hiçbir zaman kendi kalemize girecek bir golün duacısı olmadık, olmayacağız da. Bizler, rakip takımda babamız bile oynasa Trabzonspora atacağı golden kahroluruz.
Hey gidi koca Trabzonspor, gelip geçici bir "profesyonel"inin elinde ezilecek neredeyse birileri tarafından. AMA BİZ BUNA MÜSADE ETMEYECEĞİZ. "Beşiktaşlı Fatih" uğuruna hiçkimseye Trabzonsporu HARCATMAYIZ. Gerek bu sayfalarda, gerek stadlarda gerekse de sokaklarda hepinizle mücadele edeceğiz.
Hiçkimse "Beşiktaşlı Fatih"i , Trabzonspor kurumsal kimliğinin önüne koyup, Trabzonspor adına kötü olanı dileyemez, en azından bir Trabzonspor taraftarı bunu dilemez.
Ve bütün bunlar göstermiş oldu ki, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimiz Beşiktaş, ligin 3. haftası Trabzonspor taraftarını bölmek adına öldürücü bir psikolojik savaş darbesi indirdi. Ama biz bu darbenin başarıyla sonuçlanmasına müsade etmeyeceğiz.
Beşiktaşı ayrıca bu ticari başarısından dolayı da kutluyorum zira Fatih'e verdiği parayı görüyorum ki kimi "Trabzonspor taraftarlarına" sattıkları formalardan çıkartacaklar.
Son kez sesleniyorum sana ey "Trabzonspor taraftarı" utanma daha açık ol
siyaaaaaahhhhhh ...... ?
gerisini tamamlamak size düşer
ha yok pardon, önce Alen sahaya sonra çekersiniz üçlünüzü ...
Ek 1 : Sözlerim asla Fatihin Beşiktaşa gitmesinden kaynaklı üzüntü duyan ve önceki transfer dönemlerinde kararlı tutum sergileyemeyen yönetimi eleştiren Trabzonspor taraftarına değil. Sözüm, "Beşiktaşlı Fatih"in Beşiktaş forması atında Trabzonspor yönetiminden alacağı intikam için yanıp tutuşan "Trabzonspor taraftarı"na ...
Ek 2 : Dozer Cemil'e neden Dozer dendiğinde bugün daha yeni anladım zira onun yaptığı kaptanlık tanımı, bugünkü kaptanların bize sunduğu kaptanlık tanımının üzerinden Dozer geçmişçesine ezip geçmektedir.
Trabzonspor'un bütün gerçek efsanelerini saygıyla anıyorum.
bu arada yazıyı yazdığım sırada zannedersem Fatih Tekke ile ilgili olan başlık bu konunun son bulması adına kitlenmiş. Ben o sırada bu başlıkta yazımı yazmakta olduğum için farkedemedim. O yüzden kusura bakmayın konuyu uzatmaya niyetim yoktu. Mesaj silinebilir.
Yorum
Yorum