Mehmet Ali Yılmaz madem bu kadar güçlü bir yönetici şimdiden Hamit Altıntop,Halil Altıntop ile görüşmeye başlasın bence. Buna Semih'i de ekleyebiriz. 3'ününde sene sonu sözleşmesi bitiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
son 10 yılın en başarılı başkanı hiç şüphe yok "Atay Aktuğ" dur. Adamın ne koltuk hırsı vardı ne başka bişesi. Kongrede aday olmayarak bir büyüklük gösterdi. Yerine gelen nuri albayrak takımı çöküşe soktu ve sadri başkan hala toparlama aşamasında. öyle görünüyorki yeniden Atay Aktuğa ihtiyaç var.
Atay Aktuğ nerelerde acaba."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ali Yılmaz madem bu kadar güçlü bir yönetici şimdiden Hamit Altıntop,Halil Altıntop ile görüşmeye başlasın bence. Buna Semih'i de ekleyebiriz. 3'ününde sene sonu sözleşmesi bitiyor.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye Semih'i alacak adam ölene kadar başkanımız olarak kalsın. Tek kelime laf edersem şerefsizim."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu may gelsin şampiyonluğa oynayalım da elimizden çalsınlar,yemin ediyorum bu adama bir daha ağzımı açmayacağım.
Adamın döneminde ilk beşe zor girmiş takım,şampiyonluğun ş'si söz konusu olmamış.
@OFFLU
Benden başkan olmaz ama senden olur,olur da sonra ne olur Allah bilir.
Cok tasalanma 10 yil daha sabret,bise kalmadi,tum sorularin cevap bulacak Allahin izniyle..Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
KUTADGU
Mehmet Ali Yılmaz'ı ya da Ahmet Ağaoğlu'nu ya da ne bileyim Atay Aktuğ'u alternatif olarak kabul etmiyorum ben.
Alternatif dediğin adam heyecan yaratacak. Daha önce denenmemiş olacak. Tüm bunların yanında daha önce yapılmamışları yapacak vizyon, birikim, plan ve ekibe sahip olacak.
Böyle bir oluşum göremiyorum açıkcası.
Sadri Şener eğer gidecekse - ki gitmesinin fayda getirmeyeceğine inanıyorum- farklı bir adam farklı bir yönetim kültürü gelmeli muhakkak. Yakın zamanda çevrede de dolaşan haberlere göre değerlendirecek olursak, bir yönetim kültürü gözükmüyor yakınımızda.
Sadri Şener'in güç kazanmak için yapması gerekenler var.
Bu saatten sonra hamlesiz yapamaz.
Açık açık kelle almak zorunda.
Yönetimde kendisine ayak bağı olanların kellesini alacak.
Genç, iş yapna, planı olan, vizyon sahibi yöneticilerle takviyeyi sağlayacak.
Kendi getirdiği Teknik Direktörü Hugo Bross'un arkasında duracak. Ünal Karaman'ı futbol konusunda tam yetkili yapacak.
Yorum
-
Şehrin göbeğindeki Tarfatar ödüllerine katılmayan bize manevi destek olmayan yönetim ve Sayın Hacısalihoğlu bayram değil seyran değilken Allahın dağındaki hemde soğuk karlı bir havada bizim yanımızda oldu...
Bir sebebi olmalı diyorum..... Yoksa yeni bir kongremi olucak....
Yönetimler ne zaman taraftarın yanında durur yakınlarda bir yerde kongre rüzgarları eser...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak şavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacısalihoğlu fotoğraflardan gördük, adam o soğukta yüksünmemiş Zigana'ya kadar çıkmış hatıra ormanı için. Taraftarın önayak olduğu bir projede âlicenâplık göstermiş. Helal olsun.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehrin göbeğindeki Tarfatar ödüllerine katılmayan bize manevi destek olmayan yönetim ve Sayın Hacısalihoğlu bayram değil seyran değilken Allahın dağındaki hemde soğuk karlı bir havada bizim yanımızda oldu...
Bir sebebi olmalı diyorum..... Yoksa yeni bir kongremi olucak....
Yönetimler ne zaman taraftarın yanında durur yakınlarda bir yerde kongre rüzgarları eser...
Yorum
-
Taraftarı hiçe sayan bu yönetime o kadar kinle doluyum ki sayfalarca yazı yazsam yine yetmez.Ya Fatih TEKKE alınır ya da bu yönetim istifa eder, 3. yol yok arkadaşlar.Hiçkimsenin taraftarla alay etme hakkı yok, artık sabır kalmadı...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Mehmet Ali YILMAZ & Serdar BALİ
Meltem Tv Saat 23.00@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum