Ne başkan ne de yöneticiler konuşmasını bilmiyor arkadaş. Bu kadar taraftardan kopuk, bu kadar saçma açıklamalar nasıl yapabiliyorlar vallaha anlamıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Kulübte "profesyonel" kavramina uyan bir tane Yönetici var mi?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Kulüpte gerçek anlamda bir halkla ilişkiler sıkıntısı var..
Sırf konuşma yapması için yönetime 2-3 kişi alınması lazım..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bu dedikleriniz kaçan şampiyonluğun sorumlusu ise, 82 puan alan takımın mimarı kimdir?KARADENİZ KAPLANI
Yorum
-
İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok şükür ki bu zihniyette ki arkadaşların sayısı azınlıkta, şenol güneş eli ayağı tuttuğu sürece bu takımda kalmalı...
Körü körüne, stres atmak için yapılan eleştirinin kimseye faydası yok bu nedenle..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bu dedikleriniz kaçan şampiyonluğun sorumlusu ise, 82 puan alan takımın mimarı kimdir?Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 puandan Şampiyonluğu veren takımın Mimarı da kendileri,Olayı niye başka tarafa çekiyorsunuz ki...Devre arasında düzgün bir santrafor ve sol bek alınsaydı zaten Şampiyonduk..Hocanın Umut Bulut sevdası yüzünden Şampiyonluk gitti..tabi buna yönetim,hakemler de dahil edilmeli..
Ama bunları "zaten ortada hazır bir takım vardı da, bu yönetim ve hoca gelip şampiyon yapamadılar" gibi söylerseniz haksızlık yapmış olursunuz.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Şampiyonluğu vermenin bedeli ağır olacak gibi
Fenerbahçe 27 bin kombine sattı, 35 bini bulabilir.
Dün haber okudum Trabzonspor 46 kombine sattı diye, 10 bin bulabilirmişiz
Yönetim başarı ve başarısızlığı@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluğu vermenin bedeli ağır olacak gibi
Yönetim başarı ve başarısızlığıKombine fiyatlarıda malum.....
En son fındıkoğlu tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 12:21.İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 puandan Şampiyonluğu veren takımın Mimarı da kendileri,Olayı niye başka tarafa çekiyorsunuz ki...Devre arasında düzgün bir santrafor ve sol bek alınsaydı zaten Şampiyonduk..Hocanın Umut Bulut sevdası yüzünden Şampiyonluk gitti..tabi buna yönetim,hakemler de dahil edilmeli..
9 puan verdiğimiz filan yok.
İlk yarı 42 ikinci yarı 40 puan aldığımız var !
Onlar da 18 de 17 yapmış.
Yani bu oyunlara nasıl geliyorsunuz? Adamlara 18 de 17 yaptırmışlar, İstanbul basını bunu saklamayı başarıyor, bu dikkat çekmiyor, Trabzonspor 9 puan verdi diye ağızlarına sakız yapmışlar ve bizim taraftarı da inandırmışlar !
Eğer isterseniz araştırın.
Son 20 yılın liglerine bakın.
Şampiyon olan takımlar son 20 yılda 1. ve 2. yarıda kaç puan KAYBETMİŞLER.
2. olanlar kaç puan kaybetmiş !
Olayın bizimle alakası yok. Olay 18 de 17 olayıdır ve bunu gizleyenlerin oyununa da alet olmayalım lütfen.
sevgiler,İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluğu vermenin bedeli ağır olacak gibi
Yönetim başarı ve başarısızlığı
Avni Aker'de oynadığımız son maçta 2-3 bin bileti zor sattığımız da unutulmasın..
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bu dedikleriniz kaçan şampiyonluğun sorumlusu ise, 82 puan alan takımın mimarı kimdir?
bizimde görüşlerimizde azıcık dinlendiği zaman körü körüne stras atmak için yapmadığımız anlaşılır sanırım, umarın sizde anlamışsınızdır. . .En son Erdal DİLEK tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 16:59.BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
Yorum