Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne başkan ne de yöneticiler konuşmasını bilmiyor arkadaş. Bu kadar taraftardan kopuk, bu kadar saçma açıklamalar nasıl yapabiliyorlar vallaha anlamıyorum.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Kulübte "profesyonel" kavramina uyan bir tane Yönetici var mi?
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Kulüpte gerçek anlamda bir halkla ilişkiler sıkıntısı var..

Sırf konuşma yapması için yönetime 2-3 kişi alınması lazım..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Nevzat Aydın pasiflikten bir kurtulsada daha faal bir yönetici olsa mesela

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peki bu dedikleriniz kaçan şampiyonluğun sorumlusu ise, 82 puan alan takımın mimarı kimdir?
            çok şükür ki bu zihniyette ki arkadaşların sayısı azınlıkta, şenol güneş eli ayağı tuttuğu sürece bu takımda kalmalı...
            KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok şükür ki bu zihniyette ki arkadaşların sayısı azınlıkta, şenol güneş eli ayağı tuttuğu sürece bu takımda kalmalı...
              Herkesin eleştirmeye hakkı var ama dayanağı olmalı..

Körü körüne, stres atmak için yapılan eleştirinin kimseye faydası yok bu nedenle..
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• kLose Lazioya gitti !
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Peki bu dedikleriniz kaçan şampiyonluğun sorumlusu ise, 82 puan alan takımın mimarı kimdir?
                  9 puandan Şampiyonluğu veren takımın Mimarı da kendileri,Olayı niye başka tarafa çekiyorsunuz ki...Devre arasında düzgün bir santrafor ve sol bek alınsaydı zaten Şampiyonduk..Hocanın Umut Bulut sevdası yüzünden Şampiyonluk gitti..tabi buna yönetim,hakemler de dahil edilmeli..
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    9 puandan Şampiyonluğu veren takımın Mimarı da kendileri,Olayı niye başka tarafa çekiyorsunuz ki...Devre arasında düzgün bir santrafor ve sol bek alınsaydı zaten Şampiyonduk..Hocanın Umut Bulut sevdası yüzünden Şampiyonluk gitti..tabi buna yönetim,hakemler de dahil edilmeli..
                    Bunları söylemekte kimine göre haksız, kendinize göre de haklı olabilirsiniz..

Ama bunları "zaten ortada hazır bir takım vardı da, bu yönetim ve hoca gelip şampiyon yapamadılar" gibi söylerseniz haksızlık yapmış olursunuz.

Yorum

• Şampiyonluğu vermenin bedeli ağır olacak gibi

Fenerbahçe 27 bin kombine sattı, 35 bini bulabilir.

Dün haber okudum Trabzonspor 46 kombine sattı diye, 10 bin bulabilirmişiz

Yönetim başarı ve başarısızlığı
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şampiyonluğu vermenin bedeli ağır olacak gibi

Sorun herkezde sadece yönetime kabahat bulmak işin kolayı.... FB geçen sene şampiyonluğu kaybettiği senede aynı sayıda kombinesini sattı.. Bu konuda sorunu biraz kendimizde ararsak daha iyi olur.... Kombine fiyatlarıda malum.....
                        En son fındıkoğlu tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 12:21.
                        İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                        Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Armağan, sen de gelme şu İstanbul basınının oyununa lütfen !

9 puan verdiğimiz filan yok.

İlk yarı 42 ikinci yarı 40 puan aldığımız var !
                          Onlar da 18 de 17 yapmış.

Yani bu oyunlara nasıl geliyorsunuz? Adamlara 18 de 17 yaptırmışlar, İstanbul basını bunu saklamayı başarıyor, bu dikkat çekmiyor, Trabzonspor 9 puan verdi diye ağızlarına sakız yapmışlar ve bizim taraftarı da inandırmışlar !

Eğer isterseniz araştırın.

Son 20 yılın liglerine bakın.

Şampiyon olan takımlar son 20 yılda 1. ve 2. yarıda kaç puan KAYBETMİŞLER.
                          2. olanlar kaç puan kaybetmiş !

Olayın bizimle alakası yok. Olay 18 de 17 olayıdır ve bunu gizleyenlerin oyununa da alet olmayalım lütfen.

sevgiler,
                          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• ceyhunla sözleşme uzatmayıp barış özbeki takıma katmak futbol katillerinin yapacağı bir iştir.

bu takımın yerli kadrosunun kalitesini arttırması gerekiyor. anlamadığım romaric neden alınmaz. daha ne bekliyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şampiyonluğu vermenin bedeli ağır olacak gibi

Avni Aker'de oynadığımız son maçta 2-3 bin bileti zor sattığımız da unutulmasın..

Yorum

82 PUAN almış olabilir ama benim şenol hocayı eleştirmem susması, jaja,colman,alanzinho kacmış, selcuk ve ceyhunda sorun verken orta sahaya adam almamaları(ayrıca lig biter bitmez zokorayı almaları) konusunda tatmin edici bir acıklama gelmedi; heleki 95-96 sezonu aynı sebeptten hatta o zaman orta sahaya daha az ihtiyacımız varken aynı hatayı yapmaları cok manidar; bir söz vardır: bir insan seni bir dafa kandırırsa suc onundur ama ikinci kez kandırırsa suc sendedir diye, bazı şeyleri iyi düşünmek gerektiğini düşünüyorum hepsi bu

bizimde görüşlerimizde azıcık dinlendiği zaman körü körüne stras atmak için yapmadığımız anlaşılır sanırım, umarın sizde anlamışsınızdır. . .
                                En son Erdal DİLEK tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 16:59.
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Çalışıyor...
                                X