Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayip ediyorsunuz Yattaraya. Ne demek elin oglu!

Ya genc topragim ya ne adam? Sen soyle bana. Sen saniyormusun ki Trabzonspor yatti ara nin umrunda. Umrunda bile degil topragim. Bu adamlar boyle yurt disina ciksaniz bunlari tanisaniz siz de bana hak verirsiniz. Afrikalilari ve Brezilyalilari asla takimina sokmayacaksin. Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar zarardan baska hicbirsey vermezler.

Yorum

• ben başkanın yerinde olsam istifa ederim...

ne halleri varsa görsünler derim

ondan sonra gelen soysun trabzonu giden soysun

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya genc topragim ya ne adam? Sen soyle bana. Sen saniyormusun ki Trabzonspor yatti ara nin umrunda. Umrunda bile degil topragim. Bu adamlar boyle yurt disina ciksaniz bunlari tanisaniz siz de bana hak verirsiniz. Afrikalilari ve Brezilyalilari asla takimina sokmayacaksin. Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar zarardan baska hicbirsey vermezler.
        Peki Yattara mi sadece? Gokhan yada..?
        1

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En acı verecek olan şeyi bilmenizde fayda var.Futbolcuların çok büyük bir çoğunluğu yönetimin gitmesini istiyor.Maç kaybedelimde gitsin diyen futbolcular bile var.(bizzat futbolcunun ağzından duydum)Hepimize geçmiş olsun.
          ortaya bir iddaa atiyorsunuz ve her futbolcumuzu zan altinda birakiyorsunuz. bizzat duydugunuza göre isimleride aciklayin.
          yazmis oldugunuz mesajin yerel medyadaki haberlerden farksiz olmadigini görüyorum.

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Istifa baskan simdi istifa.

Istifa et, Fatih Tekke ye isi bitmis, yasli bir futbolcu dedigin icin
            Istifa et, Gokdeniz i siradan bir futbolcu gibi gorup elin oglu Yatti ara yi kahraman ilan ettigin icin
            Istifa et, Ersun Yanal i katlettigin icin
            Istifa et, 2 ay hoca arayip dunyanin en kotu teknik direktoru hugo fosss bross u getirdigin icin
            Istifa et, Gokhan Unal in sac ektirdigini bilip 6 ay topa kafa vurmadigini da bilip onu hala bu takimda tuttugun icin
            Istifa et, Tijikuzu yu bu adam hakkindaki butun kotu iddialara ragmen bu takimin basina bela ettigin icin
            Istifa et, Gabric bir bir adami bu takima kurtarici olarak ozel ucak ile getirttigin icin
            Istifa et, Yattara yi kuluple dalga gecmesine ragmen hala bu takimda oynattigin icin
            Istifa et, gorunen koy kilavuz istemezken hugo foss bross bu takimi her gun dilim dilim dograyip her gun biraz daha dipsiz bir kuyuya atarken sen gormezden geldigin icin

butun bunlar icin simdi istifa et baskan cunku sen sansini kullandin ve basarisiz oldun.
            Bende geçen sene Bournemouth'daydım 6 ay bu nedenle görüşlerine katılmadığımı belirteceğim sadece, Bournemouth hatırına daha farklı ifadeler kullanmayacağım
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Daha önce de takımımızın kaybetmesi için sahaya çıkan ve "yıldız olmayan" yıldızlarımız vardı ve şimdi birçoğumuz kendilerinden övgüyle söz ediyor. Bu arkadaşlarımızın şimdi sahaya kaybetmek için çıkan futbolculara -ki böyle futbolcularımızın varlığı bir iddiâdır, çok güvendiğimiz bir abimiz söylese de durum böyledir- birşey demeye pek de hakkı yok.
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Hugo Broos = 12 maç sonunda , dünyanın en kötü hocası.Bunu Yazan Taraftar = 12 maç sonunda dünyanın en berbat taraftarı.NOKTA

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hugo Broos = 12 maç sonunda , dünyanın en kötü hocası.Bunu Yazan Taraftar = 12 maç sonunda dünyanın en berbat taraftarı.NOKTA

Bu kafayla NOKTA değil de biz VİRGÜL koymaya daha çok devam ederiz.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En acı verecek olan şeyi bilmenizde fayda var.Futbolcuların çok büyük bir çoğunluğu yönetimin gitmesini istiyor.Maç kaybedelimde gitsin diyen futbolcular bile var.(bizzat futbolcunun ağzından duydum)Hepimize geçmiş olsun.
                    ortaya bir iddaa atiyorsunuz ve her futbolcumuzu zan altinda birakiyorsunuz. bizzat duydugunuza göre isimleride aciklayin.
                    yazmis oldugunuz mesajin yerel medyadaki haberlerden farksiz olmadigini görüyorum.

bu isimleri hepimizin bilmeye hakki var diye düsünüyorum.
                    ha madem isim verilmicek o zaman taraftar olarakta yönetimimizden kulübün icinde neler olup olmadigini bizlere bildirmeli diye bir hakkimizda yoktur o halde.

Yorum

• Yukarıdaki iddia futbolda olağan dışı değil . Geçmişte dünyanın en büyük takımlarında bile , o takımların sembol isimlerince yapılmıştır . Trabzonspor'u bu gruptan ayırmak için çok geçerli bir sebebimiz , kulüp olarak yaşattığımız bir kimlik yok . Bir grup futbolcu x başkan döneminde şikeye karışır ve çete mensuplarıyla para alışverişine girer , diğer grup futbolcu y başkanın takım üzerindeki hakimiyet zaafını kullanıp muhalif çalışmalara destek olmak ister , para alışverişine girer . Şeref , asalet , onur mu ? Kaybedeli bir hayli zaman oldu , yeni değil ...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yukarıdaki iddia futbolda olağan dışı değil . Geçmişte dünyanın en büyük takımlarında bile , o takımların sembol isimlerince yapılmıştır . Trabzonspor'u bu gruptan ayırmak için çok geçerli bir sebebimiz , kulüp olarak yaşattığımız bir kimlik yok . Bir grup futbolcu x başkan döneminde şikeye karışır ve çete mensuplarıyla para alışverişine girer , diğer grup futbolcu y başkanın takım üzerindeki hakimiyet zaafını kullanıp muhalif çalışmalara destek olmak ister , para alışverişine girer . Şeref , asalet , onur mu ? Kaybedeli bir hayli zaman oldu , yeni değil ...

Burda yazilianlari okuyunca gerceklerle tekrar yuzlestik. Biz futbolu sadece spor diye hayatimizi guzel kilan bir unsur oldugu icin seviyoruz , ama uzun zamandir futbol artik futbol degil..

Ne zamanki aziz yildirim ,futbolun sadece sahada kazanilmadigini ogrendim bundan sonra bende ona gore hareket edecem diyipte pespese sampiyonluklari kazandi ondan sonra buna kesin emin oldum "Futbol artik sahada oynanmiyor",masa basinda oynanip sahada tescil ediliyor..

Yorum

• Yönetimi Istifaya davet Ediyorum...!!!

Kulübün yönetimi-baskani olmasin bukadar olmaz...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• büyük hayal kırıklığı ...
                            En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 14.11.2009, 17:15.

Yorum

• Bjk maçında ilk defa '' Yönetim İstifa '' diye bağırdım...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bjk maçında ilk defa '' Yönetim İstifa '' diye bağırdım...
                                Teknik direktör aradigimizin 50.günüydü herhalde.
                                Ben de aynisini söyledim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X