Serdar Bali yine Dünya Trabzon şehrinden ibaret edebiyatı yapıyo bu kadar boş gereksiz konuşan bir futbol adamı hayatımda görmedim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiddaya girelim ozaman ?
mehemet ali yılmaz başkan olmak isterse olurmu olmaz mı ?Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiddaya girelim ozaman ?
mehemet ali yılmaz başkan olmak isterse olurmu olmaz mı ?Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-bizim kadromuz yeterli transfere gerek yok demez
-dünyaca ünlü teknik direktör buldum deyip hugo bross la anlaşmaz.
-kendi futboları için yıldız deil devreleri kapandı söndüler demez.
-para yok demez
-hedef ilk 4 avrupa kupaları vs. demez
vsvsvs
langeyi alıp kışın gol atar da demez...
campelli alıp çamaşır makinasıda demez....
ben cebimden verdim geri istiyorum..bana muhtaçsınız da demez..demez demez...Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildievet der çünkü senin savunduğun kişiler (özkan sümer vs) o yamyamları beğenip ona aldırdılar.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelangeyi alıp kışın gol atar da demez...
campelli alıp çamaşır makinasıda demez....
ben cebimden verdim geri istiyorum..bana muhtaçsınız da demez..demez demez...
mehmet ali yılmaz zaten futbolcudan süper anlar dünyanın en ünlü scoutudur.
hey allahım senin savundugun şuanda yönetimde ve kulup içinde mevcut olan adamlar aldırdı o dediğin adamları ona o sadece parayı verdi.
Yorum
-
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAY'a abi diye hitâb eden ama herkesin "Reis" dediği kişi hapiste."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşısında aday olsun her türlü iddiaya varım..
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Bali yine Dünya Trabzon şehrinden ibaret edebiyatı yapıyo bu kadar boş gereksiz konuşan bir futbol adamı hayatımda görmedim.
Yorum
-
mehemet ali yılmaz başkan olmak isterse olurmu olmaz mı ?
zamanında erciyessporun teknik direktörlüğünü bırakarak aday olan özkan sümere kaybetti.demekki isteyince olmuyor.bide istenmek lazım...Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet ali yılmaz zaten futbolcudan süper anlar dünyanın en ünlü scoutudur.
hey allahım senin savundugun şuanda yönetimde ve kulup içinde mevcut olan adamlar aldırdı o dediğin adamları ona o sadece parayı verdi.Colmandante
Yorum
-
İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleidiiaya girmeye gerek yok.
zamanında erciyessporun teknik direktörlüğünü bırakarak aday olan özkan sümere kaybetti.demekki isteyince olmuyor.bide istenmek lazım...
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçası yiyen aday olur ? nie o olunca olamıyorlar demekki yüreksizlik var işin içinde yüreksiz başkanların da trabzonsporda işi yoktur trabzonspor aciz deildir.
1 kere karşısına aday çıktı onda da kaybetti ne acı değil mi ?Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
Yorum