Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serdar Bali yine Dünya Trabzon şehrinden ibaret edebiyatı yapıyo bu kadar boş gereksiz konuşan bir futbol adamı hayatımda görmedim.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iddaya girelim ozaman ?

mehemet ali yılmaz başkan olmak isterse olurmu olmaz mı ?
      Karşısında aday olsun her türlü iddiaya varım..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

iddaya girelim ozaman ?

MAY'a abi diye hitâb eden ama herkesin "Reis" dediği kişi hapiste.
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

-bizim kadromuz yeterli transfere gerek yok demez
          -dünyaca ünlü teknik direktör buldum deyip hugo bross la anlaşmaz.
          -kendi futboları için yıldız deil devreleri kapandı söndüler demez.
          -para yok demez
          -hedef ilk 4 avrupa kupaları vs. demez

vsvsvs

langeyi alıp kışın gol atar da demez...

campelli alıp çamaşır makinasıda demez....

ben cebimden verdim geri istiyorum..bana muhtaçsınız da demez..demez demez...
          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi
            evet der çünkü senin savunduğun kişiler (özkan sümer vs) o yamyamları beğenip ona aldırdılar.
            Benim savunduğum kişiler kim çok merak ettim şimdi..Ben kimseyi savunmuyorum şu gelsin veya şu gitsin diye birşey demedim..hakkımda bilgin yok senin savunduğun kişiler diyip yorum yapma
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              langeyi alıp kışın gol atar da demez...

campelli alıp çamaşır makinasıda demez....

ben cebimden verdim geri istiyorum..bana muhtaçsınız da demez..demez demez...

mehmet ali yılmaz zaten futbolcudan süper anlar dünyanın en ünlü scoutudur.

hey allahım senin savundugun şuanda yönetimde ve kulup içinde mevcut olan adamlar aldırdı o dediğin adamları ona o sadece parayı verdi.

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                MAY'a abi diye hitâb eden ama herkesin "Reis" dediği kişi hapiste.
                Kim o ...?
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Karşısında aday olsun her türlü iddiaya varım..
                  maçası yiyen aday olur ? nie o olunca olamıyorlar demekki yüreksizlik var işin içinde yüreksiz başkanların da trabzonsporda işi yoktur trabzonspor aciz deildir.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serdar Bali yine Dünya Trabzon şehrinden ibaret edebiyatı yapıyo bu kadar boş gereksiz konuşan bir futbol adamı hayatımda görmedim.
                    İyiki dinleyemiyorum demekki.

Yorum

• İkili atışmaları bıraksak nasıl olur arkadaşlar?
                      Bordomavi.net

Yorum

iddaya girelim ozaman ?

idiiaya girmeye gerek yok.
                        zamanında erciyessporun teknik direktörlüğünü bırakarak aday olan özkan sümere kaybetti.demekki isteyince olmuyor.bide istenmek lazım...
                        Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

mehmet ali yılmaz zaten futbolcudan süper anlar dünyanın en ünlü scoutudur.

hey allahım senin savundugun şuanda yönetimde ve kulup içinde mevcut olan adamlar aldırdı o dediğin adamları ona o sadece parayı verdi.
                          Kim getirdi o scoutları takıma?Kendi kendilerine mi geldiler?Bu hata değil mi?
                          Colmandante

Yorum

• Kendi kaynaklarimizi kullanalim biz cok sampiyon oluruz(MAY)
                            Be adam 12 sene baskanlik yaptin bir sampiyonlugumuz var o da sana devredilen kadroyla.
                            Neden kendi kaynaklarini kullanmadin da 25 yil beklettin bizi ???

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              idiiaya girmeye gerek yok.
                              zamanında erciyessporun teknik direktörlüğünü bırakarak aday olan özkan sümere kaybetti.demekki isteyince olmuyor.bide istenmek lazım...
                              o zaman mehmet ali yılmaz aday deildi salona bile gitmedi bilip bilmeden konuşmayalım.

Yorum

maçası yiyen aday olur ? nie o olunca olamıyorlar demekki yüreksizlik var işin içinde yüreksiz başkanların da trabzonsporda işi yoktur trabzonspor aciz deildir.
                                Aday varsa ben yokum diyen zat kendisi değilmidir her zaman?

1 kere karşısına aday çıktı onda da kaybetti ne acı değil mi ?
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Yükleniyor...
                                X