oyuncularda baskı varsa taraftarda da var o zaman kaç yıldır şampiyon olamamanın baskısı var hep aynı bahaneler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman ben duyayım senin bildiklerini kardeşim olur mu ?
Madem işkembeden sallıyorum, buyur defterleri gören kişi olarak konuş, dinleyelim. Her zaman söyledim, yanlışım varsa özür dilerim, diledim de.
- Hırvatistanda yapılan araştırmalara göre belli isimler tesbit edilmiş senijad ibricic florin cernat ve rukavina takip edilmiş 2 maç izlenen cale ile anlaşılmış bonservisi 1.5 milyon euroya karar kılındı 1 gün sonra 2.250 ye alınmıştı.
- Yine hırvatistanda oynayan rukavina ile anlaşılmış ama eski futbolcular(lemi çelik) bu transfere engel olmuş bu transferden vazgeçilmişti.çünkü bonservisi 6.5 milyon euro açıklanmıştı.bundan 1-2 ay sonra sonra 2.250 ye panatinaikosa satılmıştı.
- 61 opreasyonu başlayamamıştı ki özer hurmacı ile bir görüşme yapıldı yapılan görüşmede özere hurmacının 1.5 trilyon bonservisi çok bulunmuş ve oyuncuya bonservisini hallet öyle gel denilmişti.
Özere verilmeyen bu bonservis dardanelden alınan İsmail ve buğraya verilmişti.(1.2 trilyon)
Not: dardanel bu parayla yeni takım kurar play-offlarda karadenizi eleyerek bank asya 1.ligine çıkar.
- Bu arada eski futbolcularımızdan ali kemal denizci abdulah ercan ve hami mandıralı ısrarla futbolcu önermekte yalnız önerdiği futbolcular alınmamaktadır.
- Not:bonservis bedeli olmayan futbolcuların menejerlerine 500-600 milyar üstü para ödenmiştir.
- Sürpriz bir hamleyle daha önce de bize futbolcu öneren bir menejerin futbolcusu alanzinho 3.9 milyon euroya transfer edilir
- Leanardo 1 milyon euro
f.tekke 2 milyon euro
Yusuf şimşek 750 bin euro
3.750 bin euro
Alanzinho:3.9 milyon euro
- Sene sonunda yapılan bazı araştırmalr sonucu izleme komiteis ve ersun yanalın önerdiği isimlerin alınmadığı ortaya çıkmıştır.Bunlara örnek olarak forvet bryan ruiz solbek bakary sako ortasahaya ibricic …..
- Yeni gelen hoca takıma sol açık istemiş verilen listenin son sıralasında bulunan Hırvat gabriç transfer edilmiştir.
Not:hoca ile futbolcunun menejerleri aynıdır.
- Anlaşılan gurbetçi oyunculara bize şu menejer üzerinden gel denilmiş bu sayede transfer yapılamamıştır.
Evet bilader, yukarıda yazılanların olmadığını bana ispat edebilir misin ?
Bana sen ispat et diyip de çkmaya çalışma işin içinden, defterleri gören sensin ?
Gel görki siz neyle eleştiriyorsunuz ( ima ediyorsunuz) yönetimi; klübün parasını cebe indirmekle...Sanırım ikisi arasında büyük bir fark var...
Yorum
-
Ona bakarsanız kulübün defterinde hiçbirşey yazmıyor.
O kongreye giden insanlar masal dinlemeye gitmiş gibi oturdular, kütüphane, hastane, üniversite yalanları ile geri gönderildiler.
Kısacası inanmaya gitmiş insan topluluğu istediğini alıp geri geldi.
Birincisi yazdıklarımın hiçbirisi kulaktan dola bilgiler değildir. Buna sizi inandırmak zorunda değilim.
Kaldı ki yazımı dikkatle okursanız Cale konusunda ki sizin değiminiz ile transfer yanlışlığını, 750.000 Euroluk transfer yanlışını görebilirsiniz.
bu ve bunun gibi onca transfer vardır.
Özere verilmeyenler, menejer paraları hep bu transfer yanlışlarının bir parçasıdır.
Tabi kulübe alınan personel ve buna bağlı olarak da artan personel gideri de yine bu transfer yanlışlarının bir parçası.
Yorum
-
açık sözlü yönetim anlayışı güzelde... sorunu söyleyip çözümü gösterip menejer şikayet edeceginize yalandan diz dövmeyi bırakmalı yönetim transfer istiyoruz başkanın anlamam dedigi yıldız istiyoruz...1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
selçuk AYDIN
Yorum
-
Bursa'nın şampiyonluğundan sonra yönetimin işi zorlaştı!
Artık bu taraftarı şampiyonluktan başka herhangi bir kupa kesmez!
Ama yönetim entersan davranmaya devam ediyor...Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma yönetim entersan davranmaya devam ediyor...keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOna bakarsanız kulübün defterinde hiçbirşey yazmıyor.
O kongreye giden insanlar masal dinlemeye gitmiş gibi oturdular, kütüphane, hastane, üniversite yalanları ile geri gönderildiler.
Kısacası inanmaya gitmiş insan topluluğu istediğini alıp geri geldi.
Birincisi yazdıklarımın hiçbirisi kulaktan dola bilgiler değildir. Buna sizi inandırmak zorunda değilim.
Kaldı ki yazımı dikkatle okursanız Cale konusunda ki sizin değiminiz ile transfer yanlışlığını, 750.000 Euroluk transfer yanlışını görebilirsiniz.
bu ve bunun gibi onca transfer vardır.
Özere verilmeyenler, menejer paraları hep bu transfer yanlışlarının bir parçasıdır.
Tabi kulübe alınan personel ve buna bağlı olarak da artan personel gideri de yine bu transfer yanlışlarının bir parçası.
Yorum
-
İşin en kolayına kaçmak budur işte.
Herşeyi geçtim, Trabzonspor'un mali defteri, kupa müzesinde sergilenen bir anı değildir. Özeldir, Trabzonspor'un nerdeyse herşeyidir.
Siz bunu görebildiğinizi bile idda ederken, geri kalan konularda sıradan bir taraftar moduna girmeniz çok enteresan geliyor bana.
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin en kolayına kaçmak budur işte.
Herşeyi geçtim, Trabzonspor'un mali defteri, kupa müzesinde sergilenen bir anı değildir. Özeldir, Trabzonspor'un nerdeyse herşeyidir.
Siz bunu görebildiğinizi bile idda ederken, geri kalan konularda sıradan bir taraftar moduna girmeniz çok enteresan geliyor bana.
Sıradanlığım iddalarını ispatla dememden mi kaynaklanıyor? yoksa elimde bir belge olmadan birilerini hırsızlıkla suçlamadığımdanmı?
Yorum
-
İlk olarak Filak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakiyomda hic kimse Senol günesden bahs etmiyor, Senol Günes: "bu kadro benim icin yeterlidir" demedimi bu adam, bütün faturalari yönetime kesiyosunuz, bu senol hocayi siz istediniz valla kusura bakmayin ama böyle taraftardan ne köy nede kasaba olur
Yeterr ama artık.Yönetimin beceriksizliklerini Şenol Hoca'nın üstüne atmaktan vazgeçin.
Yorum
Yorum