Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lutfu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kendisinden nefret etsemde m. ali yılmazdan başkası şu anki kaosa son veremez, gelicek, fatihi getirecek, hocayı değiştirecek ligi 3. bitircez başka türlü 5. lik bile zor gözüküyor, seneyede aldığı düzgün hocaya bırakacak transferi, kafaya oynayacaz, bu kadar basit
    May mı Fatih'i getirecek.

Fatih kayıp yıllarını kime borçluydu bilen varmı.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Travelair düşüncelerin için teşekkür ederim. Tamamına yakınına katılıyorumYalnız Ogün ve Abdullah'ı Fenerbahceye veren sayın Mehmet Ali Yılmaz'dır.

Takıma bugünki profilinden baktığımızda ve mutlaka bir başkan gelecekse bu bana göre Mehmet Ali Yılmaz veya onun ekolüne yakın bir isim olmalı diye düşünüyorum. Niye peki?

Gerek Nuri Albayrak gerekse Sadri Şener bana göre kendi yöneticileri tarafından zor durumlara düşürülmüş insanlardır. Buna halk dilinde başka şey derler ama bize yakışmaz yazmak. Niye Fatih transferi gerçekleşmedi? Sadri Şener yüzünden mi? Asla! Sadri Şener'in Fatih'i istemeyeceğine iltimal dahi vermiyorum. Değil Sadri Şener aklı başında hiç kimse istememezlik yapmaz Fatih'i. Fatih'e bu yönetimde kimin karşı olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi? Yani öküzün altında buzağı aramaya gerek yok. Gerek Nuri Albayrak gerekse Sadri Şener sadece kağıt üzerinde Trabzonspora başkanlık yapmışlardır. Yönetenler hep ikinci adamları olmuşur malesef.

Gelelim sayın Mehmet Ali Yılmaz'a; Hataları yokmu dur? Vardır tabi. Hatasız insanoğlu olmaz. Özkan Sümer çok mu mahsumdu mesela. Bir Fenerbahce maçına sebep çekip gitmeyi yakıştırabildiniz mi kendisine. Takımı düşürdüğü durumu hesap ettiniz mi hiç? Demem o dur ki kimse hatasız değildir. Buradan ahkâm kesip ama iş desteğe gelince bir forma bile almayan bizler hatasız mıyız sanki.

Neyse konuya dönelim. Neden Mehmet Ali Yılmaz diyorduk. Bana göre Mehmet Ali Yılmaz kendini bu kadar pasif duruma düşürmez. Şehirdeki Kuvai Milliye ruhu bu kadar üzerine gidemez. Zaten bana sorarsanız bizim en büyük sorunumuz bu. Tarihinde Trabzonspora orda burda konuşmaktan başka katkısı olmayan kişilerin bu takımın kaderini tayin etmelerini hazmedemiyorum. Haa illa Mehmet Ali Yılmaz'mı? Hayır tabiki. Yukarıda da dedim. Onun ekolüne yakın bir kişide olabilir. Var mı peki.

???
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kendine baksaydı o zaman, fatihin gençlik yıllarındaki vurdum duymaz tavırlarınıda biliyoruz, altaya gönderilmesinin sebebi may mıdır yani ??? onun döneminde gönderildi diye zamanın td sinin hiç mi suçu yok???
        Trabzon'un Ayvalık ilçesinden

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben artık şu noktadayım: Başkanın kim olduğunun hiç önemi yok...Önemli olan sonraki 4 kişi....
          Erdal abi inan bana bu başlığın en güzel yorumu bu. Yürekten teşekkürler
          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erdal abi inan bana bu başlığın en güzel yorumu bu. Yürekten teşekkürler

ahmet ağaoğlu 2. adamlığı gayette iyi yapmıştı
            Trabzon'un Ayvalık ilçesinden

Yorum

• Arkadaşlar bu insanların hepsi bize lazım. Mehmet Ali Yılmaz da, Serdar Bali de, Özkan Sümer de, Ahmet Suat Özyazıcı da, Nuri Albayrak da, Sadri Şener de, Atay Aktuğ da ...

Kara kaşına kara gözüne mi? Hayır. Yararlanmak için. Birisi iktidarsa diğeri muhalefet. Denge için. Hiç olmazsa denetim için. Mühim olan dışlamadan yararlanmayı bilmek
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adem Fatih o zaman Trabzonspordan neden ayrıldı bir düşün. Buradaki büyüklerimizde çok iyi bilir bunu.

Yorum

• Serdar Bali mi? Şaka herhalde.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sayın Mehmet Ali Yılmaz ın Trabzonspor sayesinde kazandıklarını da yazarsan sevinirim Faik....
                    Özkan Sümer i sırf bu şahısdan kulübü kurtardığı için severim.Padişahlıktan demokrasiye geçişimiz gibi algılarım bu olayı...

Şu zamannda o anketde benim adım olsa bu kim diye sorgulamadan % 50 oy alırım yeni bir umut diye.....

Faik bir de seçimi kazanamayınca verdiklerini geriistemiş herkes ister demişsin...
                    Sadri Şener iflas etmiş olmasına rağmen istememiş...Demek ki herkes istemezmiş....

Herkes hata yapabilir evet Sari Şener de hata yapmış ....
                    Düzeltebilir hem ....
                    Abi yazdım ya 5 tane kupa muhteşem tesisler...

yıldızlar daha ne olsun....

Sadri Şener extra 70 trilyon borç yaptı hani kupalarımız.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mehmet Ali Yılmaz'ın Trabzonspor sayesinde kazandıklarını yaz demiştim Faikciğim....
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

May iyi olan kadroların üstüne oturdu, hiçbirşey katmadan takımı negatif yöne doğru sürükledi, alınan kupalar onun eseri değil, bir önceki yönetimlerin eseridir.

Şimdide takım iyi yine gelir oturursa hiç şaşırmayacağım, çünkü takım iyi yolda.
                        Cefayı başkaları çekiyor sefayı o sürüyor, sonrada içine edip bırakıp gidiyor.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Fatih'in ülke içi ayrılması tamamen kendi ürettikleri ile alakalı idi.

Yaş 40.

Öyle hatırlıyorum.

Yorum

• MAY Trabzonspor a yeniden başkan olmamalıdır, Cünkü Sadri Şenerden daha iyi bir şey yapacagı düşünülemez. Eskiyen yüzünü hatırlatmak istemekten başka bir şey değil onun yaptıgı...
                            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih'in ülke içi ayrılması tamamen kendi ürettikleri ile alakalı idi.

Yaş 40.

Öyle hatırlıyorum.

Ülke dışı da öyle Abi...

Bu arada yaş 39
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Yönetim eleştirilemez değildir, eleştirilecektir.

Yönetim hatasız değildir, yönetimin hataları söylenecektir.

Yönetim sonsuza kadar takımın başında kalacak değildir, mutlaka değişecektir.

Ama bundan önce yaptığımız gibi herşeyi yıkmaya, herşeyi yakmaya devam edersek bozulmayan bir zincirin halkaları gibi yeni büyük kahraman- kahrolası eski kahraman- yeni büyük kahraman - lanet olası eski kahraman- eski ama yine büyük kahraman dengesizliğimizi hiç bir zaman atamayacağız bu camiadan.

O yüzden çok fazla gündelik düşünmemek lazım gelir.
                                Büyük bir sürecin en aktif üyelerinden olduğumuzu da unutmayalım.

Bana sorarsanız yönetim her halükarda yoluna devam etmelidir.
                                Ama güçlenerek ve içindeki çürümüşleri temizleyerek.

Eğer hiç bir şartta bu yönetim devam etmeyecekse,
                                Mutlaka ama mutlaka vizyonu olan, projeleri olan, daha önce denenmemiş ve ekip ruhu oluşturacak bir yöentim gelmelidir.

Aklıma en yakın gelen yol şu.

Sadri Şener'in derhal ve ivedilikle Yönetim Kurulu'nda yer alan ve artık bu takıma daha fazla bir şey veremeycek olan arkadaşlarıyla yollarını ayırmasıdır.

Yeni, güçlü, iş bilen, vizyon sahibi ve çok demeç vermeyen ve ortak kanaate hakim olan yeni Yönetim Kurulu üyelerinin göreve gelmeleri lazımdır.

Sadri Şener dahil hiç bir Yönetim Kurulu üyesi futbol ile ilgili açıklamalarda bundan sonra bulunmamalıdır.
                                Ünal Karaman tam yetkili ve tam ağızlı olarak futbolun başına geçmelidir.

Hugo Bross ile mutlaka ve mutlaka yola devam edilmelidir.

Benim TAKIM olduğuna inandığım mevcut futbolcu kadrosundan verimliliği düşen bir kaç oyuncuyla yollar ayrılmalı - takımın iskeleti bozulmadan, Teknik direktör ve Ünal Karaman'ın ortak kararıyla- bu yol ayrımından sonra da mutlaka ama mutlaka az ama çok kaliteli transferler yapılmalıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X