Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Şener kime başkanlık ediyor? Sanırım kafası iyice karışmış durumda...

Neyse; Trabzon'da ve Trabzonspor'da oluşan hastalığa şahsen ben iyice alıştım. Ne yapalım? Güç onlarda, konuşmak ta onların hakkı, bir takım hususlarda adım atmakta...

Bize düşen sahadaki Trabzonspor'a destek vermektir...

Gizli ve ince işleri başkanlar ve büyükler bilir...

Devam et Sadri Şener!
    Gün olur devran döner!
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayrıca Hasan Yener de gereksiz açıklama yapmış. Size mi kaldı Diyarbakır ile Bura arasındakimevzu. Hemde Diyarbakırlıları haklı konuma getirmeye çaıştılar..
      Diyarbakırlılar haklı zaten. Olayları abartan medya. Diyarbakır'dakilerden daha kötü olaylar yaşandı bu memlekette başka stadlarda ama üstleri hep örtüldü. Diyarbakır'ın şu an içinde bulunduğu durum, Trabzonspor'un çokça içinde bulunduğu durumlardan farklı değil. Diyarbakır'ın halinden Trabzonspor anlar anca. Bu durumda Bursaspor'un yanında olmaktansa Diyarbakır'ın yanında olmak daha iyidir.
      En son ceserdar tarafından düzenlendi; 09.03.2010, 00:30.

Yorum

• bence sadri şener show programı hazırlasın konuk olarakta asbaşkanını alsın karşılıklı bol bol konuşsunlar ikiside meraklıdır basına açıklamaya yapmaya tv aracılığı ile bol bol konuşurlar

her basın açıklamasında kendi takımına zarar veren başka bir başkan varmıdır merak ediyorum
        biz boşuna kızıyoruz federasyona levent kızılcıka falan trabzon düşmanlarının hiçbiri sadri şener kadar bu takıma zarar vermemiştir
        zavallı şenol hoca zavallı
        Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• sadri şenerin diyarbakırın pkklı belediye başkanını ziyaret etmesinden sonra nedense kendisine olan sevgim bitti yok oldu.. gözümde sadece bir başkan sadece trabzonun bir başkanı zerre kadar sevmiyorum !!
          u will need justice at the end..

Yorum

• şu hale bak;ülkenin futbolla en ilgili şehriyiz,dünya şampiyonu lisemiz var,futbolcu fabrikasıyız ama altyapımız sıfır iyi mi..

barcelona m.united'ı şampiyonlar ligi finalinde 2-0 yendiği maça altyapıdan 7 oyuncuyla çıktı.daha ne söylemek lazım?

başkan yanlış konuşuyor.yılda 5 milyon yatırıldığı halde altyapıdan hiç oyuncu çıkmıyorsa bu yönetimin suçudur çünkü bu bir yönetim politikasıdır.dünyanın diğer yarısından getirililen teo gibi altyapıda en az 10 oyuncumuz vardır.cale'nin çağlar'dan hiçbir fazlası yoktur,aynı şekilde umut bulut da ergin keleş'ten daha meziyetli değil.bu kadar şans ergin'e verilse umut'tan çok daha fazla gol atardı.

gece gece yine darlandım ama daha fazla yazmıycam.yatıom ben,herkese iyi geceler
            Sana Ne Şarkılar Ne Şiirler Yeter,Trabzonspor'um İsmin Cihana Bedel.

Yorum

• Yöneticilerin her puan kaybettiğimiz maçtan sonra " Hala matematiksel olarak şampiyonluk şanşımız var " tipi laflarına sinir oluyorum..... Bu ip laflarla kimi kandırabileceklerini zannediyorlar....

Puan sıramasına baktığımızda 24 puanlı Sivasssporun bile matematiksel olarak şansı var.... Onlarda sevinsinlermi bu matematik olayına.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Diyarbakırspor-Bursaspor maçında açılan, ''Bir özür borcunuz var'' yazılı bir pankartın dikkatini çektiğini dile getiren Şener, ''Ben bunu yaptım, Diyarbakır Belediye Başkanı'ndan özür diledim, tüm stat 'Trabzonspor' diye bağırdı. Çok kolay halledilebilirdi'' açıklamasında bulundu

benim anlamadığım neden özür diledin,maçta bir mevzu mu geçti ,bende maratondaydım en ufak bişe olmadı maçta hangi sebeple özür diledin. özür dilediysen neden baydemirden diledin kulübün başkanı baydemir mi? ne kadar karışık durum bu acaba neyin peşinde koşuyor başkan altından ne çıkacak merak ediyorum.
                Başkanımız kendi görevlerini abad ettide işi bunlaramı kaldı.....

Rezalet başka bir şey değil bu.. Diyarbakırda geçen senelerde oyuncularımızın kafalareına yağan taşlar için özür dilemişlermi acaba çok merak ediyorum....

Herkes işine baksın.....

Yorum

• Bizim başkan niye özür diliyor onu anlamadım.Bu aralar yine demeç verme hastalığı tuttu kendisini.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayrıca Hasan Yener de gereksiz açıklama yapmış. Size mi kaldı Diyarbakır ile Bura arasındakimevzu. Hemde Diyarbakırlıları haklı konuma getirmeye çaıştılar..
                    Arkadaşlar bence bu mesele sadece D.bakır-Bursa meselesi değil ki. Mesela bizim Sivas la yaşadıklarımızla bu durum aynı mı?? O durum bizimle Sivas arasındaydı ama bu Tüm Türkiyenin meselesidir. Olaya basit bir lig maçı iki şehir arasındaki çekişme olarak bakamayız bu durum hepimizin ilgilendiriyor bana göre..
                    bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim başkan niye özür diliyor onu anlamadım.Bu aralar yine demeç verme hastalığı tuttu kendisini.
                      O kısmı ben de anlamadım.
                      Tercüme hatasıdır
                      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkanımız kendi görevlerini abad ettide işi bunlaramı kaldı.....

Rezalet başka bir şey değil bu.. Diyarbakırda geçen senelerde oyuncularımızın kafalareına yağan taşlar için özür dilemişlermi acaba çok merak ediyorum....

Herkes işine baksın.....
                        Ne için özür dilendiğini bilmiyorum onu başkana sormak lazım ama konu ne olursa olsun özür dilemekle ne kaybettik?Çok mu kötü oldu bu özür olayı.İki şehir arasında sporla başlayan bir yakınlaşma oldu bumu bizi içinden çıkmaz hale getirdi.Neden başkana kızılıyor özür dilediği için.Özür dilemekten daha büyük bir erdem varmı?Bırakın varsın dilesin .Özür bu ya başka birşey değil.
                        En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 09.03.2010, 12:57.

Yorum

• Durduk yerde niye özür dilemiş acaba?
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Süleyman abi neden dilemesi gereken insanlardan dilemiyor önce de, hiç gereği olmayan insanlardan diliyor ?

Kaldı ki bu insan Osman Baydemir !!!

Dİleyeceksen de git Kulüp başkanlarından dile, o ne alaka ?

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne için özür dilendiğini bilmiyorum onu başkana sormak lazım ama konu ne olursa olsun özür dilemekle ne kaybettik?Çok mu kötü oldu bu özür olayı.İki şehir arasında sporla başlayan bir yakınlaşma oldu bumu bizi içinden çıkmaz hale getirdi.Neden başkana kızılıyor özür dilediği için.Özür dilemekten daha büyük bir erdem varmı?Bırakın varsın dilesin .Özür bu ya başka birşey değil.
                              Abicim :

1- Belediye Başkanıyla Diyarbakırsporun ne organik ne de başka bir yönden bağlantısı yok.... Ondan neden özür dileniyor...

2- Bir kaç sene önce Bursasporlu oyuncuların karşılandığı gibi lkarşılandık üzerimize atılmadık taş kalmadı . Bizden özür dilendimi . Hayır.... Peki biz neden diliyoruz...

3- Başkanımız maçlarda verilmeyen penatılarımızı konuşsun bu tür konuları başkalarına bıraksın lütfen... Yani bizim hakkımızı arasın Diyarbakırsporun Başkanı değil çünki kendileri Trabzonsporun BAŞKANI...

4- İstiklal Marşımızı yuhlayan bir topluluğun Başkanından değil özür dilemek muhatap bile kabul etmem..... Ama başkanımız her halde bunu içine sindiriyorki " Yok az ceza verilsin " gibi laflar ediyor.....

Yorum

• Doğru şeyleri alkışlamak lazım,

Elazığ'a yapılan yardım için , Başkan ve Yönetim Kurulumuzu tebrik ederim..

Yorum

Çalışıyor...
                                X