Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Başkanın gitmesini, şikecilerden daha fazla isteyen yoktur heralde..Yeni yönetim yeni ilişkiler yeni taahhütler her şeyi yeniden başlatır.Sadri şener kupa geene kadar kalmalıdır.şikeciler ligi 14. bitirse azizi sırf bu şike olayından dolayı göndermeyeceklerini düşünüyorum.çünkü azizcik giderse suçunu kabul etmiş olacaklar ve yeni gelecek yönetim suçu örtbas etmek için böyle canla başla mücadele edemeyecektir. Şimdi biz ayağımıza kurşun sıkıp Sadri başkanın gitmesine razımı olalım..
    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Şimdilik eleştirim yok yazmıştım, ama 1461'i satarsanız başkan hakkımı helal etmem size, tüm yaptığınız iyi şeyler de değerini yitirir gözümde. Bırakın pilot takım olarak 1. Lig'de kalsın.

Yorum

• İlk olarak HepDestek tarafından gönderildi
        Bu da başka bir link..İngilizce bilen anlatır bilmeyene http://uk.reuters.com/article/2011/0...38831320110715

BMN çok saygıdeğer güzel bir forum..Ancak biraz daha özen gerekiyor son 25 yılın en başarılı takımını kuran yöneticilere
        aynen katılıyorum...
        ayrıca İstanbuldan ve ankaradan yönetici bulma konusunda söyladikleri yerinde tespit....
        Daha da büyümek için bu gerekli...

Yorum

• ..."karde$ Be$ikta$..."

Lafa bak...istifa etmen en hayirlisi olacaktir...hic mi özen göstermiyorsunuz konu$urken sectiginiz kelimelere anlamiyorum ki...O koltugun hakkini verecek insan gelsin...
          Biri cikar ba$bakana yalakalik yapar digeri kargalari karde$ ilan eder...yarin birgün biri cikipta $ikeciler aslinda sucsuz derse $a$irmicam bu gidi$le...KENDINIZE GELIN ARTIK!
          En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 22.10.2012, 16:37.
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Hasan bey,Nevzat bey Allah aşkına terkedin gidin koltukları.Yetti artık iki cümleyi konuşamıyor saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Beşiktaş maçı sonrasında Cüneyt Çakar'ı tek bir kelimeyle eleştirmeyen yönetime yazıklar olsun.

Ersan'ı taca çıkan topu Sapara'ya vermediği için ikinci karttan atamayan;

Hilbert'in Olcan'a yaptığı arkadan müdahaleyi kartsız geçen;

Soner'in sarı kart gördüğü pozisyondan önce bize verilmesi gereken faulü çalmayan;

Bariz kornere aut veren;

Beşiktaş'ın golünden önce Olcay'a faul uyduran hakeme tek kelime söz edilmiyorsa yazıklar olsun sizin yöneticiliğinize.

Ama sanki kırk yıllık futbol uleması gibi maç sonrasında hocayı ve oynanan futbolu kendisine uzatılan mikrofonlara ballandıra ballandıra eleştirmeyi görev bilen Genel Sekreter kimin sözcüsüdür? Trabzonspor'un mu?

Sana ne oynanan futboldan be adam! Sen önce Trabzonspor'un yüce menfaatlerini koru, kamuoyu oluştur becerebiliyorsan. Kameraları görünce bülbül gibi şakıyorsan eğer ağzından çıkan kelama dikkat et; tart, ölç!

Sana mı düştü hocayı, oynanan futbolu eleştirmek?

Sen az biraz samimiysen o maçın hakemini bir daha Trabzonspor maçlarına göndertmezsin. Gerçi bu federasyona açık açık destek oldunuz, federasyonun gözbebeği hakeme laf edememeniz bundan olsa gerek! Ya da sizin engin futbol bilginizde Şenol Hoca kötü, hakemler melek!
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İşte Trabzon’un acı gerçeği!

Ne yazık ki Trabzonspor’un kulübesi değil, tribünü zengin hale geldi

Trabzonspor’un İnönü’de perde arkasındaki görüntüsü aslında gelinen noktanın nedenlerini ortaya koyuyor. Bordo-Mavililer’in, Beşiktaş karşısında ki kadro yapısına bakıldığında aslında kulübenin değil, tribününün zengin olduğu görülüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından gözden çıkartılan isimlerden Adrian, Henrique ve Vittek, İnönü’de tribünde otururken bu, ‘sözde yıldızların’ Trabzon’a bonservis bedelinin 10 milyon EURO olması ‘transferdeki fiyaskoyu’ gözler önüne serdi.

EN PAHALISI VOLKAN
                10 milyon EURO’luk yıldızlar tribünde otururken, kulübede ise Janko ve Volkan skoru değiştirebilecek isimler gibi görünürken, tribündekilerin yerine Emre Güral, kaleci Zeki Ayvaz ve Barış Özbek gibi isimlerin tercih edilmesi de dikkat çekiciydi. Kulübede en pahalı isim 3.6 milyon EURO’luk transfer bedeli ile Volkan Şen olurken, Janko 2 milyon EURO’luk rakam ile bu oyuncuyu takip etti.

ADRİAN ETMİYORLAR
                Bu iki oyuncunun fiyatı bile ancak tribün yıldızı olan Adrian’ın fiyatını yakalarken, bu fotoğraf Trabzonspor’un geldiği noktayı en iyi şekilde ortaya koyuyordu. Adrian, Henrique ve Cech’in yanı sıra Vittek kadroya bile alınmazken, Trabzonspor’un büyük maliyetler ile transfer ettiği yıldızların gözden çıkarılması, transferdeki hatalar kadar bu isimleri değerlendirmeyi düşünmeyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in tavrının da yanlış olduğunu gösteriyor.
                Günebakış Gazetesi haberidir...

Transferi böyle yapan bir yönetim için tek söylenecek şey acil kongre kararı alın demek olur...

Yorum

• Hatası ve doğruları ile SADRİ ŞENER ve ŞENOL GÜNEŞ TRABZONSPOR un son 20 yılı incelendğinde en başarılı başkan ve teknik direktör o sebeple eleştirilerimiz yıkıcı değil yapıcı olmalı.Unutulmamalı ki bu iki ismin gitmesini şikeciler ve yandaşları 4 gözle bekliyorlar.

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hatası ve doğruları ile SADRİ ŞENER ve ŞENOL GÜNEŞ TRABZONSPOR un son 20 yılı incelendğinde en başarılı başkan ve teknik direktör o sebeple eleştirilerimiz yıkıcı değil yapıcı olmalı.Unutulmamalı ki bu iki ismin gitmesini şikeciler ve yandaşları 4 gözle bekliyorlar.
                    sevgili arkadasım, atay aktug ve ilk dönem özkan sümer yönetimleri unutulmamalı bence....ki bana kalırsa özkan sümerin m.ali yılmaz dan devraldıgı yönetim trabzonspor tarihine damga vuracak ölcektedir....
                    ıslak imza....

Yorum

• Böyle iğranç bir futbol oynayan,daha adam gibi forma bile yapamayan bir takım için 199 milyon lira borç fazlasıyle uçuk. Son derece büyük bir başarısızlık. Dengeyi nasıl koruyorlar ilginç. Nasıl bir takım dengesiyse ...

Yorum

• Yöneticiler kafayı sıyıracak açıklamalar yapıyor.Beşiktaşı kardeş takım ilan eden ve geçmişte onlarında şampiyonluğu çalındı diyen Nevzat Şakar yakın tarihten bihaber.bu Beşiktaş 2004 yılında fenere diyet karşılığında kendi evinde maç satarak bizim şampiyonluğumuzun önüne geçmişti.ne diyeyimki sana Nevzat şaka.umarım ilk kongrede defolup gidersiniz.

Yorum

• Bizim yönetimi ellerine birer topitop,lolipop vererek kandırabilirsiniz. Mahalle muhtarlığına aday olayım,size kupanızı vereceğiz diyeyim bana da oy atarlar. Atmayanlar kalın zekâlı olur

Yorum

• 120 milyon tl borç önemlidir.geçen sene bu zamanlar şampiyonlar liginden 60 milyon tl civarı para gelmeseydi demekki borç 200 milyona dayanacaktı.o para gelmeseydi zaten şimdiye kadar çoktan istifa etmişlerdi.Nuri Albayrakın 35 milyon tl bıraktığı borcu ibra etmeyenler mali kongre yaklaştı.görecez hep beraber akla karayı.

Yorum

• Buradan sesleniyorum.Artık canım istemiyor ben Trabzonspor'dan gidiyorum devri kapansın.Oynamayan akıl özürlüsünü kadro dışı bırakın, sözleşmesinin sonuna kadar kadroya almayın ki dosta düşmana örnek olsun.Volkan Şen gitmek istiyormuş, yok öyle yağma burası Bursaspor-Mardinspor değil arkadaş.Trabzonspor izin vermediği sürece gidemssin...

Yorum

• Devre arasında Barış başta olmak üzere ipi çekilmesi gereken çok oyuncu var. Ayrıca hiç kullanmadığımız Cech, Celustka, Adrian, Henrique için de acil bir çözüm üretilmeli.
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Yükleniyor...
                                X