Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendi adına konuş Cafer ben Malouda'dan çok memnunumadam atak başlangıçlarımızın hepsınde başrolde.göbekte,solda,forvet arkası her yerde oynattık.Kadir ve Yusuf için iyi bir öğretıcı.atıyor,attırıyor yanındada Aykut Akgün,Zokora,Adrıan önündede Henrıque var hesap etyan gelıp yatan,oynayıncada bır halt olmayan 8-9 oyuncuya nazaran aldıkları paralar kuruşuna kadar helaldır bence.sen gene transfere sardın Cafer ama hâlâ kontenjan sıkıntısını hesaba katmıyorsun.yahu düşünkı sırf kontenjan açmak ıçın Emerson'a yanlış olmasın 800 bın euro verildı unuttunmu?Janko 1.5 mılyon maaş alıyor hadı gönderelım dedınmı 1.5 mılyon çöpe gıdecek.
    1,5 milyon euro o veya bu sekilde cöpe gitmiyor mu?

Janko ve alanzinho dan para kazanmayi beklersek daha cok bekleriz bu oyunculardan zarar ettik zararin neresinden dönülürse kardir bu oyunculari satmak veya bedelsiz göndermek zorundayiz.

Bu yönetim kadroda cok cöplerin oldugunu ve bunlari göndererek yerlerine oyuncu alinmasi gerektigini bilmiyormuydu?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Şu adamın adı tam olarak nedır kezzap dememe ramak kaldı

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aciklama böyle yapilir Baskan:

'Eziklik' yıllardır süregelen köhneleşmiş ve popülist futbol idareciliğinin bizzat kendi acizliğinin değişmez gerçeğidir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticileri de bu çürümüş zihniyetin gerçek temsilcileri olduğunu her fırsatta spor kamuoyunda net bir şekilde ortaya koymaktadırlar. Sahada oynanan ve bileğinin hakkıyla kazanılan bir galibiyeti gölgelemek isteyen ve maçın tekrarından medet uman Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticilerinin mağduru oynayan, gerçeklikten uzak, artık yüzsüzlük seviyesine ulaşmış ve EZİK tutumunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
        Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ
        şu kasımpaşaya hocasıyla yönetimiyle Trabzonspor forması giydir her sene şampiyonluk mücadelesi verir her sene
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1,5 milyon euro o veya bu sekilde cöpe gitmiyor mu?

Janko ve alanzinho dan para kazanmayi beklersek daha cok bekleriz bu oyunculardan zarar ettik zararin neresinden dönülürse kardir bu oyunculari satmak veya bedelsiz göndermek zorundayiz.

Bu yönetim kadroda cok cöplerin oldugunu ve bunlari göndererek yerlerine oyuncu alinmasi gerektigini bilmiyormuydu?
          Taliplerı çıksa 5 dakıkada kapı önüne konulurlar.para çok lanet birşey olmadan olmuyor.

Yorum

• Ünay Aysal değişimi de, yapılanmayı da 2 ay içinde yaptı, bitirdi.

2 sene ligi domine edip, şampiyon olacak bir kadro kurdu.

İHO ise 6 ay geçti. Bırakın futbolcu almayı daha işe yaramaz adamları çöpe atıp temizlik bile yapamadı

Temizlikten kastım açık( Yumlu, Bamba, Zokora, Colman, Adrian, Alan, Giray, Janko, Henrique ) gönderilmeli. Bunlar olmadan değişimden bahsetmek abest'tir.

Ne varki MRA gibi süperlig standartında olmayan, dünya futbolunu iyi okuyamayan, yaşlı başlı ve hedefi olmayan bir adamı getirerek kafasına kurşun sıktı. Bu ısrarından vazgeçmemesini anlayamıyorum.

MRA istifa etmeli başlığında bile. Taraftar yönetimin getireceği TD'ün bundan farksız olmayacağını düşünerek takımın başından kalması yönünde oy vermişler.

Yapacağınız 3 yol var.

1- Bielsa, Van Gaal kalibresinde bir TD almak. Yahut TD mesleğinin başında olan Paco Jemez, Kluivert veya Luis Enrique ile anlaşacaksınız.

2- Türkiye liginde yerli futbolcu enflasyonu şişkin. Gurbete yönelip iyi bir inceleme/tarama yaparak kaliteli yerli adamlar alınmalı.

3- Futbolcu temizliği ve yeniden yapılanma
            En son Tuğrul tarafından düzenlendi; 24.12.2013, 22:25.

Yorum

• Ünal Aysal değişimi 5 kasa lahana yaprağıyla yapmadı.gelir gelmez yenı stadın gelırlerine çöktü.burası İstanbul.reklam,sponsor pastasının % 95'i bu şehirde.artıklarıda 80 vılayette.Trabzonspor ıçın 200 mılyon borç demek kolun kanadın kırıldı demek.yenı stadın ana sponsoru netleşınce tahmını 80 milyon euro cıvarı kaynak belırecek.kım gelır napar bılemem.bu para kulübü bataklıktan kurtarır orası kesın.bu arada methıyeler düzülen gs'nın borcu 2.5 senede 300 küsür milyonlardan 1.200 milyon tl olmuş.ben demiyorum gs dıvan kurulu üyesi söylüyor bunu.

Yorum

• Halen Firat Aydinus ile ilgili bir aciklama yapilmamis. Yapilmasinida beklemiyorum sahsen. Kulübün yillardir yönetilmedigini biliyoruz. Ne zaman gelecek söyle profesyonel bir Yönetim?

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bütün basliklarda Hocayi ve Yönetimi her sekilde savunmakda büyük basari
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Hocayı savunuyorumda okuduğunu anlamadan yönetımı savunduğumu nasıl ıdrak ettınezberlerı bozun kardeşım.yüzündekı maskeyı çıkarda konuş kım olduğunu göreyım

Yorum

• Birak simdi, yönetimi savunmuyorum falan tabiki istedigin kisiyi veya fikri diledigin gibi savunabilirsin ama suda var, İho ve Mra senin taraftar silüetin, sen onlari taraftar olarak, onlarda seni baskan ve hoca olarak temsil ediyor, o yüzden uyumunuz yüzde yüze yakin, bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
                      En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 24.12.2013, 22:47.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• AW: Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocayı savunuyorumda okuduğunu anlamadan yönetımı savunduğumu nasıl ıdrak ettınezberlerı bozun kardeşım.yüzündekı maskeyı çıkarda konuş kım olduğunu göreyım
                        Aramızda hocayla yöneticilerin göbek bağının beraber kesildiğini zanneden arkadaşlarımız var. Birine edilen lafı direkt diğerlerine edilmiş sayıyorlar.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Mustafa Reşit Akçay'ı desteklemek yönetimi desteklemek midir? Bence hayır. Ben hocayı destekliyorum ve hocanın yeteneklerine inanıyorum. Ancak başta İbrahim Bey olmak üzere hiç birinin yönetebilme kabiliyetine sahip olmadıklarını düşünüyorum. Eğer sadece başkanlık makamını işgal eden zat yüzünden Mustafa Hoca'ya karşı çıkılıyorsa bu yanlıştır.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• AW: Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocayı savunuyorumda okuduğunu anlamadan yönetımı savunduğumu nasıl ıdrak ettınezberlerı bozun kardeşım.yüzündekı maskeyı çıkarda konuş kım olduğunu göreyım
                            Adaş naber ya? Yanliz kaldin ben yokken

Yorum

• Sayfada 2 gün geçmişe gıt bak bakalım yönetıme neler demışım.saygım makama'dır.yıllardır senın gıbi önyargılarının arkasına saklanıp konuşanlara laf anlatıyorum.bı kaç tanesıyle forum sosyal etkınlıklerınde bıre bır görüştümde.senlede bır gün umarım karşılaşırızda meramımı yüzüne anlatırım.tabı yüzündeki maskeyı çıkaracaksın dımı

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aramızda hocayla yöneticilerin göbek bağının beraber kesildiğini zanneden arkadaşlarımız var. Birine edilen lafı direkt diğerlerine edilmiş sayıyorlar.
                                İşin kolayına kacıyorlar.ıslerıne öyle gelıyor.ahh Ibo'cum ahh.ınsanlara yafta vurmak o kadar kolayki.
                                Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                                İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adaş naber ya? Yanliz kaldin ben yokken
                                Eyvallah adaş'ım sende ıyısın ınşallah.gördügün gıbı yaftalamalarla ugraşıyoruz

Yorum

Çalışıyor...
                                X