Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstifa Eden Yönetici : Kulübün, uzun zamandan beri 2-3 kişi ile yönetilmesi şahsımı rahatsız etmiştir. Trabzonspor'da yapılan transferler gelecek adına değil günü kurtarma transferleridir. Bu durumdan duyduğum rahatsızlıktan ötürü yönetimdeki görevlerimden istifa ettim.

Bu sözleri söyleyerek istifa eden kaçıncı yönetim içinden kaçıncı yönetici oldu, inanın sayamadım.
    Başkan kim olursa olsun yönetimden istifa eden çoğunluğun gerekçesi "kulüp 2-3 kişiyle yönetiliyor"

Ne anlama geliyor bu cümle?

a) Başkan, sadece kendi bildiğini yapıyor.
    b) Bana da danışmaları gerekli.
    c) Birilerinin adamlarının dediği oluyor, bizim dediğimiz olmuyor
    d) Yukarıdakilerin hepsi
    e) Yukarıdakilerin hiçbiri

Bana göre bu cümlenin anlamı şu;

Seçim kazanmak için hazırlanan "Toplama Yönetim" bu kulübe hiç bir fayda sağlamıyor.

Trabzonspor'a Başkan seçmek için başka yöntemler kullanmak şart oldu...

Yorum

• Muharrem Usta yönetimi devraldığından beri destekleyenlerden birisiydim.Hala da öyleyim.

Ancak bazı şeyler kredileri tüketiyor..

-Stad meselesi,yapılan rezil açılış,sponsorluk konusu ..
      -Takımın aylardır hücumdaki üretkenliğinin son derece az olmasına hatta gol atamadan bitirdiğimiz maçlar varken , transfer döneminde önceliklendirmenin düzgün yapılamaması,hücum hattına yapılacak takviyelerin ve daha açıkçası forvet transferinin bu zamana sarkması.
      -Ben şahsi olarak transfer politikasında scout ekibinin arkasında durulmamasını da ekstra eleştirmek istiyorum..Zira yönetime gelinirken ve sonrasında "Trabzonspor menajerlerin musallat olduğu bir kulüp olamaz " benzeri açıklamaları olmuştu.Ancak görülen o ki pek de arkasında durulmadı.
      -Bu sebepten dolayı da halen sanki eksiklerimiz hiç belli değilmiş , yeni açığa çıkmış gibi Rodallega'yı bekliyoruz golcü olarak(Rodallega'yı küçümsemiyorum).Halbuki çoktan konuşulup anlaşılan oyuncular olması gerekirdi..İlk sırada forvet transferi olmalıydı..
      -Yine Olcay transferi taraftar kanadında hem aldığı ücret , hem de sözleşmeye konulduğu iddia edilen madde sebebiyle tepki çekti.Madde olayı halen daha yalanlanmadı..

Transfer üzerinden eleştiriyorum çünkü ,
      İlk yarı bu takım sportif anlamda çok başarısız , hatta başarısızdan da daha kötü olarak takım olma yolunda hiçbir belirti gösteremedi.
      Kimse Trabzonspor'un bu sezon sonunda şampiyonun ardından ligi 2. bitirmesini beklemiyor elbette.

Ama ışık görmek istiyoruz.
      Ne anlamda mı ?
      Önümüzdeki sene bu takımın birkaç nokta atışı takviye ile üst sıralarda tutunabileceğine inanmak , takım oyunu oynayabilen , savaşan bir takım görmek istiyoruz.
      Ama görüyoruz ki teknik anlamda da sorunlar var .. Bu takım Gümüşhanespor'a bile gol atamadı bugün.Gerçekten ilginç.

Dolayısıyla gelinen noktada bu tip olumsuz gelişmeler hem yönetim hem de teknik ekip kanadında güveni sarsıyor.

Umuyorum ki devre arası dönem bitmeden forvet hattına transfer yapılır , yapılabiliyorsa orta sahaya da yapılmalı çünkü orası da hiç güven vermiyor.

Aksi takdirde bu sefer insanlar "Ama loca aldılar, fedakar insanlar " gibi açıklamalarla sağ bek ve sol bekin , forvetin olmadan geçtiği yarım sezonun üstüne , takım olma yolunda hiç ilerleme kaydetmeyen bir takıma daha fazla sabredemeyebilir.

Umudumu yitirmek de istemiyorum çünkü umudumu kaybedince Trabzonspor'u böylesine umutlar beslediğimiz bir yönetim de düzlüğe çıkaramazsa bu kulüp nasıl düzlüğe çıkar diye sormak zorunda kalıyorum kendime ve cevabını bulamıyorum ..

Umarız yönetim ne yaptığının ve eksiklerin farkındadır.

Bu transfer dönemi ve ikinci devre bu açıdan çok önemli olacak.
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Trabzonspor Başkanı ve yönetim kurrulu üyelerinin 14 ayda bize yaşatmadığı sadece ligden düşme rezaleti kaldı....

Onuda yaparlarsa tam olacak.....

Yapılanma dediler 7-0,6-0 yenildik ses çıkarmadık....

Bu sene geldi yenilmeye devam ettik bugün yarın dedik yine ses çıkarmadık.....ama 2.lig takımına yenilip 2 maçtada yenemeyip 3.lig takımıyla berabere kalmanın yaılanmayla filan alakası yok...

Bu beceriksizliktir , işbilmezliktir...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor Başkanı ve yönetim kurrulu üyelerinin 14 ayda bize yaşatmadığı sadece ligden düşme rezaleti kaldı....

Bu sene geldi yenilmeye devam ettik bugün yarın dedik yine ses çıkarmadık.....ama 2.lig takımına yenilip 2 maçtada yenemeyip 3.lig takımıyla berabere kalmanın yaılanmayla filan alakası yok...

faik selamlar,
          aslında bu işi bu sekliyle okumak, açıklama ve cozum anlamında kolaycılığa ve basitliğe kaçırıyor dikkatleri....problem ve cozum ilişkisinde, çözülecek kısım bu kadar ise, çözümde bir o kadar basit ve sade olmalıdır....
          problemi nasıl goruyorsanız yada değerlendirmemiz gerekir ise yaptıklarınız da o sekilde olacaktır....doğru teşhis hala belkide konulamadı doktor?....
          kolay gelsin....
          ıslak imza....

Yorum

• Yönetim 50. yıla hedef koyarken insan azcık rakiplerinde ki oyunculara bakara ölçü alır.

Bu kadar basit kolay açık ve net ..
            Rejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.
            (A.Öztürk)

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              faik selamlar,
              aslında bu işi bu sekliyle okumak, açıklama ve cozum anlamında kolaycılığa ve basitliğe kaçırıyor dikkatleri....problem ve cozum ilişkisinde, çözülecek kısım bu kadar ise, çözümde bir o kadar basit ve sade olmalıdır....
              problemi nasıl goruyorsanız yada değerlendirmemiz gerekir ise yaptıklarınız da o sekilde olacaktır....doğru teşhis hala belkide konulamadı doktor?....
              kolay gelsin....
              Merhaba İhsan.....Doktorumuz hastanın bedenine bakıyor zannedersem... Profesyonel şirket mantığının yeceğini düşünüyor....

Ama sorun bedende değil ruhta......
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Mehmet Ekici ile ilgili yapılan tüm spekülasyonları geçtim, bu sabah bir haber çıktı. Gündem oldu ve hatta ntv spor'da mehmet demirkol "tapede yazsa yer yerinden oynar" gibi yüzsüz bir ifadede bulundu. Saatler olmasına rağmen direkt olarak kulübü hedef alan bu habere hala hiç bir resmi açıklama yapılmadı. Yönetimin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet Ekici ile ilgili yapılan tüm spekülasyonları geçtim, bu sabah bir haber çıktı. Gündem oldu ve hatta ntv spor'da mehmet demirkol "tapede yazsa yer yerinden oynar" gibi yüzsüz bir ifadede bulundu. Saatler olmasına rağmen direkt olarak kulübü hedef alan bu habere hala hiç bir resmi açıklama yapılmadı. Yönetimin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.
                  Bir yöneticinin yazsa dahi yeterdi.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor Başkanı ve yönetim kurrulu üyelerinin 14 ayda bize yaşatmadığı sadece ligden düşme rezaleti kaldı....

İmza.. İlavelerim olacak..

Aldatmacadır, hayal satarak oy çalmaktır, işin ehli olanlarla çalışmayarak kolaycılığa kaçmaktır..

Bir öncekini olabildiğince karala kendini yücelt mantığında olur ve devranı ben böyle çeviririm dersen. Tıkanırsın..

Tek bir Gerçek var, herşeyin öncesinde Sportif BAŞARI!! Yoksa Yalansın..

Örneği Varmı Elbette, hani o çok örnek verilen takım varya Beşiktaş.. Son 5 Sezonu hatırlatayım size.

2012–13 34 16 10 8 66 35 +20 58 0.47% 3.sıra
                    2013–14 34 17 11 6 63 49 +14 62 0.5% 3.sıra
                    2014–15 34 21 6 7 59 32 +27 69 0.62% 3.sıra
                    2015–16 34 25 4 5 75 35 +40 79 0.74% Şampiyon
                    2016–17 17 11 5 1 30 13 +17 38 0.65% 2.sıra
                    Girls from your city

Yorum

• Nasil becerebiliyorsunuz her transferi bu kadar sarpa sardirmayi.

Ekici taransferi, Serdar Tasci , Rodallega , Cacares hepsi yilan hikayesi.

Her konuda hayal kirikligisin yonetim. İstisnasiz her konuda.
                      #Dik oyna

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• yonetimin isin hayli zor, borc buyuk..ustelik borc dolar/euro. gelir tl.
                          en onemli gelir kaynagi olacak sponsor ekonominin krizde oldugu doneme denk geldi, surec belirsiz.
                          bu konuda cok sanssizlar hakikaten.
                          ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• bu caceres açıklaması ne kadar lüzumsuz ne kadar yetersiz bir açıklama olmuş. madem bu konuda açıklama yapacaksınız ki gerek yok, o zaman adam gibi anlatın durumu. sanki ilk kez ücret konuşmuşlar gibi. adam ailesini almış 6 tane bavulla türkiyeye gelmiş. bizimkiler en baştan anlaşamamışlar gibi anlatmış.

Yorum

• ekici konusun halen daha yönetimin suçlu olduğunu düşünüyorum. bundan sonra umarım böyle hatalar yapmazlar. öyle yada böyle bi adamı sezon sonu yine bi istanbul takımına kaptırmış olacağız. zamanında sözleşme imzalamamanın sıkıntısı bi kez daha ortada

Yorum

• omurganız yok omurganız.

Yorum

Çalışıyor...
                                X