Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
FETÖ'nün futbolda da var olduğu; TFF'ye ve PFDK, MHK, tahkim gibi kurallarına sızdığı konusunda herkes hemfikir diye düşünüyorum.
İst. takımlarının kollandığı konusunda da. Zaten FETÖ olmasaydı bile yayıncı kuruluş ve İst. kulüplerinin yöneticileri aynı haksızlığa neden oldular ve olmaktalar. Kim bilir, belki de birbirleriyle bağlantıları da vardır, belki de aynı kişilerdir. Her neyse...
Gördüğüm kadarıyla yönetim Demirören yönetimini destekliyor. Bu düzeni destekliyor. Peki karşılığında TS ne alıyor? Yönetim neden susuyor? Neden Demirören yönetimini desteklemediğini, bu kadar haksızlığa uğramasına ve kümenin bir puan üstünde olmasına rağmen açıklamıyor?
Yorum
-
FETÖ'nün futbolda da var olduğu; TFF'ye ve PFDK, MHK, tahkim gibi kurullarına sızdığı konusunda herkes hemfikir diye düşünüyorum.
İst. takımlarının kollandığı konusunda da. Zaten FETÖ olmasaydı bile yayıncı kuruluş ve İst. kulüplerinin yöneticileri aynı haksızlığa neden oldular ve olmaktalar. Kim bilir, belki de birbirleriyle bağlantıları da vardır, belki de aynı kişilerdir. Her neyse...
Gördüğüm kadarıyla yönetim Demirören yönetimini destekliyor. Bu düzeni destekliyor. Peki karşılığında TS ne alıyor? Yönetim neden susuyor? Neden Demirören yönetimini desteklemediğini, bu kadar haksızlığa uğramasına ve kümenin bir puan üstünde olmasına rağmen açıklamıyor?
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz o eski Trabzonsporu görmedik buna rağmen şuanki durumu içimize sindiremiyoruz siz o seneleri az çok biliyorsunuz sizin için daha zor vallahi Allah yardımcınız olsunHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Kötü olanda ısrar etmek salaklıktır.90+ da Yumlu'yu oyuna alana sabredilmez.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bu sene hedef yok diyerek başladınız ama artık net bir şekilde hedefi koymak ve buna göre adımları atmak gerekiyor. Bu takımın bu sene tek hedefi kümede kalmak olmalıdır. Ersun Yanal 12 haftalık sürede takımı ligde tutabilecek kapasitede olmadığını ispatladı. Bu nedenle ligi tanıyan bir hocayla anlaşmak ve bir an önce takımın başına getirmek doğru bir hamle olacaktır. Yılmaz Vural bile olur ama şu saatten sonra Ersun Yanal olmaz.
50.yılda şampiyonluk vaadiyle iş başına geldiniz ama sizden öyle bir beklentimiz yok. Tek beklentimiz 50. yılda takımımızın halen süper ligde mücadele ediyor olduğunu görmek. Bir Trabzonspor taraftarı için bunları söylemek insanın içini acıtıyor ama maalesef gerçekler gün gibi ortada, aksini söylemek hayalcilik olur.
Yorum
Yorum