Bir Açıklama yapmadınız be
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Sayın başkan neredeysen çık ve açıkça 2011 yılı şampiyonluk tescilinin derhal iptalini iste yapmıyorlarsa düş önümüze nereye dersen oraya gidelim...Yoksa bu sessizlik midemizi iyice bulandırdı bilesin ki artık dayanma gücümüz kalmadı...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
* Ciddi ciddi Başbakan'a cevap vermesini bekliyorsunuz yaniTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Başkanım söz sende,
geldiğin noktadan dik çıkabilmen imkansız görünüyor ama gine de bir adım atıp samimiyetini göstermen gerekiyor,yok gerekli çıkışı yapamayacaksan,Miting le başlayıp Mecnun çıkışı ile devam eden ve en son akp yağdanlığına varan duruşunun sonu benim gözümde sizi bir ömer çavuşoğlu yapacak.
Bekliyorum.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Bu süreçte üstü üste yapılan ya da isimleri ortaya atılan yıldız namzette transferler sanki taraftara sus payı gibi geliyor. Bakıyorum adam haklı. Şike ya da ona yakın başlıkta 3-5 kişi var transfer başlığı yıkılıyor...Ne olacak messi gelse ne olur, biz haklı olduğumuz kupayı alamazken...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlayın derinine girmemekle beraber operasyonu başlatan ve yürüten İstanbul emniyet müdürlüğü.
Emniyet müdürlükleri de cemaatin konrtolünde olduğuna göre bir nevi öyle ama daha derin yanları var tabi.
Başbakan şüphesiz bu duruma müthiş öfkelenmiştir. Haberdâr olduktan sonra İstanbul Emniyet teşkilatını hallaç pamuğu gibi atmış olması gerek. Böyle bir olay da yaşandı mı?7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnder Hocam ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum, gelişmelerin bu şekilde olduğunun sağlamasını yapmak için bir sorum daha olacak...
Başbakan şüphesiz bu duruma müthiş öfkelenmiştir. Haberdâr olduktan sonra İstanbul Emniyet teşkilatını hallaç pamuğu gibi atmış olması gerek. Böyle bir olay da yaşandı mı?Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
başkana verilen senaryo repliklerinde başbakanı ve hükümeti eleştirmek olmadığından açıklama beklemeyin.yapmaz yapamaz.ama şu var ki;yıllardır trabzonspor camiasında hep adı geçmiş,camiada ismi hep ilk anılanlardan olmuş başkanın kendini bu kadar kısa sürede sıfırlaması çok yazık oldu.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnder Hocam ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum, gelişmelerin bu şekilde olduğunun sağlamasını yapmak için bir sorum daha olacak...
Başbakan şüphesiz bu duruma müthiş öfkelenmiştir. Haberdâr olduktan sonra İstanbul Emniyet teşkilatını hallaç pamuğu gibi atmış olması gerek. Böyle bir olay da yaşandı mı?
Yorum
-
İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Berk'ten bu dava alınmış görev yeri değiştirilerek özel yetkileri elinden alınmıştı o dönemde.
İddianame onun iddianamesi.
Yorum
-
yarın öbür gün , arkadaş siz nasıl takımsınız ? muhalefete tepki gösteriyorsunuzda , aynı acıklamalar için iktidara neden bir sey soyleyemiyorsunuz dendiğinde , kim ne cevap verecek ??
Eğer bir bildiri gelmezse ,bu konu tarihiminizde utanc tablosu olarak yer alacaktır..En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 27.07.2013, 12:17.şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
Yorum