Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benimde dikkatimi çeken kayyum atamasında 3 kişininde yönetim kurulundan olması.
    Şirket A.Ş. olduğundan kanuni anlAmda sıkıntı yaşanmaması için yapılan bir uygulamadır sadece....

büyütülecek kızılacak bir şey değil.....

Tabi objektif düşünüyorsan....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şirket A.Ş. olduğundan kanuni anlAmda sıkıntı yaşanmaması için yapılan bir uygulamadır sadece....

büyütecek kızılacak bir şey değil.....

Öyle deme Faik.eleştirmek için hazırda bekleyenler var!

Yorum

büyütülecek kızılacak bir şey değil.....

Normal bişey yani, boşamı kızdık o kadar

Peki fb bjk gs de borsada, borsaya girdiklerinden beri hiç biri bu olayı yaşamışmı?
        SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

Öyle deme Faik.eleştirmek için hazırda bekleyenler var!
          Olmalıda zaten, fikirtepede kahvehane işletmiyorsun Trabzonsporu yönetiyorsun tabiki eleştirmek için bekleyenler olacak, buna razı değilsen oturmayacaksın o koltuğa.
          SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olmalıda zaten, fikirtepede kahvehane işletmiyorsun Trabzonsporu yönetiyorsun tabiki eleştirmek için bekleyenler olacak, buna razı değilsen oturmayacaksın o koltuğa.
            Eleştirmeyelim demiyorum Erhan.eleştirecek neden aramayalım diyorum.yani art niyet.

Yorum

Eleştirmeyelim demiyorum Erhan.eleştirecek neden aramayalım diyorum.yani art niyet.
              Valla hacı seçilirken en çok destekleyenlerdendim, ama şimdi pişmanım, bilmiyorum sert konuşma falan tamam iyi, belliki Trabzonsporu çok seviyor onada eyvallah, ama sanki acemi gibi ne biliyim güvenemiyorum sanki her an büyük bir hata yapacak izlenimi uyandırdı bana, profosyonel değil. Konuşmak fenerle kavga etmek laf sokmak başka bir şey, Klübü yönetmek çok farklı birşey hacıda hepsi var ama bence idare kabiliyeti yok, geldiğinden beri olan değişmeler istifalar birdenbire alınan kararlar, yahu daha lig başlamadan değişmeyen ne teknik direktör kaldı ne sportif sorumlumuz kaldı nede istifa etmeyen üyeler, yav arkadaş daha 1 ay olmadı daha lig açılmadı ne oluyor yav. Demek lig başlasa 2 ay kötü gitsek anamız ağladı.

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Normal bişey yani, boşamı kızdık o kadar

Peki fb bjk gs de borsada, borsaya girdiklerinden beri hiç biri bu olayı yaşamışmı?
                çok daha kötü durumlara düştüler dostum... Hatta Beşiktaşa bir ara devlet kayyum atama noktasına bile gelmişti......

Sportif şirketler genelde borsada çok iyi değiller öyle söyliyeyim -ki buna bizde dahiliz..... söz gelimi bilançolarımızı açıklamadığımız ve temettü dağıtmadığımız içİN KANUNİ YOLDAN ÇOK SIKINTILARA DÜŞTÜK öncki dönemlerde....

İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tabiki eleştiril olmalı hem de her zaman....

Ama 2-3 tweeti baz alarak konuyu bilip bilmeden "bunlar bakkal bile yönetemezler " demekte eleştiri sınırları bayağı aşıyor olsa gerek...

sizin için söylemiyorum da bir kısım arkadaş "bir açık bulsakta yönetime saldırsak" modundalar....

Yorum

çok daha kötü durumlara düştüler dostum... Hatta Beşiktaşa bir ara devlet kayyum atama noktasına bile gelmişti......

Sportif şirketler genelde borsada çok iyi değiller öyle söyliyeyim -ki buna bizde dahiliz..... söz gelimi bilançolarımızı açıklamadığımız ve temettü dağıtmadığımız içİN KANUNİ YOLDAN ÇOK SIKINTILARA DÜŞTÜK öncki dönemlerde....

Tabiki eleştiril olmalı hem de her zaman....

Ama 2-3 tweeti baz alarak konuyu bilip bilmeden "bunlar bakkal bile yönetemezler " demekte eleştiri sınırları bayağı aşıyor olsa gerek...

sizin için söylemiyorum da bir kısım arkadaş "bir açık bulsakta yönetime saldırsak" modundalar....
                  Bir açık bulsakta yönetime saldırsak ?

Sizde aynısını Şenol Güneşe yapmıyor mu idiniz ?
                  https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                  Beşirli/TRABZON

Yorum

• Sedat Doğan'ın KDV davası konusundaki söyledikleri doğruysa ciddi bir hata daha yapılmış demektir.
                    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Sadri şener yönetimindeki amatörlükler aynen devam ediyor sanki.
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Diyecek laf bulamıyorum...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Ulan neye inanacağımızı şaşırdık vallaha. Sırf yönetimi zayıflatmak için bilinçli olarak bir dezenformasyon mu var yoksa gerçekten bu adamlar acemilerin en önde gidenleri mi? Buradan fena halde acemiler gibi duruyor ama inşallah öyle değildir.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir açık bulsakta yönetime saldırsak ?

Sizde aynısını Şenol Güneşe yapmıyor mu idiniz ?
                            Sevgili Renkdaşım...

Şenol Güneşi çok sevmediğim efsane olarak görmediğim doğrudur....Bunu hiç saklamadım...... kimseye söylemektende gocunmadım....

Ancak Hacıosmanoğluna yapıldığı gibi daha göreve başlamadan eleştirmedim Onu..... Heyecanını kaybettiğini kendisi de itiraf ettikten sonra takıma faydalı olamayacağını gördükten sonra eleştirdim...

zaten defalarca kendiside gitmek istemişti.....

Ha şu varki diğer hoca yani Bross henüz Trabzonu bile terketmeden takımla anlaşması bana göre yanıştı ve bunuda söyledim.Şenol Hocanında aynı davranışa maruz kalacağınıda belirtmiştim...

nitekim Tolunay Hoca geldiğinde onun sonunda Brossunki gibi oldu.....

Birde şu varki Şenol Güneş atanmış bir insan Hacıosmanoğlu ise seçilmiş....Delegelerin şu veya bu şekilde teveccühünü kazanmış bir insan.... ikisini karşılaştırmak tam olarak doğru değil bence...

Bu şu anlama gelmesin..takıma faydalı olamayacağını hissetiğim an Hacıosmanoğlunu en büyük muhaliflerinden biriside ben olurum....

bazılarının söylediği gibi değil Oflu olması hiç umrumda değil hatta en yakın akrabam olsa bile farketmez....

başarısızsa eleştirilir o kadar basit

ancak eleştirmek için henüz çok erken olduğunu dşünüyorum......

Yorum

• Banka kredi borcundan bahsetmiş malum şahıs geçen yıl olan 23 Milyon TL içerisinde ortalama faizden bana DENİZBANK'ta bunun içinde diyerek laf söylüyor...

Malum şahıs kredi faiz oranları kredinin şekline göre değişir.Bir ikinci husus ben belge veya resmi bilgi yok bunun üzerine diyorum...Hala bana belge göstermek yerine laf söylüyorsun...

Kulübün borcunu bu borcun nasıl bertaraf edilebileceği ve borsa hakkında yazımı yazdım.Bakıyorumda işine gelmeyenlerin hiçbirine laf dahi söyleyememişsin...

DEMEK BU YÖNETİM BORCU YÖNETSİN YETER HE

AAhhh ahhh kayyuma bile birşey yok ki bunda diyerek millete buradda kayyum nedir tanımını yazıp bunda bir durum ahval yok diyorsun...

Örnek olarakta bizden DAHA kötüleri olan kulüpleri gösteriyorsun...

Arkadaşlar acemice işler yapılıyor...

Ben ilk defa bu nedenden ötürü kayyuma giden BORSADA İŞLEME KAPATILAN KULÜP GÖRDÜM...

BURADA MİLLETE HİKAYE ANLATMA....

NOT:Bu arada aklıma gelmişken neden pot 22 de satılmadı diye soruyor hala malum şahıs.Kafa biryere basınca orada kalıyor haliyle.Arkadaş pot 22 de iken şampiyonuz kulubün mali sıkıntısı yok...Sportif başarısızlıklar oluşuyor malum nedenlerden dolayı ve borsadaki pot düşüyor...Normal yıllarda aldığından 12-15 milyon TL eksik para alıyorsun...Mecburen pot satıyorsun...Şimdi anlıyor musun?...
                              En son özgür6161 tarafından düzenlendi; 27.06.2013, 13:53.

Yorum

• Kayyuma gidildi ne olacak takep zaten TRABZONSPOR'DAN gelmiş diyenlere sesleniyorum...

Adama bak zaten kayyum isteğini kulüp müraacat eder ve bu istekte bulunur mevzuat gereği adamı güldürmeyin...

Kayyumda ne olacak diyen vatandaş borsanın bu nedenle kapatılmasını ve KAP'a açıklama yapacak;borsa ile ilgilenecek şuan adamın olmadığını ve kayyumla atandığının neresi hoştur bunu bana anlatsın...

Günlük işlem hacmi 5.600.000 Milyon TL olan kulübün borsada kapalı olması ve işlem hacminin tam da yükseliş trendindeyken durmasını bana izah etsin...

Saçmalamakta üzerinize yok'!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X