Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Peki biz niye şike yapmadık o zaman?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki biz niye şike yapmadık o zaman?
      1.si Gerek yoktu çünkü biz ligin en iyi takımıydık.
      2.si Felsefemize ters biz fener taraftarımıyız 3 sene şampiyon olamadık diye ortalığı yakıp yıklaım. 29 sene şampiyonluk görmemiş bu göz varsın bi 29 sene daha görmesin.
      3.sü Bizim başkanımız Sadri Şener Namuslu bir adamdır aziz gibi 3 kağatçı asker kaçağı nato uşağı değil.
      SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Tamam işte başta dediğime geliyorsunuz isteyen şike yapar isteyen yapmaz
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nedir bu kayyum meselesi?
          Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam işte başta dediğime geliyorsunuz isteyen şike yapar isteyen yapmaz
            Yok öyle başta dediğin gibi değil, önce adama şike yapmaktan başka çare bırakmayacaksın ondan sonra yapıp yapmamak onun karakterine kalacak.

Kimse 10 puan önde giderken şike yapmaz. Önce sen 9 puan fark atacaksın sonra oda şike yapsammı yapmasammı diye düşünecek.
            SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Peki kayyuma geçici atanmanın zararları nelerdir.cebimizden para çıkacakmı.veya aleyhimize başka bir şey.

Yorum

• Benim eleştirim tarihe Trabzonspor kayyuma devredildi diye not düşülecek. Ama bazı renkdaşlarımız hata deyip geçiyor

Yorum

Peki kayyuma geçici atanmanın zararları nelerdir.cebimizden para çıkacakmı.veya aleyhimize başka bir şey.
                  Dalga geçiçekler bizle ne olsun, yolda giden arabanın şöförünü kaldırıyoruz, sonra bir bakıyoruz yerine geçicek olanı ayarlamamışız, sonra camı açıp bağırıyoruz otobüs kullanmayı bilen varsa bi el atsın diye.

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dalga geçiçekler bizle ne olsun, yolda giden arabanın şöförünü kaldırıyoruz, sonra bir bakıyoruz yerine geçicek olanı ayarlamamışız, sonra camı açıp bağırıyoruz otobüs kullanmayı bilen varsa bi el atsın diye.
                    2 senedir haklı mücadelemizde zaten düşmanlarımız bizle dalga geçiyordu.zararı yoksa bırak sevinsinler.şikebahçeliler hala şike yapmadıklarına inanıyor.böyle bir topluma sahibiz.afkursun dursunlar.

Yorum

2 senedir haklı mücadelemizde zaten düşmanlarımız bizle dalga geçiyordu.zararı yoksa bırak sevinsinler.şikebahçeliler hala şike yapmadıklarına inanıyor.böyle bir topluma sahibiz.afkursun dursunlar.
                      Bunlar acemice hatalar Fatih.
                      Trabzonspor Kulübünü yönetiyorsun, bu tip hatalara , yanlışlara düşmemelisin.
                      Bugün bu hatayı yapan yarın kulübün ceza yiyebileceği bir hata da yapabilir..
                      Yönetimin acilen kendine çeki düzen vermesi gerekir.
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Düşmanlarımız bizle dalga geçmiyor, geçtiğini sanıyordu kimin kimle dalga geçtiğini uefa kararlarıyla öğrendik, daha ligdende düşecek o bizle dalga geçtiğini sanan onun bunun çocukları.

Ama bu olay farklı, kaveci cırağı berber kalfası değilse bu yönetim böyle bir hata yapmayacaktı, koskoca Trabzonspor bukadar amatör yönetilmez.

Yorum

• Kayyuma devredilmek -kim ne derse desin- bir yönetim zaafiyetidir.

BEŞİNCİ AYIRIM
                          KAYYIMLIK VE YASAL DANIŞMANLIK

A. Kayyımlığı gerektiren haller
                          I. Temsil
                          Madde 426.- Vesayet makamı, aşağıda yazılı olan veya kanunda gösterilen diğer hallerde ilgilisinin isteği üzerine veya re'sen temsil kayyımı atar:
                          1. Ergin bir kişi, hastalığı, başka bir yerde bulunması veya benzeri bir sebeple ivedi bir işini kendisi görebilecek veya bir temsilci atayabilecek durumda değilse,
                          2. Bir işte yasal temsilcinin menfaati ile küçüğün veya kısıtlının menfaati çatışıyorsa,
                          3. Yasal temsilcinin görevini yerine getirmesine bir engel varsa.

II. Yönetim
                          1. Kanun gereği
                          Madde 427.- Vesayet makamı, yönetimi kimseye ait olmayan mallar için gereken önlemleri alır ve özellikle aşağıdaki hallerde bir yönetim kayyımı atar:
                          1. Bir kimse uzun süreden beri bulunamaz ve oturduğu yer de bilinemezse,
                          2. Vesayet altına alınması için yeterli bir sebep bulunmamakla beraber, bir kişi malvarlığını kendi başına yönetmek veya bunun için temsilci atamak gücünden yoksunsa,
                          3. Bir terekede mirasçılık hakları henüz belli değilse veya ceninin menfaatleri gerekli kılarsa,
                          4. Bir tüzel kişi gerekli organlardan yoksun kalmış ve yönetimi başka yoldan sağlanamamışsa,
                          5. Bir hayır işi veya genel yarar amacı güden başka bir iş için halktan toplanan para ve sair yardımı yönetme veya harcama yolu sağlanamamışsa.

Yorum

• KAYYUM ATANMASI GERÇEĞİ

Yahu olayı inceledim sırf eleştirmiş olmak için eleştirmeyin lütfen......

1-Sinan Zengin Klüpten ilişiği 22 Haziran'da kesilmiştir..... Yani Sinan ZENGİN'in ilişiği kesildiği için kayyum atandığı haberi yalandır....

2-Klübün işlem tahtası bir kaç saatliğine işleme kapatılmıştır. Oda Kap açıklamaların gelmesine kadar dönemde uyguladığı genel bir uygulamadır. aynı gün 15:31' de tahta işleme açılmıştır.

3-26'sında yapılan Trabzonspor Derneği Olağaüstü Genel Kurulunda Yönetim değişmiş buna bağlı olarak Trabzonspor Sportif A.ş. ninde yönetim kurulunun 28 haziranda yapılması için karar alınmıştır. Kayyum isteğide aradaki bu 2 ( iki ) gün içindir....

4-Kayyum atama isteği bizatihi TRABZONSPOR TARAFINDAN YAPILMIŞTIR.... Ve kayyum üyeleri bizim kendi yönetim kurulu üyelerimiz arasından seçilen 3 kişidir.... Engin Hacısalihoğlu ,Yakup Aslan ,Ahmet Emre TURAN....

Yani kayyum atanması 2 günlük rutin bir prosedürdür.... bizim tarafımızdan, bizim isteğimizle yapılmış ve bizim yönetim kurulu üyelerimiz atanmıştır.....

ortada bir ayıp ,kusur ve görev bilmezlik filan yoktur.....

Sırf eleştireceğim diye rutin bir prosedürü bu kadar büyütmeyin...

(NOT : İlgili belgeler Kap ( Kamuoyu aydınlatma platformu) nun sitesinde mevcuttur.... Teknik bilgiler içerdiğinden birazdan uzun olduğundan eklemedim. dileyen arkadaşlar inceleyebilirler.... )
                            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.06.2013, 11:04.
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Benimde dikkatimi çeken kayyum atamasında 3 kişininde yönetim kurulundan olması.

Yorum

• Hımm.. ulan gene gaza geldik desene
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Yükleniyor...
                                X