İlk olarak must61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
-
Ben fbli arkadaşlarımla maç izlerim ama hak ve adalet peşine onlarla düşmem,düşemem.!Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen fbli arkadaşlarımla maç izlerim ama hak ve adalet peşine onlarla düşmem,düşemem.!NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
Şimdi;
Şu; "Aman siyaset girmesin!" sloganı kadar ilkel ve gerçekçilikten uzak bir slogan olmadığını belirteyim. Bal arıları da sosyal, misk öküzleri de. İnsan sadece sosyal değil, aynı zamanda siyasal bir varlıktır da. Evinize giren adama kafanı dışarıda bırak, kalbini içeri alamam diyemeyeceğimize göre taraftarı da medya mensubunu da yöneticiyi de siyasi tercihleriyle kabul etmek zorundayız. Bir tek ölçü olmalı: Trabzonspor için siyasete sonuna kadar destek, siyaset için Trabzonspor'a sonuna kadar muhalefet.
Taraftar buyurulan ortak davranışlara indirgenen bir kitle değil, farklı duygu ve düşünce yapısından fertlerin oluşturduğu bir sosyal oluşumdur. Sürüden değil, kitleden bahsediyoruz. Trabzonspor taraftarı olan birey ve bireylerin hangi siyasi tercihi sahipleneceği, hangi aksiyon ve reaksiyonu göstereceğini tayin etmek kimsenin haddi de değil, hakkı da. Yönetim taraftarı gütmeye kalkışacağını Trabzonspor'u yönetsin.
Trabzonspor taraftarı FB, GS, BJK taraftarıyla kol kola omuz omuza görmek hoşuma giden bir şey değil, tıpkı Audilerin önünde otuz iki diş tekmili birden gülümseyen teknik adam ve idarecileri görmekten rahatsız olduğum gibi, sabık Başkan'ı Mecnun Bey'le ele ele göz göze - bilmem daha ileri gittiler mi?- görmekten rahatsız olduğum gibi. Bu madalyonun bir yüzü. Öbür yüzünde "çevre" gerekçesi ya da paravanıyla başlayan ekolojik ya da ideolojik birlikteliğin karşısında "Aykut ve talebeleri şike yapmamıştır." söylemi ve Başkan'ımızın Aziz Yıldırım'ı kurtarmak için girdiği çabalar var. Hangisi daha mide bulandırıcı olduğu takdirinize kalmış.En son poetricus tarafından düzenlendi; 09.06.2013, 23:27.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılmıyorum o taraftar o şikeyi yapanları ölümüne savundu, o yüzden akla karayı ayırd etmek lazım tepkini istediğin gibi gösteririsin ama bir fenerli ile sarmaş dolaş olmuşsan ve senin hakkın hala verilmemişse kusura bakma ama o formaya hakaret etmissindir. Trabzon taraftarı bu kadar alçalamaz... Evet midem bulanıyor bunları gördükçe de bulanacak, o forma şikecilerin forması yanında kirletilemez, bu bukadar basittir... Abartılacak bir mesele olduğunu düşünüyorum...
Senin şikeciler ölümüne savunurken, bizim temiz futbol eylemcileri 1.000 kişiyi toplayamadı. Bundan utanması gerekenler kim acaba? Forma kirlenecekmiş... Fatih Akyel, Sergen Yalçın giydiğinde kirlenmeyen forma, boka düşse kirlenmez rahat ol.
Yorum
-
Sanki bu fb taraftarı azizin peşinden it gibi koşmadı yapılanlar ne çabuk unutuluyor, azıcık nefetimizi doğru kanalize edelim ts taraftarı tek başına protestosunu istediği yerde ypar şikecilerle yan yana gelmek ne demek... Bizi sırtımızdan vurmayınNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirader, millet ne için sokaklara döküldü anlamadın herhalde. Trabzon'u dünyanın merkezi, uyduları da, etrafında saygı dönüşü yapan ışık hüzmeleri sanıyorsunuz galiba...
Senin şikeciler ölümüne savunurken, bizim temiz futbol eylemcileri 1.000 kişiyi toplayamadı. Bundan utanması gerekenler kim acaba? Forma kirlenecekmiş... Fatih Akyel, Sergen Yalçın giydiğinde kirlenmeyen forma, boka düşse kirlenmez rahat ol.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
Sen şampiyonluğumuzu çalanlara karşı göz yuman siyasilere karşı formamızı kirletmeyeceksin. 2 dost yan yana gelerek o forma kirlenmez, bu kadar dar düşünce olmaz.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Sadri şenere burda az kızılmadı herkesin kalbi kırıldı mecnun iti ile fotograf çektirirken bunun ondan ne farkı var?NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Akyel, Sergen Yalçın giydiğinde kirlenmeyen forma, boka düşse kirlenmez rahat ol.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeyi yapanın ardından sokaklara dökülmekle, cezaevlerinin kapılarında yatmakla şikeyi yapmak arasında fark mı var sizce?
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen şampiyonluğumuzu çalanlara karşı göz yuman siyasilere karşı formamızı kirletmeyeceksin. 2 dost yan yana gelerek o forma kirlenmez, bu kadar dar düşünce olmaz.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki bu fb taraftarı azizin peşinden it gibi koşmadı yapılanlar ne çabuk unutuluyor, azıcık nefetimizi doğru kanalize edelim ts taraftarı tek başına protestosunu istediği yerde ypar şikecilerle yan yana gelmek ne demek... Bizi sırtımızdan vurmayın
''arkadan vurmak'' deyimini geri almanı rica ediyorum. Sen kimlere arkadan vurduğumuzu bilsen, boynumuza madalya takarsın.
Yorum
Yorum