Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sedat, çok şey istiyorsun...
    Unutma ki iyi diye aldıklarımız da ilk 11'e, hatta 18 kişilik kadroya girmekte zorlandılar bu sezon...

Yorum

• Neyse ya, vazgeçtim...
      En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 28.05.2010, 12:25.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sedat, çok şey istiyorsun...
        Unutma ki iyi diye aldıklarımız da ilk 11'e, hatta 18 kişilik kadroya girmekte zorlandılar bu sezon...
        - Özkan hocaya danışsalar bari...

- Zaten bakıyorum da transferden anlayan klüp başkanı sıfır gibi..

- İnşallah teofilo şaşırtır bizi gerçi benim umudum yok ama ..yoksa çok yazık olacak..
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• salı günü transferler acıklanıyordu? n'oldi? menajerlerle mi anlasamadınız?

Yorum

• İyi niyetliler ama iyi yapılandıklarını düşünmüyorum.
            Mesela önümüzdeki 10 senenin kısa süreli planları var mı bilmek istiyorum.Transfer komitesi kim? Futbolcuları kim izler? Ne zaman izlemeye başlar merak ediyorum.

Bir geldikleri sene paraya kıyıp güzel transferler yapıldı ama diğer seneler gerçekten fiyasko oldu.Bu sene de öyle gibi görünüyor.Trabzonspor kulübünün parası azsa diğer İstanbul kulüplerine nazaran,Trabzonspor alternatiflere yönelmek zorundadır.1 sezon futbolcu izletirsin gerekirse,gider maliyeti ucuz futbolcular alırsın.

Sezon kapanmış hiç bir plan yok yine 300-500ün hesabıyla transferler yatıyor,sonra da bizim bütçemiz bu.Kimsenin bunu demeye hakkı yok.
            Şenol Güneş
            Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              salı günü transferler acıklanıyordu? n'oldi? menajerlerle mi anlasamadınız?
              dur ya Salı gününe daha kaç gün var. Bide ondan sonraki salı, sonraki salı, sonraki salı....
              .
              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
              .

Yorum

• Yeni bir transfer sezonu.
                Yeni Zafer Yelen'ler, yeni Tjikuzu'lar bulmak için yoğun araştırmalar sürdüren Yönetimi kutluyor başarılarının devamını diliyorum.
                Acele edilmesini isteyen taraftarımızı da anlayamıyorum.
                Niye bu kadar acele?
                Bakın bizim daha önce aldıklarımıza.
                Bizden başka kimsenin almayacağı adamları transfer etmek için bütün çalışmalarımız.
                Ve bunda da son derece başarılıyız şu ana kadar......
                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• transferde ciddi bir sessizlik var...çağlar,vederson bizde iş yapardı sol taraf için canerde olabilir, seneye hedefimiz büyükse bu iş cale ile olmaz.abdurrahman sağ tarafa düşünülebilir,en büyük sorun gol sorunu
                  yabancı oyuncu yarar sağlamıyor teo da gelmeden ülkesinde gol kralı idi ama bizde sadece antremanda gol attı yeterli şans verildimi,takım arkadaşları gol atması için gol pası verdimi bunlar tartışılır.golcü şart ligi tanıyan golcü lazım tek vuruşları iyi olacak semih veya necati ye hayır demem....saygılarımla

Yorum

• Yeni HES Projesi istiyoruz.
                    Transfere gerek yok.
                    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak F.Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi niyetliler ama iyi yapılandıklarını düşünmüyorum.
                      Mesela önümüzdeki 10 senenin kısa süreli planları var mı bilmek istiyorum.Transfer komitesi kim? Futbolcuları kim izler? Ne zaman izlemeye başlar merak ediyorum.

Bir geldikleri sene paraya kıyıp güzel transferler yapıldı ama diğer seneler gerçekten fiyasko oldu.Bu sene de öyle gibi görünüyor.Trabzonspor kulübünün parası azsa diğer İstanbul kulüplerine nazaran,Trabzonspor alternatiflere yönelmek zorundadır.1 sezon futbolcu izletirsin gerekirse,gider maliyeti ucuz futbolcular alırsın.

Sezon kapanmış hiç bir plan yok yine 300-500ün hesabıyla transferler yatıyor,sonra da bizim bütçemiz bu.Kimsenin bunu demeye hakkı yok.
                      Transfer komitesinde Yönetime onlarca bonservisi elinde, yada ucuz yollu oyuncu bulup getirmekte, ama ne yazık ki yönetim, para - fayda dengesini göz ardı ederek hem fazla para vermekte, hemde kalitesiz isimleri bu takıma toplamaktadır.

Başarısız transferin tek suçlusu vardır, Transferi yapan...

Kim ise...

Yorum

• kendisi kulübün tek yetkilisi gibi hareket eden hacısalihoğlu sessiz, oysa kendisinden bomba(!) transferler bekliyordu taraftar.
                        yeni djikuzu,sylva veya onlar kadar sorunlu oyuncular ne zaman kadroya katılacak acaba
                        zaten forvet almayacaklar büyük ihtimalle,büyük golcü(!) umutla sözleşme yenilediklerine göre

Yorum

• sadri bey ne yüzle aday olacak aralık ayında anlamıyorum...

ve karşısında aday olmazsa bu camiaya yazıklar olsun demekden de kendimi alamıyorum.

Yorum

• transfer falan istemiyorum.. kadroyu koruyun.. sakatlık problemi yaşamayacak şekilde de idman verin takıma..(darbelerden olacaklar dışında tabi)

bıraktım artık birşeyleri beklemeyi.. büyük kulübüm arkadaş ben diyorsan şimdiye 4 transferi açıklayacaktın..
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sadri bey ne yüzle aday olacak aralık ayında anlamıyorum...

ve karşısında aday olmazsa bu camiaya yazıklar olsun demekden de kendimi alamıyorum.
                              yüz olmadıgı için tekrar aday olur..

Yorum

• - Şahsen bu yönetim giderse tek isteyeceğim isim İbrahim hacıosmanoğlu olur...

- Başka adayı olanlar varsa bekliyorum isimleri...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Yükleniyor...
                                X