İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri başkan ister şuan ister aralıkta farketmez aday olsun yine seçilir...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru diyorsun.47 yıllık kulüp en kepaze ve rezıl sezonunu yaşıyor ve taraftar tepkısız.dünya tersıne döndüğü için bugün seçim olsa yine seçilir.küme düşersekte seçılır.seçilsinde.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru diyorsun.47 yıllık kulüp en kepaze ve rezıl sezonunu yaşıyor ve taraftar tepkısız.dünya tersıne döndüğü için bugün seçim olsa yine seçilir.küme düşersekte seçılır.seçilsinde.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abi daha rezil ve kepaze olduğumuz zamanlarıda biliyordum...3 harfliler sağolsun...En azından sadri başkanın bize kendini iyi hatırlatabilcek 4 senesi var 5 senesi içinde...
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi etma sanki bilmiyosun. Taraftarmi seciyor adami Allah askina??
Yorum
-
Ynt: Yönetime Yönelik Eleştiriler
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abi daha rezil ve kepaze olduğumuz zamanlarıda biliyordum...3 harfliler sağolsun...En azından sadri başkanın bize kendini iyi hatırlatabilcek 4 senesi var 5 senesi içinde...
Tapatalk# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Pilot takımın hocası çıkmış diyor ki ''üst lige çıkarız''.
Nasıl bir yönetim nasıl bir idare şekliniz var ki herkes birbirinden bihaber.
Önüne gelen istediği açıklamayı yapıyor.
Kulüp değil dingonun ahırı,isteyen at koşturuyor.
Sizin vizyonunuza ,yapacağınız işe ...#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse onu takmadığı içindir...
aslinda kimse sadri seneri takmiyor. dune kadar aziz yildirimim pesinde dolasiyordu kankam da kankam diye. gordugu her mikrofona soyle kankayiz boyle arkadasiz diyordu. bir kere bile aziz yildirim sadri benim arkadasim dedigine de sahit olmadik.
arkadasim dedigi herifin kendisini ne kadar taktigini gorduk sike surecinde..
haciosmanoglundan ise bir kere bile istabula yagcilik eden bir soylem duymadik, dogru dusundugu neyse cikti catir catir soyledi adam. o takilmayan adam dedigin haciosmanonglu'na yonelik birseyler yapma planlari da vardi azizin tapelere yansiyan ama lafta kalmis.. demek ki ortada takmamak degil de macanin yememesi gibi bir durum var
haciosmanoglu baskan olur yada olmaz ama bu surecte delikanli gibi duran nadir adamlardan. o yonetici musfetteleriyle kiyaslanamayacak kadar da adamdir kendisi..
Yorum
-
Valla sevebilirsiniz saygım var...Ama benim açımdan hacıosmanoğlu fotoğraf çekilirken zorla fotoğraf karesine girmeye çalışan çocuklar olur ya işte o durumda biri....Ortada seçim yok kongre yok plan yok proje yok yok oğlu yok ama başkan adayıyım diyor...Aynı tff ye başkan adayı olmaya çalıştığı zamanki gibi....Trabzondan aday çıkmak isticeksin ama ortada bir planlama yapmamışsın Trabzonspor başkanıyla konuşmamışsın nasıl olsa desteklerler mantığıyla başkan adayı oluyorsun....
Ayriyetten herhangi bir görev sahibi işin içinde olmadan(işin içinde olmak için davet beklemek ayrı bişi tabi) şike vs. farklı bir konuda sert konuşmak çok kolay....Başkan olmak için kriterimiz tv karşısında sert konuşmaksa ozaman bende gider başkan olurum yani zor değilmiş....
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla sevebilirsiniz saygım var...Ama benim açımdan hacıosmanoğlu fotoğraf çekilirken zorla fotoğraf karesine girmeye çalışan çocuklar olur ya işte o durumda biri....Ortada seçim yok kongre yok plan yok proje yok yok oğlu yok ama başkan adayıyım diyor...Aynı tff ye başkan adayı olmaya çalıştığı zamanki gibi....Trabzondan aday çıkmak isticeksin ama ortada bir planlama yapmamışsın Trabzonspor başkanıyla konuşmamışsın nasıl olsa desteklerler mantığıyla başkan adayı oluyorsun....
Ayriyetten herhangi bir görev sahibi işin içinde olmadan(işin içinde olmak için davet beklemek ayrı bişi tabi) şike vs. farklı bir konuda sert konuşmak çok kolay....Başkan olmak için kriterimiz tv karşısında sert konuşmaksa ozaman bende gider başkan olurum yani zor değilmiş....
ortada secim yok ama kulubu babasinin ciftligi gibi goren sosyete cakmasi bir zihniyet var, Haciosmanoglunun baskan olup olmamasindan ziyade kulubun kanini emen bir de ustune lutufta bulunup yonetiyormus ayaklari yapanlara karsi varligi bir tehlikedir ki kafalarina gore at kostururlarken bir durup dusunmelerini saglar . illa ki kendisi baskan olsun diye bir tememnim yok. kulubun kanini emmeyecek istanbula yalakalik yapip camiasini asagilamayacak , kulubu gelecege tasiyacak vizyonu olan her aday kabulumdur ama haciosmanoglu ve onun gibi aykiri tavir sahibi kisilerin varligi denge unsurdur ve olmasi gereken kisilerdir.
edit : ayrica Trabzonsporun haklarini korumak icin aday olmus bir adam destek icin yalvarmali miydi ? Turkiyede kendi coluk cocugu haric herkesin tiksinerek baktigi ve asagilik bir mahlukat oldugu konusunda birlestigi bir sahsi hem de fbnin destekledigi bir adamsiyi desteklenmesi sadri senerin zavalliligiydi. adam elbette yoneticiligini yaptigi camiadan destek bekleyecek . bunda yanlis olan ne?
cikip tvlerde cesaretle konusmayi sinek ikiliye cevirmemek lazim. o kucumsedigin kadar kolay bir olay olmadigini muhtemelen sen de biliyorsundurEn son ESER tarafından düzenlendi; 24.03.2013, 12:51.
Yorum
-
Eser abi sosyete çakması yakıştırması yapmışsın,öyle biçilmiş kaftan misali bir örnek ki bu...Bizim yönetimin özellikle de başkanın üzerine çok yakıştı...
1461 Projesi için taraftar size teşekkür edecektir yalnız sadece bunun için geriye iyi yaptığınız pek bişey kalmadı...
28 yıl sonra bizi şampiyon yapan yönetim olduğu için destekliyordum ama ilk defa kümeye gitmemizi sağlayan yönetim olabilecek konuma geldiniz...2. kısım benim için çok daha önemli,ben böyle acı bir olayı asla yaşamak istemiyorum....
Sezon sonunda takımı ligde tutmayı başarmış bir şekilde bırakıp gidin görevden...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşarısızlıkta başkan adayı çıkmıyor dıye hayıflananlar,5 senedır lıstesı hazır bekleyen adama tahammül edemiyorlar.benım 1 numaralı adayım Hacıosmanoğludur bundan sonra.mayısta kongre ıstıyoruz.devrım yapacağız.o kadar.
Yorum
Yorum