Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bugünkü kulüpler birliği toplantısındaki pasif duruşlarından ve şikebahçe yöneticilerinin kendilerine hakaretlerine cevap veremeyen,orada sadece duran yani konu mankeni olmaktan öteye gidemeyenler varsın bu kulübü yönetmesin arkadaş!
    * Evet bir örnekle olayı aydınlatalım , ne hakaret edilmiş kim cevap verememiş ?
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yönetimin hemen hemen her konuda pasif kaldigi bir gercek. Beni delirten bir diger husus ise izlemis olduklari transfer politikasi.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• * Sallamak Bedava nasılsa , oturduğun sıcak yerden yaz gitsin , ne yaşananlardan haberiniz var nede toplantıların iç yüzünden ama sallayayımda , yerden yere vurayımda her zaman eleştiriyodu desinler !...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Dün Facebook'ta bir yazı vardı.

Sadri Şener : Ali Koç'a, sizin maçına gelen kadınlar benim anneme küfür etti, sizde bizim stadımıza geleceksiniz, bir isim belirleyin de boş geçmemiş olalım...

demiş. Doğruluğunu bilemem, iyi mi demiş, kötü mü demiş onu da anlamadım.

Hem hoşuma gitti, hem de biraz bayağı geldi.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            * Sallamak Bedava nasılsa , oturduğun sıcak yerden yaz gitsin , ne yaşananlardan haberiniz var nede toplantıların iç yüzünden ama sallayayımda , yerden yere vurayımda her zaman eleştiriyodu desinler !...
            Eleştirenler hep suçlu. Eleştirenler hep bilmeden yazıyor. Eleştirenler hep önyargılı ! Açıkça böyle yazabilirsiniz.

Bence insanları biraz rahat bırakın. Konu eleştri konusu zaten. Kalkıp burada büyüksün Sadri Baba yazılacak hali yok. Onun da zaten ayrı bir konusu var ya neyse.

Yönetimin süresi, meclisten değişen yasa için imza attığı gün bitti zaten. Lafı dolandırmaya gerek yok. Yakında o imzanın ucunun nerelere kadar gittiğini hep beraber anlayacağız.

Ondan sonra vayy bilmem ne çocukları deyip çok kişi ceza alacak burada.
            En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 06.01.2012, 10:32.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün Facebook'ta bir yazı vardı.

Sadri Şener : Ali Koç'a, sizin maçına gelen kadınlar benim anneme küfür etti, sizde bizim stadımıza geleceksiniz, bir isim belirleyin de boş geçmemiş olalım...

demiş. Doğruluğunu bilemem, iyi mi demiş, kötü mü demiş onu da anlamadım.

Hem hoşuma gitti, hem de biraz bayağı geldi.
              Bence, tam olarak böyle değildir

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence, tam olarak böyle değildir
                Sadri başkanın dediği tam olarak öyle değil evet. Demişki 50 bin bayan benim anneme küfür ettiler, Trabzonda benzerinin olmaması yönünde elimden birşey gelmez bilginiz olsun demiş. Aslında aynı kapıya çıkıyorda üsluplu olmuş böyle
                Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• Şu toplantıların iç yüzünü bilen bize de açıklayabilir mi en doğrusundan ?

Hem boş konuşmayalım, hem de salak durumuna düşmeyelim boşuna.

Yoksa bu arkadaşlar, Şenol Hoca gibi yapıp, konuşursam ooooo mu diyecek ?

Biz bildiğimizi anlatıp, sonrasında çıktığında, amaan, o kadar konuştun ki illa birisi tutar diyenler, bugün de kendileri bildiklerini anlatsın da bizde ışığından faydalanalım.

Yoksa içini dışını bilmiyorsun boşuna atıyorsun diyenlerin, suçladıkları insandan farkı kalmaz....

Yorum

• Ya arkadaş SİVOK'u alalım

Çek bir isyan
                    06 Ocak 2012 Cuma

Beşiktaş defansının bel kemiği Tomas Sivok, “Burada kalmak için her türlü fedakârlığı yapıyorum. Ancak kimse oralı bile olmuyor” dedi

Çek bir isyan
                    OPSİYONU KULLANMADILAR
                    Beşiktaş’ın Çek yıldızı Tomas Sivok’tan yönetime sitem. Bu sezon 20 resmi karşılaşmada 90 dakika forma giyen Tomas Sivok, Eskişehir maçı sonrasında basın mensuplarına dert yandı. Aralık ayında Beşiktaş Yönetimi’nin 1 milyon 200 bin euro karşılığında sözleşmesini uzatma opsiyonu olduğunu ancak, bunu kullanmadığını söyleyen Sivok, “Aradan geçen süreçte ben yöneticileri aradım ve sözleşmemi uzatmak istediğimi söyledim. İlk görüşme sadece 20 dakika sürdü ve anlaşma sağlanamadı. 1.2 milyon euroya sözleşme uzatma hakkımı kullanmayan yönetimin bana 2 milyon euro vermesini beklemiyorum” şeklinde konuştu.

BENİM DERDİM PARA DEĞİL
                    Takımda 3.5 milyon euroya oynayan futbolcular olduğunu söyleyen Sivok, “800 bin euro alıyorum. Ancak, bugüne kadar para konusunda problem çıkarmadım. 2012 Avrupa Şampiyonası’nda Çek Milli Takımının forması giyeceğim. Belki o tarihe yakın birileri beni hatırlar ve yeni sözleşme teklif eder. Tek isteğimin sözleşmemi uzatıp kafam rahat bir şekilde işime bakmak olduğunu kime nasıl anlatacağımı bilemez durumdayım” diye konuştu. Futbol Komitesi’nin Sivok konusunu çözüme kavuşturmak için Genel Direktör Tayfur Havutçu’yu görevlendireceği, genç teknik adamın Çek oyuncuyla bir görüşme yapacağı öğrenildi. > Bilgehan CAN-TÜRKİYE

ÇEK MİLLİ TAKIMINDA DİYE PORTEKİZLİLER İSTEMİYOR, AMA TR DEKİ EN İYİ YABANCI DEFANS BENCE
                    En son Tekke tarafından düzenlendi; 06.01.2012, 14:09.
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Onur meselesi ne oldu hayalmi?

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onur meselesi ne oldu hayalmi?
                        face den imzaliyacagini mutlu oldugunu demisdi

son kerde bu hafda menajeri trabzona gelib kontratini uzatacagini bildirmisdi

yavas yavas selcuga benzer hal aldi kontrati
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Onur'un sözleşmesinin şu ana kadar imzalanmamış olması da tam bir fiyasko ...
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Sanıyorum transfer kapandı, Trabzon hayatında 1 kez 3 büyütülmüşlere 1 gol atamayacak mı? Misli mukabele yapamayacak mı? Egemeni ÇALAN BJK den Sivoku almak çok mu zor?

Hem Egemenden daha iyi, hem de çok daha ucuz, Glowacki çok yaşlanmadı mı?

Selçuk da 1 sene imza attı-atıyor diye uyuttu, ONUR da aynı filmi izletiyor bize
                            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Transfer sezonu açılalı daha 2 gün oldu.Yaklaşık 2 hafta süre var.Ha transfer yapılırmı bence yapılmaz
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Facebookta orda burda Menejerinin söyledikleri tamamen yalandır . Anlaşma sağlansaydı resmi siteden duyurulurdu . İmzalayacak falan demeyin resmi sitede şuana kadar yazılmadığına göre , inanmıyorum !

Yorum

Yükleniyor...
                                X