Bana kalirsa trabzonda hiçbir takimin taraftari takimini karslayamaz orasi baska yer degil trabzon burda bi suçlu varsa oda trabzondaki taraftardir. Bi kere kafalarini gözlerini kirsinlar bak bi daha karsiliyolarmi???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Utanmak gerekiyor
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ilkde onlari dövmeden önce biz bir toparlanalim !!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu haftaki macda 6000 civarinda taraftar varmis , olacak sey degil takim sampiyonluga oynuyor 6000 taraftar onunda 1000 tanesi hediye bilet iydi ts yönetim tarafindan, eskiden birlik beraberlik vardi herkes herkese hosgörülü davranirdi herkes efendiydi ,taraftar arasinda kavga yoktu, simdi bakiyorsun ki tsliler birbirlerinlen ugrasiyor .
Lütfen sucumuzu görmemiz lazim ki hatalarimizdan örnek alalim ve bir daha o durum lara düsmemek icin.
gs liler nasil trabzonda karsiliyor takimini bir türlü anlamadim ,ben trabzonda yasasam cok utanirdim bu olaya vallahi.
bu hafta tsliler istanbulda insallah takimi kalabalik karsilarlar
Yorum
-
Guests
mavi bayrak sampiyonluk getirmiyor unutulmasin.varsin benim takimim mavi bayrak almasin varsin en zorba taraftar seçilsin. yeterki trabzonda karsilama yaptirilmasin. yeterki sampiyon olalim.
Yorum
-
reis ancak seyirci galayana gelirse bizi bu ligte tutmazlar ligte olamazsak sampiyonlugu zor görürsün takim iyi yolda güzel gidiyorlar böyle küçük meselelere büyük taraftar takili kalmaz büyük taraftar takimi yensede yenilsede takimini destekler olay galiba kendini bilmez üç bes kisi karsilamaya gitmis bosverin çürükler elekten her zaman elenecektir
SEYYAH ALI
Yorum
-
EVET ARKADASLAR... UTANANLAR!!!BU HAFTA TAKIMIMIZ FENERBAHÇE MACI IÇIN ISTANBULA GELIYOR BIRAKIN UTANMAYIDA TAKIMIMIZI ADAM GIBI KARSILIYALIM ATMAYI TUTMAYI BIRAKALIM...TAKIMIMIZI BAGRIMIZA BASALIM!!!!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
Yorum