Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de o sezon 15 ten fazla maça gittim...Yattara hepsinde oynuyordu,çünkü Gökdeniz sol açıktı.Sağda Yattara oynuyordu.Zaten o sezon tam 30 maçta forma giymiş Yattara.5 de golü var.Augustine ilk haftalarda oynadı sonradan hep son dakikalarda girdi diye hatırlıyorum.Zor değil,işler biraz hafifleyince araştırır buluruz.Ama bana "ispat et" deyip sadece iddia etmek yok öyle.
    İtiraz makamı sen olduğuna göre bul da koy bakalım şu bilgileri..

O vikipedik bilgilerde sonradan oyuna girdiği maçlar ayrı olarak gösterilmiyor..

Yattara 30 maç ilkonbir oynamışmış.. Külahıma anlat sen onu..
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Çıkmam lazım müsadenizle...Soner bir kere de haklı olabilrisiniz deyiver be dostum...Seni eski usul 40 gün çilehaneye sokmak lazım ....Geç keşfedildin geç...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu arada Samet Aybaba demişken..

Ankaraspor' dan ayrılırken "Ya üç Büyük takımı ya da Milli Takım' ı çalıştıracağım" diyen bir adamdan bahsediyoruz..

Şimdi de Bursa' da bu çapsız herif..

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çıkmam lazım müsadenizle...Soner bir kere de haklı olabilrisiniz deyiver be dostum...Seni eski usul 40 gün çilehaneye sokmak lazım ....Geç keşfedildin geç...
        Baba, herkes hafızasına göre konuşuyor..

Görelim somut bilgileri, ondan sonra deriz eyvallah

GW

Yorum

• 30 maç ilk 11 oynadığını nerede ve ne zaman yazdım?..Bunu da ispatlamak sana düşer sanırım,iddia makamı sen olduğuna göre...
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Tabi ki Augustine'nin koca sezonu ilk 11 de geçirdiğini de kanıtlayabilirsen fena olmaz.

Yorum

• Denenmiş hocaları gündemden düşürünüz lütfen.
              ne demiş mevlana: dün dün ile gitti cancağızım. şimdi başka şeyler söylemek lazım...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                30 maç ilk 11 oynadığını nerede ve ne zaman yazdım?..Bunu da ispatlamak sana düşer sanırım,iddia makamı sen olduğuna göre...
                Yangın var diyecem en sonunda

E o zaman daha ne uzatıp duruyorsun?

Biz de bir çok maçta sonradan oyuna girdi dedik..

O 30 maçın içerisinde uzatma dakikalarında Agustine' in ve hatta Hasan' ın yerine girdiği maçlar da vardır muhtemelen..

Sonra da bana cevaben 30 maç oynadı diyorsun..

Ardından da hepsi ilkonbir değildi diyorsun..

Neyime itiraz ediyorsun o zaman?

Erdal baba, gitme de gör bunları)

İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tabi ki Augustine'nin koca sezonu ilk 11 de geçirdiğini de kanıtlayabilirsen fena olmaz.
                Zaten bir tek orada şüpheye düştüm..

Bulacam ama

GW

Yorum

• Arkadaşlar bir birini kırmaya gerek yok.

Agustine'in son 10 dakikası bile Soner'i çıldırtmaya yetmiş anlaşılan.Dinamo Kiev rövanş maçında son dakikada kale çizgisinin önünde ayağının altından kaçırdığı top unutulmaz.Aynısını gs maçında da kaçırmıştı.

Ama ilk 11 ne zaman çıktı derseniz,Fatih'in cezalı olduğu dönemdir.Hatta içerdeki ilk maç olan fener maçında,bom boş pozisyonda topu Recep'e nişanşamıştı.1-0 kaybetmiştik o maçı.
                  Herkese Merhaba

Yorum

• kupa maçında gençlere attı tek golünü diye biliyorum yada istanbulspor ikisinden birine attı ve misse misse gibi tarihe karıştı

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yangın var diyecem en sonunda

E o zaman daha ne uzatıp duruyorsun?

Biz de bir çok maçta sonradan oyuna girdi dedik..

O 30 maçın içerisinde uzatma dakikalarında Agustine' in ve hatta Hasan' ın yerine girdiği maçlar da vardır muhtemelen..

Sonra da bana cevaben 30 maç oynadı diyorsun..

Ardından da hepsi ilkonbir değildi diyorsun..

Neyime itiraz ediyorsun o zaman?

Erdal baba, gitme de gör bunları)

Zaten bir tek orada şüpheye düştüm..

Bulacam ama

Arkadaşım ben neye itiraz ettim hala anlayamamışsın, cümle şu "Yattara bir sezon boyunca yedek kulübesine hapsedilip Augustine koca bir sezon boyunca ilk 11 oynadı"...Ben de dedim ki,hayır yanlıştır,Yattara zaten yarım sezon Samet ile çalışmıştır ve pek çok maçta oynamıştır,ilk 11 ile alakalı bir söz söylemedim,o kadarını hatırlamıyorum çünkü.Augustine'nin de çok maçta oynadığını hatırladığım için bir şey demedim,ilk 11 çıkmadığını bildiğim halde bir şey demedim,çünkü benim için o kadar önemli değil,çok maçta oynadı mı evet oynadı,haklısın o zaman...

Şimdi sen bir kere de olsun yazdığın cümleyi hatırlatınca görmezden gelme yahu...Üstteki cümleyi dedin mi demedin mi?..

Yorum

• Bu arada Samet ile ilgili bir anekdot daha ekleyeyim..

Bu adam değil miydi şimdi hatırlamadığım bir maçın ortasında kırmızı kart gördüğü için adeta Robinson' un Cuma' yı pataklaması gibi Omar Dieng' i döven..

Hatta aynı maçta kendisi de hakeme itirazdan kırmızı kart görmüştü..

Bize yakıştırılan modele de bakanzi..

Evet Karga arkadaş, aynen öyle söyledim..

Bir tek Agustine konusunda şüphedeyim, Yattara konusunda ise haklılığım ispatlandı çok şükür)

Zaten önemli olan orada Yattara - Samet ilişkisiydi..

Malum, şimdi gelse nasılsa Augustin' i bulamayacak
                        En son Great White tarafından düzenlendi; 13.05.2009, 13:21. Sebep: ekleme

GW

Yorum

• Büyük beyaz şey...Haklılığını ispatlayan belgeleri göremedik?..

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kupa maçında gençlere attı tek golünü diye biliyorum yada istanbulspor ikisinden birine attı ve misse misse gibi tarihe karıştı
                            kupada istanbulspora attı kafayla atmıştı maç istanbuldaydı
                            Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• ünal karaman gelsin dertler bitsin
                              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• basında sürekli şenol güneş ismi yer alıyor...

merakla bekliyorum...
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X