Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• manchestere bakıyorum arsenala bakıyorum vs... adamların teknık direktörleri 20-25 yıldır aynı takımda ya....

bizde herşey "3 puan ve galibiyete" bağlı....

gökten zembille inse bize teknik adam 4-5 maç kaybetse üst üste arkasına bakmadan Değil Trabon'dan Türkiye'den Dünya'dan kaçar Mars'a gider vallaha ya.....

herşeyden önce seyirci profilimiz değişmedikten sonra , mantalite değşimedikten sonra hiç birşey değişmez....

"Hiçbir Teknik Direktör eskiden başında olduğu takıma daha sonraları tekrar geldiğinde, eski başarısını "asla" KAZANAMAMIŞTIR.....!!!"

ÖRNEKLERİ HEM DÜNYADA HEM ÜLKEMİZDE ÇOKÇA MEVCUT....
    kim gelirse gelsin "Trabzon" ve "Trabzonspor" kelimelerinin anlamını, içeriğini, ruhunu, vs.. bilmeli....
    -----------------------------------------------------

diplomat61 in doğru tesbitleri olduğu gibi yanıldığı kısımlardavar mesajında.

Bir defa gerek arsen wengen ve alex ferguson bu uzun müddetlerde hep başarılı olmuşlardır. Bırakın ferguson u arsen wengen de takımını şampiyon yapmıştır. hani bizde takımı şampiyon yapmış hoca? Hasretle yanıp tutuşuyor taraftarın bazısı şenol güneş için ve hangi başarısı için. kariyerinde tek bir şampiyonluk yok, aksine çalıştırdığı köfte takımları küme düşürme şampiyonu gibi bir unvanı var.
    dünyada hiç bir kulüp başarısız gördüğü teknik direktörü, bir bahane uğruna yani yeni üretilmiş veyahut empoze edilmiş ve bence hiç bir anlamı olmayan istikrar adına takımının başında tutmaz. tutamaz. gücü yetmez çünkü.
    bu sadece Türkiyede değil, bütün dünyada geçerli kaidedir.

Evet takımın başına ikinci defa gelen hiç bir TD gene başarılı olamaz. (şenol güneş 3 defa gelmiştir. gelirse 4. olacaktır.
    burası şenolspor kulübü ya. iş bulamadı mı doğru kapağı Trabzona atsın...))
    evet başarılı olamaz. arkadaşımızın bu fikrine katılıyorum.
    Denenmişler denenmez, denenmemeli...
    En son hazar tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 15:18.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hazar, üslubu cevap vermeye değer bulmuyorum. Yoksa söylediklerini yedik falan değil...Devam et mesajlarını ciddiye almıyorum mesajlarımı ciddiye alma....
      Elbette...

Yorum

• Şenol Güneş ile alakalı yapılan bu konuşmalar yıllardır yapılıyor.Yarın öbürgün takımın başına geçerse aynı hızlada devam edecek.Hem Şenol hocaya hemde Trabzonspora yazık.Bence en doğru olanı Şenol Güneş tercihini bir kenara koymak.Kişilik olarak şenol hoca on numara bir adam ama antrenörlüğü (bence ) tartışılmayacak derecede kötü.

Yorum

• İlk olarak tsliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Miguel Ángel Lotina, İspanyol teknik direktör Real Sociedad'ı zirveye oynattı, en son Deportivo takımını çalıştırdı şu an boşta

kendisine mail attım

ne dedin?
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Güneş ile alakalı yapılan bu konuşmalar yıllardır yapılıyor.Yarın öbürgün takımın başına geçerse aynı hızlada devam edecek.Hem Şenol hocaya hemde Trabzonspora yazık.Bence en doğru olanı Şenol Güneş tercihini bir kenara koymak.Kişilik olarak şenol hoca on numara bir adam ama antrenörlüğü (bence ) tartışılmayacak derecede kötü.

Yorum

• Açık açık yazıyorum ve ithamda ediyorum bizzati şahit olduğum şeylerdir.. İspatı da vardır..

Özkan Sümer başkanlığında hem borç ödenerek hemde ucuza futbolcu mal edilerk kurulmuş kadro 5 hafta biraz silkindi diye "bazılarının" startını verdiği kurum linçinde kimler başrollerdeydi?

yine o "birileri" haciz linçini başlatırken..

Yine o "birilerinin" hs adamı Usta Otel'de hangi futbolcularımızın kafasını sizin değeriniz bu değil az para veriyorlar size diye karıştırmaya çabalamıştır??

İsmi de söylerim: Giray Bulak !!!

İtham değildir şehirde herkes bilir..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Halilhodzic döneminide gördük yerliler de iyidir arkadaşlar lütfen öyle demeyin 4 büyü kdie tabir ettiğimiz takımlar yabancılar sayesinde bu kötü durumdadır skibbe gs yi aragones fb yi yedi bitirdi biz ise yerli bir isimle devam ettik ve gayet başarılıyız bu sene hedefte şampiyonluk bile yoktu takımımızda ve o hırs tüm takıma yanısıyınca herkes gördü bide yabancı antrenörler ülkemize geldiğinde kötü anıyla ayrıldığında ülkemizi karalıyor lar bunlarıda gördük yerliler bana göre daha avantajlı (Kişisel görüşümdür)

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam doğru söylüyorsun.Benim düşüncem Şenol Hocanın isteklerini yerine getirebilecek bir yönetim var. Bu yönetimde gördüğüm birşey bir futbolcuyu alıpta hoca bu çocuğu oynat diye birşey yok. Bakınız ERsun YANAL örneği kadroya hiç bir zaman müdahale edilmedi.
                  Belki yönetim yeri geldi listenin 1. sırasındakini değlide 3. sırasındakini aldılar. Ama sonuçta isteneni aldılar. Şayet Şenol Hoca da bazı şeylerin farkına vardıysa. Kendi gücünün farkına o zaman Trabzonda bazı şeyler değişebilir.
                  Şenol hoca önce 3. yılında takımı seoul'u adam etsin, madem böyle süpermen bir teknik direktör.

Yorum

• Süleyman şu "tartışılmayacak kadar kötü" yü bir açın hele yahu...Mesela takım pas yapamıyor mu? Gol atamıyor mu? Hakemleri de yenemiyor mu ?...Kabul ediyorum Trabzonspor hakemleri de yenmeli...Ama bir açın yahu...Bir de karar verelim artık. Şenol hoca yüzünden mi yenildik fb ye Cem Papila yüzünden mi?...Tartışılmayacak derecede kötü antrenör nasıl olurda her iki seferde de takımı kafaya oynatır?...Hadi diyelim Milli takım O nun takım değildi...Peki 96 da milli takımın ilk kez Avrupa şampiyonasına katılmasını sağlayan takımın iskeleti kimlerdi???...Tartışılmayacak bir şey yok...Tartışalım...Üslup sorunu olmadıkça tartışalım...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yerli Derken Başkanım?
                      Trabzonlu mu, T.C. Vatandaşı herhangi bir hoca mı?

Yorum

• van gaal:"bayern münich rüya takimim"

münich van gaal ile anlasmis ama kulüp ile henüz degil mükavelesi 2010 a kadar devam ettiginden.

Die Anstellung von Louis van Gaal steht noch nicht. "Zwischen ihm und uns ist alles klar, mehr oder weniger", sagt Manager Uli Hoeneß. Bei zwei Treffen wurden Laufzeit (zwei Jahre) und Finanzen geregelt. Selbst seinen Spielern hat der Alkmaar-Trainer seinen Wunsch schon mitgeteilt. Ungeklärt bleibt seine Freigabe (Vertrag bis 2010). "Wenn stimmt, was ich lese, kommt er nicht", so Hoeneß. Karl-Heinz Rummenigge klingt da zuversichtlicher.

ancak fenerbahcede van gaalin pesindeymis, real madrid gibi.
                        En son sanatik tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 15:25.
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak hazar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          barca nın hocası guardiola (daha 38 yaşında, arkadaşları hala futbol oynuyor)
                          efsane backhenbauer. (bayern nin başkanı. kafası kızıp td rü kovunca sahaya indi teknik direktör olarak ve bayern münihi kaostan çıkardı)
                          Bu gün dünyadaki teknik direktörlerin %99 u şöhretli futbolculardandır.
                          ve bir çoğu da çok başarılı olmuşlardır.
                          cruyf mesela. yıllarca barca nın hocalığını yaptı, şimdi de teknik menecerliğini yapıyor.
                          yani kaleciden teknik direktör oluyor ama büyük topçulardan olmuyor.
                          gülerim.

Cruflu Barcelona iyimidyi?Küme düşmeye oynadılar Crufun yüzünden..Kaldıki laporta merkezli o kulupte kalıyor tarftar her işe burnunu sokmasını istemıyor.. Ayda 150bin euro ya elinde purosuyla las palmasta villasında oturur...

Bu saydığın isimler O kuluplerin Özkan Sümerleri.. hiç birnin büyük Başarıları yok..

Bana Soyermisin kim var şöhretli Futbolcu olupta iyi teknik adam..

sayalım
                          Maradona en buyuk isim) durumu belli
                          Hagi hepimiz izledik
                          Kouman. valanciayı azdaha küme düşürecekti
                          Gulit: ajax dan kovulma gıttı amsterdam sokaklarında kolay kolay gezemez artık
                          ve daha yüzlerce var...

Bugun dünya Futbolunda 3 tenik adam vardır benim gözümde ...

Morinho B.raphson tercumanıydı,son 4 hafta kala istifasından dolayı takımı yonetti.
                          Capello büyük bir futbolculuğu yok
                          Rafael Benitez futbolcuğu 26 yasında bitti zaten ünlü bi topçuda değildi...
                          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Güneş ve Ertuğrul Sağlam ı tek geçerim

Yorum

• Şenol hoca 4.kez mi geliyor?

Adama sorarlar?

Yorum

• İlk olarak hazar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok güzel bir öneri.
                                ş. güneşin arayıp da bulamadığı iştir bu.
                                Siz Trabzonsporu mu savunuyorsunuz yoksa Trabzonsporu, gelmiş geçmiş en iyi kadrolardan biriyle şampiyon yapamamak başarısını göstermiş olan şenol güneşi mi?
                                Şenol Güneş değil Osman Özköylü de gelse aynı şeyi yapmalıdır.

Duyan da Şenol Güneş işsiz zannedecek.
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Yükleniyor...
                                X