Bülent Uygun trabzonlu değil isterse kardeşim olsun..Trabzonspora Uzak olsun!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ya biz ne zaman teknik direktörle anlaşacaaz şenol hoca işi olmyınca işe yaramaz bir hoca getirmezler aceleyle inşaallah
lazaroni ziye doğan ... gibiGüneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
-
İlk olarak Burak Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörüntü var ses yok.. mu?
Yorum
-
Bülen Uygun a kesinlikle hayırrr.
Türk olarak bize uygun bir hoca yok.Avrupa futbolunu bilen,hücum oynatan hadi hepsini geçtim,defansta kademeli savunma yapmayı öğretebilecek yabancı bir hoca lazım.Şenol gelirse önümüzde ki yılda heba olur.Son gelişindeki kurduğu takım sahada bırak koşmayı yürüyemiyordu,Seul de de futbol noktasında bişey kazandığını zannetmiyorum.
Yorum
-
Ben bugün-yarin teknik direktörümüz belli olur diye düsünüyordum.
Bugün olmadi,yarindan sonra bu konuda gelismeler yasanir herhalde.
Favori senol günes,plase abdullah avci,sürpriz ise yabanci hoca olur gibi duruyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent Uygun Trabzonluymus. Babasi Trabzonlu, annesi Rizeli.
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Denizli'nin önünde şampiyonlar ligi varken bu camiaya gelmesini beklemeyin.
Boşa çıktığı bir anda tarihe geçme isteği onu buraya getirir zatenBeklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent Uygun Trabzonluymus. Babasi Trabzonlu, annesi Rizeli.
Nedense adamlar futbolu bırakıp hocalığa geçiş yaptıktan sonra öğreniyoruz bunları. Demek özevlatların teknik adam seçiminde birkaç adım öndeliği İstanbul'dan da farkediliyormuş.Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
İlk olarak LoVeRbOy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas maçında demediğimiz kalmayan ßülent Uygunu TRABZONSPOR un hocası olarak düşünüyoruz çok çelişkiliyiz kafalar karışıkkk
bülent uygunun baba tarafı trabzon anne tarafı ise rize dir. iyi hoca ama bilmiyorum
.
Yorum
Yorum