Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğanın kanunu değişmez gelen gideni aratacak o zamanda başta giray olmak üzere tüm takıma ben hakkımı helal etmiyecem...
    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
    RUHUNUZ YETER

Yorum

• Bir şey değil Sadri Şener'in bunca emeği heba olacak. Bizim çok bilmiş tayfası bundan sonraki başarısızlıklarda Ersun Hoca'nın kellesiyle yetinmeyecekler. Bir kaç kere daha yazdıydım; başkanım seçimini iyi yapman lazım yoksa ne efsanen kalır ne de başkanlığının. Gözleri körelecek kadar karadır bunların.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Vallahi bu kadar isimin arasından tutar da şu Giray Bulak' ı getirecek olurlarsa onlara diyeceğim tek laf şu olur..

"Hepiniz Allahınızdan Bulak"
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• burda ekonomik zorluk yüzünden yerli teknik direktör gelecek diye düşünenleri sezon başındaki transferleri ve devre arasında yusuf ve alanzinho örneğini düşünmelerini tavsiye ederim...başkan ne zamanki parasal anlamda zor dediyse en pahalısını getirdi bu takıma...ayrıca başkan kendi sözünü yiyen biri değil şampiyonluk yaşamış adam diyor...tolunay, ünal ve giray bulak nerde yaşamış şampiyonluk...bizi küçük balığa hazırlayıp büyük balık yakalıycak bence başkan...
          En son metinbay61 tarafından düzenlendi; 04.05.2009, 17:47.
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Luİs vangaal gelecek mİllet merak etmeyİn sİz.....

Yorum

• Luis Vangaal Trabzon'a gelmiyor
              04 Mayıs 2009 / 16:33
              Vangaal gelmiyor, yardımcısı Şota, Hollandalı teknik adam Vangaal'ın Türkiye'ye kesin olarak gelmeyeceğini açıkladı.

Adı Trabzonspor teknik direktörlüğü için geçen Hollanda'nın dünyaca ünlü teknik direktörü Luis Vangaal kesin olarak Türkiye'de çalışmayı düşünmüyor.

Vangaal'ın yardımcılığını yapan Trabzonspor'un eski unutulmaz golcüsü Şota Hollandalı teknik direktör Vangaal'ın kesinlikle Türkiye'ye gelmeyeceğini belirterek� Avrupa'nın en büyük kulüplerinden teklif alıyor. Kendisiyle konuştum. Türkiye'de çalışmak gibi bir düşüncesi yok� dedi.

VANGAAL'E TEKLİF YAĞIYOR

Hollanda'nın AZ Alkmaar takımın Hollanda şampiyonu yapan Vangaal'e Alman kulübü Bayern Munchen'den ciddi teklifi getirirken başarılı teknik adama Belçika Milli takımı, İngiliz kulübü Sunderland ve Nevcastle Unuted'in yanı sıra Avusturya kulübü Red Bull Salzburg'danda teklif var. AZ Alkmaardaki başarısıyla yeniden devlerin gündemine giren Vangaal'ın büyük bir ihtimalle alman kulübü Bayern Munchen'e gidebileceği öğrenildi.

BEN YETERLİ DEĞİLİM
              Trabzonspor'da taraftarların unutamadığı golcü, Vangaal'ın yardımcısı Şota kendisinin Trabzonspor teknik direktörlüğü için de henüz hazır olmadığını ifade ederek, �Ben antrenörlüğe yeni başladım.Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte görev alacak kadar hazır değilim. Beni Dünyaya Trabzonspor tanıttı. Onlara minnet borcum var. Oraya hazır olmadan da gelemem. Ben Trabzonspor'un başına geldiğimde takımı Şampiyonlar ligine taşımalıyım" dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR
              Şota Trabzonspor'un kendisini antrenör olarak düşünmesinin gurur verici olduğunu da sözlerine ekleyerek, "Ben Vangaal ile konuştum. Türkiye'yi düşünmüyor. Avrupa'nın ünlü kulüpleri peşinde. Ben ise Trabzonspor için henüz hazır değilim. Bir süre daha eğitim görmeliyim. Trabzonspor'un parasını aldığımda bunu hak etmeliyim. Ayrıca Trabzon'a beni seven çok sayıda insan var.Onları da mahcup etmemeliyim. Beni düşünen herkese basın mensubu arkadaşlara ve taraftarlara teşekkür ediyorum� dedi.

Kaynak:
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Giray Bulak ne demek yahu..

Giray nedir..

O geleceğine gelsin,Hami,Gelsin Ünal...

O nedir yahu..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Giray Bulak gelecegine Ahmet Özen devam etsin daha iyi bence.

Yorum

• Yabancı gelsin de, iyi olanı gelsin. Sonuçta 3 mio Euro da veremeyiz hocaya, 2 iyidir, 2 ye de anca Skibbe tarzı adam gelir. Ama 2,5 a çıkarsan, Eric geretsi alır gelirsin, hem Turkiyeyi de tanıtmana gerek kalmaz.
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• bu saydıgınız ısımler tolunay bulak v.s hıc bırısı paftakım hocamızdan ıyı degıl bence kımseyı getırmesınler boole gayet ıyı
                      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ömer Hocam sürekli Giray Bulak'ı telaffuz ediyorsunuz inşallah yanılıyorsunuzdur.
                        Fatih;
                        İnan ki yanılmayı şu forudaki herkesten fazla istiyorum. Ümidimi henüz kaybetmiş değilim ama çok zayıf bir ihtimal.
                        Sanırım şu vecizeyi ezberlesek iyi olacak:

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Hepiniz Allah'ınızdan Bulak!"
                        En son poetricus tarafından düzenlendi; 04.05.2009, 18:07.

Yorum

• Mümkünse Tolunay Kafkas, Giray Bulak, Aykut Kocaman, Ünal Karaman, Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam GELMESİN ve DÜŞÜNÜLMESİN !!!

Eğer yerli gelecek Ersun Yanal niye gönderildi bu isimler Ersun Yanal'dan iyi mi?

Yabancı kaliteli, genç ve zeki bir antrenör gelsin ve 20 M euro tazminat bedeli koyulsun!!!

Yorum

• Giray Bulak takımın başına geleceğine, Hüseyin Çimşir geçsin takımın başına daha iyi !.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• geçende gazetede okudum şampiyonluk yaşamış yolcak td
                              ün vaan gaal oranı çok yüksek
                              BORDO-MAVİ REKLERİMİZ ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZ

Yorum

• bazı arkadaşlar bi galibiyetle ahmet hocaya baya güvenmişler ancak Trabzonda bazı şeyler çok çabuk yön değiştirir bunu unutmamak lazım zamanında Şenol Hocaları Ersun hocayı yiyen sistem Ahmet hocayı gözü kapalı yer bizim kentin dalkavuklarına ancak giray bulak yaranır herkese ağam herkese paşam diyerek ama iş yapacak adam aranıyorsa oda trabzona gelmez gelipte 30bin teknikdirektörün önüne takım çıkartmak yürek işi oda anca yabancı gelirse olur yoksa gerisi hikaye ben yine sözümdeyim yazın bi kenara kim gelirse gelsin biz ERSUN YANALI ARAYACAZ...
                                Aramayız diyenlerde anlayacak ama iş işten geçmiş olacak...
                                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                                RUHUNUZ YETER

Yorum

Yükleniyor...
                                X