ille de yabancı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Erdal abi sorun Şenol Güneş'te değil. Bu kadar iyi teknik direktör varken ona takılıp kalmamızda. Mesela burda yazdık Temur Ketsbaia dedik Anorthosisi ŞL ye götürdü dedik dalga geçildi adam olympiakosa gitti. Olympiakostan ayrılan adam espanyol ile uefa finali oynadı. Olympiakosa geldi şampiyon yaptı şu anda boşta acaba hiç düşündük mü? Co adriaanse aylar öncesinden sezon sonu salzburgtan ayrılacağını söyledi baktık mı? Bunlara bakılsın olmazsa Şenol Güneş iyi hocadır gelir ama yönetimin takılıp kalması sorun.
Yorum
-
Unleshead, ( yahu değiştir artık şu rumuz)
Mukayese yapmak için bize benzer şehirler bulmak lazım. Futbol haftasonu eğlencesi değil bu şehirde..Öyle olmayınca da gelecek hoca'nın huzuru kolaycacık kaçıveriyor....Şenol hoca'ya takılıp kalmayı öyle değerlendiriyorum ben...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal abi sorun Şenol Güneş'te değil. Bu kadar iyi teknik direktör varken ona takılıp kalmamızda. Mesela burda yazdık Temur Ketsbaia dedik Anorthosisi ŞL ye götürdü dedik dalga geçildi adam olympiakosa gitti. Olympiakostan ayrılan adam espanyol ile uefa finali oynadı. Olympiakosa geldi şampiyon yaptı şu anda boşta acaba hiç düşündük mü? Co adriaanse aylar öncesinden sezon sonu salzburgtan ayrılacağını söyledi baktık mı? Bunlara bakılsın olmazsa Şenol Güneş iyi hocadır gelir ama yönetimin takılıp kalması sorun.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Tam tersi Ali İhsan ( hah şöyle güzel rumuzlar bulun kolay yazalım yahu)
Tüm camianın kabul edeceği isim olmaz bizde...Aradığmız tüm camiayı kusuruyla kabul edecek hoca...Halden anlayacak...Arızalarımız var bizim. İşin kötüsü o arızalarımız kimi ( hatta çoğu) zaman yarışta varolabilme sebeplerimide aynı zamandaTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Müthiş bir paradoks bu...Şehir futbola öyle düşkün ki insanlar kozlarını Trabzonspor üzerinden paylaşıyor ve zarar veriyor takıma bu...Aynı düşkünlük te antrenmanı 3000 kişiye seyrettiriyor...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3000 kişinin idmanı izlemesinin kulübe vereceği fayda, bahsedilen zararın yanında devede kulak kıvamında kalır erdal abi.
Bence paradoks yok.
Yüksek zarar düşük fayda var ortada.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş gelirse istikrardan yana olmayacağım.
Yorum
-
İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye? açıklada belki bizde size katılırız...
Bana katılmak zorunda değilsiniz. Açıklamak gerekirse son 10 yılda 1tane hoca sezonu tamamlamışsa gelicek Hoca helede Şenol Hoca ise başarısız olucağını düşündüğüm için sezonu tamamlayamadan ayrılacaktır. Bence.
Şenol hocanın kişiliğine vs. hiç bir problemim yoktur. sadece istemiyorum, istemiyorum çünkü başarısız olucak. Beklediğimiz başarının Şenol Hocayla geleceğine inanmıyorum.
Bu kadar basit."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
-GÜNEŞ, TÜRKİYE'YE GELİYOR-
Hacısalihoğlu, Güney Kore'nin FC Seoul takımını çalıştıran Şenol Güneş'in Trabzonspor'un, Türkiye'nin çok tanıdığı, başarılı kabul ettiği bir teknik adam olduğunu ifade ederek, ''Trabzonspor camiasının içinden de bir hoca. Bu nedenle bizim ilk tercihimiz ve düşüncemiz ondan yana. Ancak Şenol hocanın kulübüyle 6 aylık daha sözleşmesi var. Yani biz de ligler bittiğinde, onlar da ligin ilk yarısı oluyor. O devre arası boşlukta Türkiye'ye gelecek'' dedi.
Bu arada Güneş'in kendi kulübüyle görüştüğünü belirten Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
''Kulübü, Güneş'e kendisinden çok memnun olduklarını söyledi. Hatta gerekiyorsa istediği transferleri yapabilme hakkını, yetkisini vererek, biraz işi zora soktu. Ancak biz o konuda kararlıyız. Tahmin ediyoruz Şenol hoca da Trabzon'a gelmeyi arzu eder. Çünkü kendi evi ve camiası. Orada iş çözümlenmezse, Türkiye'ye geldikten sonra daha detaylı konuşup, bu konuyu çözümlemek için uğraş vereceğiz. Yalnız şu da bir gerçek, Trabzonspor hocasız kalmaz. Bu karşılıklı arzumuza rağmen düşünce gerçekleşmiyorsa, başka bir alternatif gündeme gelir. Şu anda B planı olsa da, yorum yapmak ve isim vermek doğru olmaz. Yabancı yada Türk olabilir.''
Etiketler: trabzonspor kulüp asbaşkanı hayrettin hacısalihoğlu
AAEn son Mustafa Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.05.2009, 15:20.
Yorum
Yorum