Şenol Güneş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam biri Valeri Lobanovski gelsin demişti burda."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam biri Valeri Lobanovski gelsin demişti burda.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Ben mevcut yönetimin Faruk Özak tarafından etki altına alındığını düşünüyordum.Ancak burada yazılanlara bakıldığında Özkan Sümer'in çoktan ipleri eline almış olduğunu anlıyorum.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
Kalan maclari Ahmet Ozen kulubede olamayacakmis. Kaynak Can Karyagdi.En son Mehmet Zeki tarafından düzenlendi; 14.05.2009, 20:42.1
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen demiştim...Valeri Lobanovski gelmedikten sonra bu kavga bitmez demiştim...
Yorum
-
Adıbizimle bir şekilde geçen isimleri şöyle bir toparlayayım dedim.
Şenol Güneş
Giray Bulak
Samet Aybaba
Lemi Çelik
Tolunay Kafkas
Hami Mandıralı
Ünal Karaman
Ertuğrul Sağlam
Abdullah Avcı
Ahmet Özen
........
Allah aşkına şu isimlerden hangisine şu kadroyu emanet ederek bir sonraki sezon şampiyonluk bekleyeceğiz yahu"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdıbizimle bir şekilde geçen isimleri şöyle bir toparlayayım dedim.
Şenol Güneş
Giray Bulak
Samet Aybaba
Lemi Çelik
Tolunay Kafkas
Hami Mandıralı
Ünal Karaman
Ertuğrul Sağlam
Abdullah Avcı
Ahmet Özen
........
Allah aşkına şu isimlerden hangisine şu kadroyu emanet ederek bir sonraki sezon şampiyonluk bekleyeceğiz yahu
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar anca kumdan heykel yaparlar bence ,ama bir önemli ve gerekli husus biei sivasta yenilerek tarihimizin en rezil gününü yaşatan sırf sivas armutlarının lakaytlığı sayesinde 15-20 gol yemekten kurtaran kılçıklara "şu kadro "demememiz lazım .
"Şu kadro" dediğim kadro aslında 3 tane nokta transfer yapılabilse ve başına da liyakatli bir hoca getirilebilse bir sonraki sezon şu ligde tulum çıkarabilecek kapasitededir bana göre..
Ama biz Sadri Başkan' ın yapmak üzere olduğu hatayı çok yakın bir tarihte Atay Aktuğ ile de yapmış ve o dönemin kaliteli kadrosuna iki üç nokta transfer yapılamadığı için tekrar başladığımız yere dönmüştük..
Şimdi önümüzde bir fırsat daha var, bari bunu harcamasak.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
-
porto'nun hocasına ne dersiniz:Manuel Jesualdo Ferreira
bence tam da bize göre araştırılması gerekir diye düşünüyorum.https://twitter.com/serturkmen61
Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)
Yorum
Yorum