İlk olarak Ali İhsan Dönmez tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlasilamamis souness ile . lig tvde can karyagdi az önce söyledi.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah gecinden versin, Şenol Hoca vefat ettikten sonra dahi ruhu gelen teknik adamın ensesinde olacak.
Bir aralar modaydı ya; "Bulutlarda Atatürk", "Feşmekan Tepeye Atatürk Gölgesi Düştü" haberleri.
İnanın bizim yerel medyada da benzeri şeyleri görürsünüz. Kaybedilen bir maç sonrası iki siyah bulut ve altında; "Şenol Hoca Gökyüzünden Üzüntüyle Maçı İzledi" yazısı.
İlahi Ömer Hoca...Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar Temel'i bekliyor. Fıkra tamamlanıp ortaya çıksın, kim olduklarını anlarız..
çok güldümDelikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal Trabzonspor da kalmak isteseydi kalırdı.
Transfer süreci aksamış falan değil. Bizzat sordurdum tüm görüşmeler devam ediyor ancak hoca netleşmeden imza düşünülmüyor cevabı aldım.
Bekleyeceklerse de, daha bir helal olsun...
Ben olsam beklemem...
Yorum
-
İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlasilamamis souness ile . lig tvde can karyagdi az önce söyledi.
Yorum
-
İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlasilamamis souness ile . lig tvde can karyagdi az önce söyledi.) icime sinmeyen adamin td olmasini istemem.. Aybabadan oturu kim gelirse icime siner aslinda
Hayirlisi bakalim.. Su 2 ispanyol 1 fransiz 1 ingiliz bakalim temeli bulabilivcekler mi
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
:dİlk olarak _serkan_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu karyağdı hiç uyumuyormu her yerdende haberi var herifin..."bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöreceksiniz Souness gelirse Yattara, Selcuk, Hüseyin, Baris M., Faty gibi oyuncular satilacak !!!!
Cale, Alanzinho ve Colmanada iyi telifler gelirse satar bence.Habu Sevdaluk 7 Beni!..
Yorum
-
İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan Shearer yardimci olarak biraz zor gelir. Kendisi Newcastle'i calistiriyor. Tugay olurmu bilmiyorum ama olursa gercekten süper olur."ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet transferi yarıladı, biz hocayı bulamadık...
Herşey Ersun Yanalın gönderilmesiyle başladı"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
Yorum