Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali İhsan Dönmez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tugay da Manchester City takımıyla anlaştı,altyapıları Tugay a emanet ettiler diye biliyorum.
    Evet. ama genc takimdan kolaylikla cikarabilirsin. Ama kendisi cocuklari icin zaten Ingiltere'de kalmak istiyor, orasi ayri.
    "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Bu Karyağdı hiç uyumuyormu her yerdende haberi var herifin...
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        anlasilamamis souness ile . lig tvde can karyagdi az önce söyledi.
        Hadi ya tuh be bu da olmadı arayışa devam
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Souness le maddi acidan anlasilmadi
          Anlasilsaydi Tugay Kerimoglu yarin Trabzon gelip yardimcisi olicakdi.

Yarin Zachheroni ile bi görüsme yapilcak oda olmazsa diger aday Ranieri

Kaynak: LigTV Can Karyagdi

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah gecinden versin, Şenol Hoca vefat ettikten sonra dahi ruhu gelen teknik adamın ensesinde olacak.
            Bir aralar modaydı ya; "Bulutlarda Atatürk", "Feşmekan Tepeye Atatürk Gölgesi Düştü" haberleri.
            İnanın bizim yerel medyada da benzeri şeyleri görürsünüz. Kaybedilen bir maç sonrası iki siyah bulut ve altında; "Şenol Hoca Gökyüzünden Üzüntüyle Maçı İzledi" yazısı.
            Şu an yerlerdeyim. ççççççççç

İlahi Ömer Hoca...
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Souness olayı bıttı mı ya.Başkan anlaşamamış Souneslla

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onlar Temel'i bekliyor. Fıkra tamamlanıp ortaya çıksın, kim olduklarını anlarız.
                Üstad gene döktürmüş .
                çok güldüm
                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun Yanal Trabzonspor da kalmak isteseydi kalırdı.

Transfer süreci aksamış falan değil. Bizzat sordurdum tüm görüşmeler devam ediyor ancak hoca netleşmeden imza düşünülmüyor cevabı aldım.
                  Uşaklar da hocanın netleşmesini bekliyorlarsa helal olsun...
                  Bekleyeceklerse de, daha bir helal olsun...

Ben olsam beklemem...

Yorum

gerçekten mi ya? bu ne iştir anlamadım...

Yorum

Ohhhhh beeeee ) icime sinmeyen adamin td olmasini istemem.. Aybabadan oturu kim gelirse icime siner aslinda Hayirlisi bakalim.. Su 2 ispanyol 1 fransiz 1 ingiliz bakalim temeli bulabilivcekler mi
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• :d
                        İlk olarak _serkan_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu karyağdı hiç uyumuyormu her yerdende haberi var herifin...
                        :d:d:d:d
                        "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Göreceksiniz Souness gelirse Yattara, Selcuk, Hüseyin, Baris M., Faty gibi oyuncular satilacak !!!!

Cale, Alanzinho ve Colmanada iyi telifler gelirse satar bence.
                          naptın kardeş tüm takımı sattın yhaa..
                          Habu Sevdaluk 7 Beni!..

Yorum

• Yok arkadaş bize hoca haram..

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alan Shearer yardimci olarak biraz zor gelir. Kendisi Newcastle'i calistiriyor. Tugay olurmu bilmiyorum ama olursa gercekten süper olur.
                              manchester city altyapisinda gorev alacak onumuzdeki sene.
                              "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Millet transferi yarıladı, biz hocayı bulamadık...

Herşey Ersun Yanalın gönderilmesiyle başladı
                                Resmen yarın başlıyo rahat olalım bizimde anlaştıklarımız vardır illaki basının bilmediği...
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X