Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlasilan o ki, hocanin gidisinden cogu kisi baskani sorumlu tutuyor, acaba Faruk Özakin bu durumdan hic mi haberi yoktu?
    Takimin basina Senol Günesin gelmesini isteyen Faruk Özakti, hatta bir kac hafta önce basinada yansidi bu durum, bana
    göre orada alinan kararlarda Faruk Özakin rolü baskandan daha fazladir.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence Ersun Yanal'ı ne kötü oyun ne alınan başarısız sonuçlar bitirdi. Tek bir sebebi var: Sivas'a karşı ezik futbol ve alınan kötü sonuç. Bir maç deyip geçmemek lazım değil mi?
      Tamamda o mac icin Bülent Uygun peki neden özel hazirlandi ? Onu akli fikri niye bu macin önemi ile mesguldu ? Oysa cok kolay mac oldu onun icin hazirlanmasa bile maci kazanacakdi fakat o sandiki karsimda trabzonspor var ve yine intertotoya (yani bu sezon uefaya) kalmadan önce hemen isi bitiriyim.

Bizim ancak böyle hazirliklara ihtiyacimiz yok cunkü biz zaten uefaya gidiyoruz ya. fb ve gs sürekli puanlari kayipediyor. fener ve gs macindaki cezalar bizi uefaya götürecek gibi ama bunu ersun yanal basarisi olarak göstermeye calisanlar var üstelik o rezil sivas macindan sonra.
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• yorumsuz !!!
        Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beni en çok, "Bu takım bu sene şampiyon olacak" söyleminden sonra gelen başarısız sonuçlar üzüyor Murat abi.
          Hüseyin o sözü hoca Konya maçından önce söylemişti.Antalya maçını kazanmıştık ve bu maçın moraliyle Konya'yı yenip yola devam edecektik.
          Sonra Konya mağlubiyeti geldi ve başkan hocanın istifasını istedi.Cevat Kol'un o günkü haberi maalesef doğruydu.
          Sonra araya girildi ve hoca kaldı.
          Asıl çöküşte ondan sonra geldi.
          Gs,Antep ve İBB maçlarında sahada takım yoktu.
          2.istifa İBB maçından sonra geldi bu kez hoca bıraktı.Özkan Hoca geri adım attırmış.

Görüldüğü gibi başkanla hocanın arası hep limoni oldu.

Haketti mi hoca dersen;uzun ve karmaşık bir cevap çıkar ortaya.Madem ki uzun soluklu bir yapılanma içindesiniz o halde saha sonuçları ilk yıl o kadar önemli olmamalıydı ki takım üstlerdeydi zaten.
          Başkan hatayı baştan yaptı diyorum.
          Bugünleri yeni bir takımla görmek zor değildi.
          Madem ki üst düzey bir başarı beklentiniz vardı kafanızda ki adamla başlasaydınız sezona.
          İtirazımız olmazdı.
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah büyük Allah...

"Ben yıldız satmam." >>> "Gökdeniz yıldız değil."

Sadri beyi çok seviyorum, Trabzonsporluluk konusunda hepimizi katlar , cebine koyar. Ama keşke bu sözleri söylemeseydi. Gerçi, o kadar kusur kadı kızında da olur...

Hayırlısı olsun. Ben hocanın devam etmesini isterdim ama olmadı...Yeni teknik adam kesinlikle yabancı ve kariyerli olmalı...

Yorum

• Bazilari ersun gitti lucescu gelicek diye seviniyor sanirim .
              Onlara birsey diyeyim lucescunun gelmesi imkansiz gibi adam daha yeni sözlesmesini uzatti .
              Ahh ahh biz nereye kosuyoruz ahhh ...

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kim inanır bu yalanlara
                ben inanıyım

Yorum

• emeklerin için sağol hocam...

yolun açık olsun...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Ben yıldız satmam." >>> "Gökdeniz yıldız değil."

Sadri beyi çok seviyorum, Trabzonsporluluk konusunda hepimizi katlar , cebine koyar. Ama keşke bu sözleri söylemeseydi. Gerçi, o kadar kusur kadı kızında da olur...

Hayırlısı olsun. Ben hocanın devam etmesini isterdim ama olmadı...Yeni teknik adam kesinlikle yabancı ve kariyerli olmalı...

Güvenc Kurtar olurmu???

Göreve talib olmus bile, hatta Serdar Bali`de destekliyormus.
                    onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                    NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sezon başı iyi hazırlanmış takım lige hazır olmayan takımları yendi. Ama 2.yarılar hep zor olur tecrübesiz kadro bu stresi kolay kaldıramaz. Artık her maç zor olur çünkü alttakiyle oysana can derdin üstteki iddialı her maç zor. Bizim 2. devre daha az puan toplayacağımız kesindi zaten.
                      ee usta oda teknik direktörün işi kaldıracaklar baskıyı motive edecek topçuları onunda görevi o
                      KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bazilari ersun gitti lucescu gelicek diye seviniyor sanirim .
                        Onlara birsey diyeyim lucescunun gelmesi imkansiz gibi adam daha yeni sözlesmesini uzatti .
                        Ersun hoca gitti yerine on onbeş gömlek düşük biri alınır sorun ne ki bi 25 yıl daha yaşarız inşallah da 42 hoca değiştiğini bir daha görürüz.

Yorum

• Ronaldinho,robinho,adriano messi hristiyano ronaldo çizgi film kahramanı defansdan alıp çalımlarla forvete kadar gidip gol atan tusubasa bile gelseeee bu takım şampiyon olamaz inanmıyorum
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            emeklerin için sağol hocam...

yolun açık olsun...

Isde budur yahu.
                            TS Taraftari bunu yapmali.
                            Kisa ve öz.
                            Hoca bize Hainlik yapmadiki yahu!
                            Elinden demekki bu kadar gelmis.
                            Allah razi olsun, ne diyelim.
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Başkan'a sallayan arkadaşları görmek gerçekten üzüntü verici.
                              Dereyi görmeden paçayı sıvamak bize has bir deyim olsa gerek.
                              Durun bir bakalım operasyonun tamamlanmasını bekleyin.
                              Kendi adıma şu ana kadar bir yanlışını göremediğim Başkan'ın bundan sonra da yapmayacağını, hatta bazılarına laflarını yedireceğini düşünüyorum.
                              Daha önce yaptığı gibi.
                              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Trabzonspor Ersun Yanal'dan daha iyi yabancı teknik direktör bulamaz.Adı duyulmadık bir yabancı gelir hazır iskeleti oluşturulmuş takımı dağıtır ve yıllarca daha bekleriz.
                                Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

Yükleniyor...
                                X