Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gene başa döndük arkadaşlar. gökhan ünala 6.5 milyon yuro veren yönetim na yapmayı düşünüyor. hiç inanmıyorum ben ersun yanalın ona okadar para vererek aldırdığını. yönetim kendisi karar vererek aldı ve sonuç hoca gitti evet hataları vardı ama takımın en suçsuz adamı görevi bıraktı yani herşey yeniden başladı. sakatsız liği bitirdi bu takım beyler yönetiminde istifa etmesi lazım madem öyle... çok kızdım yavvv
    Yönetime bir giydirme daha.

Gökhan Ünal geldiği zaman neden aldınız bu kadar para verilirmi dediniZmi?

Gökdeniz gittiği zamanda bu forumda yer yerinden oynamıştı.

Ne oldu şimdi Gökdenizmi kaldı.

Yönetime sonuna kadar güveniyorum.İstikrar yönetimle sağlanacak inşallah.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sağ beki sol açığı forveti + yedeği olmayan kadro mu kaliteli koray??

Türkiye standartlarına göre bal gibi de kaliteli Egemen...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• gururlu bir hareket olmuş. en azından ziya doğan gibi bu kadar başarısıszlık ve tepkide koltuğa yapışmadı.
        hiçbir zaman yakıştıramadım ersun yanal ı bu takıma. hiçbir şey katmadı bu takıma. ne bir motivasyon ne bir oyun okuma ne güç kondisyon hiçbirşey. heralde bu kadroyla kim olsa bu kadar puanı alırdı. kendisi bundan sonra da üst düzey bir takım çalıştıramaz. muhtemelen düşmeme veya orta sıra takımlarında göreceğiz kendisini. ada bunları gururuna yedirmeezse spor yazarı olarak görebiliriz. ne futbolcular ne hoca kimse bu takıma sadri başkanın verdiğini vermedi. o yüzden kimse kusura bakmasın ama ben başkanımızı arkasındayım ve destekliyorum. bu hocada sizin seçiminiz değildi başkanım gerçek şu ki geöen yönetimden kalan artıklardandı. ama bundan sonra göreceksiniz. bakın nasıl faty papy göksu barış sahada döktürecek

Yorum

• sene basında ersun hocayı destekleyenler hemende ne cabuk dusmanı olmuslar hayretler dogrusu.Bıze cok has oluyor ya..... İstemeyenlerı sımden sonra gorecegızzz kınalarını ben ve benım gıı dusunen arkadaslar verecek onlara emınım....

Yorum

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serdar Bali gelmesin de
            oooo aslında tam adamı boyle ortamların
            şimdi çıkar akıl vermeye başlar
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• ntv sporda hakan : trabzon local takım dedi ya

çok sinirliyim mail atalım şunlara :@
              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
              #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak lazumsuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar bu takımın şampiyonluktan uzaklaşmasının tek nedeni çok yumuşak bir orta sahaya sahip olması.Bunun nedeni de yanlış transferler.Sivas maçında 3 sivaslı 1 adama basıyorlardı.bizim futbolcular kendilerinden bihaberlerdi.Burda suçlu ersun yanal mı yoksa bu transferlei yapan yönetim mi bu soru sorulmalı!!!!!!!!!!!
                yönetim kendisi alımıoki ersun yanal a soruolar
                TRaBZoNLu GeNçLeR SaMSuN

Yorum

• İlk olarak miafoi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  onlara koymazdı oo tazminat ne olursa olsun
                  ama koyuyorki yollayamadılar ....
                  u will need justice at the end..

Yorum

• Yazik cok yazik valla.Biz degil 23 sene 230 sene dah sampiyonluk goremeyiz bu mantikla
                    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sayın(!) Kol'da sevinç naraları atıyor televizyonlarda pes.

Şenol Güneş , Lucescu , Top Muller vs. gibi isimler dolaşıyor , yazık ki konuşulan isimlerin hiçbiri Ersun hocadan iyi değildir.

Ne oldu istikrara ? Ne oldu geleceğin takımına ? Hani biz bu sezona zaten şampiyonluk parolası ile çıkmamıştık ? Hani bu takım ve teknik heyet gelecek sezonlar için hazırlanmıştı da bu sezon hazırlık sezonuydu ? Yazık .
                      Ya neye göre şu isimler ersun hocadan iyi değil diyosunuz anlamıyorum.Nasıl iyi değil?? Şenol güneşin Ersun hocadan hiçbir eksiği yok bana göre.Keza lucescu nun nasıl bi teknik adam olduğunu hepimiz biliyoruz... Ersun hoca da iyi bir teknik adam ama büyük maçlarda takımı yeterince motive edemediğini gördük... Ve bu kadar geniş bir kadroyu çok fazla daralttı... Bu sene şu takıma harcanan parayı herkes biliyor.Bu transferler yönetimin kafasına göre yapılmıyor teknik heyetin istekleri doğrultusunda yapılıyor...Bu kadar kredi verilen bir teknik heyet, bu kadar transfer yapan bir takım, rakiplerin bu kadar kötü olduğu bir lig ve yine şampiyon olamıyoruz...Demek ki motivasyon sorunu var, yanlış transferler var, ruh eksikliği var, bir sürü sebep var... Hayırlısı bu oldu...İstifa haberi ortaya çıkınca duygusal davranmayı bırakalım gerçekleri görelim...Ben de katılıyorum bu zamana kadar gelen iyi hocalardan birisiydi Ersun hoca ama şampiyonluk için yeterli olamadı... İnşallah yeni gelen hoca şenol güneş veya lucescu olur.ya da onların kalitesinde bir hoca...
                      Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

• arkadaşlar kendinize gelin bir hoca yüzünden TRABZONSPORU bırakcaksınız ya noluyor sizlere bir hoca takımın üstüne nasıl cıkabilir .başarısız oldu kendisi inat etti ben böyle yapacağım diye takımı mahvetti yolu acık olsun

Yorum

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serdar Bali gelmesin de
                          Muhteremin teknik drektör adayı varmıymış

Yorum

• Gökhan alındığında hanginiz "Kötü Forvet! Neden Alındı Bu Adam" Dedi ?
                            Şimdi yönetime atıp tutuyorsunuz!
                            Geçiniz!
                            Hamiş

Yorum

• Başkanım hani büyük takımlar sık sık teknik direktör değiştirmezlerdi? Hani bu yıl ki hedef avrupa kupalarıydı?
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bu adama sene basında yeni bir takım olustur, ilk 3 e gir denmis oda tamam demis. eee. hani sözler. bu ersunu hüseyin, umut, gökhan s..sizi gonderdi. uefa sansını da yitirelim gorecem sizi keske kalsaydı diyeceksiniz.
                                insallah ziya gelir. sizin gibi taraftara, medyaya bu mustehak...
                                kobinemi atıyorum, lit tv kapatıyorum. eyyamacı medya ve kufurbaz taraftar...
                                sivas macına iyi bakarsanız oyuncuların bir tertip pesinde oldukları belli. bilerek oynamadılar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X