Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak SüRMeNe_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKontor Kartlarinida SAKLARİZ Artik..
Yorum
-
İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben dün kontür aldım ama avea yükledim bir sorun yok
Yorum
-
011 den futbol mesajları geliyor. 055 turkcell in spor kanalı...işte aveanın siteden ekleyim gör;
İşte Avea'dan futbolkoliklere özel bir servis!
Futbol ile bütünleşen futboliklerin servisi KaçKaç ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Milli Takım'ın tüm maçlarının, ayrıca diğer Türk takımlarının Avrupa Kupaları'nda oynadığı maçların anlık skor bilgileri anında cep telefonunuza geliyor.
Kullanım
Telefonunuzda gerekli ayarlamaları yapın. Anlık skor, devre arası ve maç sonu skor bilgilerini anında hücresel mesajla alın. Avea abonesiyseniz, cep telefonunuzun hücresel yayın menüsünden 11 numaralı kanalı ayarlamanız yeterlidir.
Bilmeniz Gerekenler
Bu servisten yararlanmak için cep telefonunuzun "hücresel yayın" hizmetini desteklemesi yeterlidir.
Ücretlendirme
Avea KaçKaç? servisinden yararlanmak ücretsizdir.
Bunu Denedim Bakalım Skor Gelecekmi
Yorum
-
Süper Bordo tarifesi var mıydı daha önce?
Bugün gördüm ve hemen geçeyim dedim. Ancak şimdiki gsm servis sağlayıcısı kullandığım pakete sürelerin tanımlandığını vs.. vs.. söyledi.
Ben de Eylül'ün sonuna doğru numaramı taşırım.
Kuzenim de bugün kontörlüsünü aldı.
Umarım çekmeme sorunu falan olmaz :P
Yorum
-
İlk olarak noname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper Bordo tarifesi var mıydı daha önce?
Bugün gördüm ve hemen geçeyim dedim. Ancak şimdiki gsm servis sağlayıcısı kullandığım pakete sürelerin tanımlandığını vs.. vs.. söyledi.
Ben de Eylül'ün sonuna doğru numaramı taşırım.
Kuzenim de bugün kontörlüsünü aldı.
Umarım çekmeme sorunu falan olmaz :P
Yorum
Yorum