Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu daha uzun

kalmasın arkalarda )

Yorum

• bu hattın niçin ucuz özelikleri nedir
      BU SEVDA BİTMEZ

Yorum

• Bunlarda Kontör Kartlarımız.
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ben avea kontür kartları kullanılacak zannediyodum, kartlar harika düşünülmüş, emeği geçenlere tebrikler..
          Özkan SÜMER

Yorum

• Kontür kartlar harika gözüküyor.
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Kontor Kartlarinida SAKLARİZ Artik..

Yorum

• İlk olarak SüRMeNe_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kontor Kartlarinida SAKLARİZ Artik..
                ben dün kontür aldım ama avea yükledim bir sorun yok

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben dün kontür aldım ama avea yükledim bir sorun yok
                  Bende Yükledim Simdi Sorun Yokmuş

Yorum

• 011 den futbol mesajları geliyor. 055 turkcell in spor kanalı...işte aveanın siteden ekleyim gör;
                    İşte Avea'dan futbolkoliklere özel bir servis!

Futbol ile bütünleşen futboliklerin servisi KaçKaç ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Milli Takım'ın tüm maçlarının, ayrıca diğer Türk takımlarının Avrupa Kupaları'nda oynadığı maçların anlık skor bilgileri anında cep telefonunuza geliyor.

Kullanım
                    Telefonunuzda gerekli ayarlamaları yapın. Anlık skor, devre arası ve maç sonu skor bilgilerini anında hücresel mesajla alın. Avea abonesiyseniz, cep telefonunuzun hücresel yayın menüsünden 11 numaralı kanalı ayarlamanız yeterlidir.

Bilmeniz Gerekenler
                    Bu servisten yararlanmak için cep telefonunuzun "hücresel yayın" hizmetini desteklemesi yeterlidir.

Ücretlendirme
                    Avea KaçKaç? servisinden yararlanmak ücretsizdir.
                    Bunu Denedim Bakalım Skor Gelecekmi

Yorum

• Benim bildiğim avea kontorleri yerinede geçiyor bu kontor kartları ondan Trabzondakiler avea yerine trabzoncell kontor satsa ne guzel olur
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Süper Bordo tarifesi var mıydı daha önce?
                        Bugün gördüm ve hemen geçeyim dedim. Ancak şimdiki gsm servis sağlayıcısı kullandığım pakete sürelerin tanımlandığını vs.. vs.. söyledi.
                        Ben de Eylül'ün sonuna doğru numaramı taşırım.
                        Kuzenim de bugün kontörlüsünü aldı.
                        Umarım çekmeme sorunu falan olmaz :P

Yorum

• İlk olarak noname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Süper Bordo tarifesi var mıydı daha önce?
                          Bugün gördüm ve hemen geçeyim dedim. Ancak şimdiki gsm servis sağlayıcısı kullandığım pakete sürelerin tanımlandığını vs.. vs.. söyledi.
                          Ben de Eylül'ün sonuna doğru numaramı taşırım.
                          Kuzenim de bugün kontörlüsünü aldı.
                          Umarım çekmeme sorunu falan olmaz :P
                          Çekmeme sorunu olmazya

Yorum

• Turkcellin yanına yanaşamasada Aveanın baz istasyonları çekmeme sorunu olacağını zannetmiyorum

Yorum

• Çekmemesi bazen işime de gelebilir mi :P
                              Herhalukarda almaya karar verdim. Yalnız biraz geç olacak.

Yorum

• Arkadaşları kandırmaya çalışıyorum ama kimse geçmeye yanaşmıyor Ama eleştirmeye gelince ağızları durmuyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X