mesajda bir problem yok...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbone sayısı kaç oldu bilen var mı?
Yorum
-
İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende çok merak ediyorum ama yetkililer açıklama yapmıyorlar .fener 200 bin oldu galiba .biz en son 45.000 dik ama 3 ay oldu ondan sonra...TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 1 ay önce Trabzoncell'den ayrıldım, tekrar Turkcell'e geçtim. Turkcell müşteri hizmetlerinden arayan hoş sesli bayan cazip teklifler sundu, Trabzoncell çok pis geçiriyordu, arayan tatlı bayan dediki Turkcell'e geçin aradaki farkı Trabzonspor'un ürünlerini alarak destek verebilirsiniz. Zaten kar payı çok yüksek değil dedi. Tatlı da bir bayandı, ula dedum doğri diyisun paçi. Geçtum Turkcell'e. Acaba fena mi ettum, şimdi hattimi pilemeyimiyum....
Yorum
-
İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 1 ay önce Trabzoncell'den ayrıldım, tekrar Turkcell'e geçtim. Turkcell müşteri hizmetlerinden arayan hoş sesli bayan cazip teklifler sundu, Trabzoncell çok pis geçiriyordu, arayan tatlı bayan dediki Turkcell'e geçin aradaki farkı Trabzonspor'un ürünlerini alarak destek verebilirsiniz. Zaten kar payı çok yüksek değil dedi. Tatlı da bir bayandı, ula dedum doğri diyisun paçi. Geçtum Turkcell'e. Acaba fena mi ettum, şimdi hattimi pilemeyimiyum.hain taraftar
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende hattımı bilme yolunda ilk adımı mı attım
İlk Turkcelle geçtim sonra Trabzoncell'e geçeceğim...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiLK nEDEN Türkcell
Dergi aboneliği gibi ,....
Hemde 8 tl geçiş ücreti varBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
45-50 Bin çok komik rakamlar.
4 Kulüp içinde en çok abone Trabzoncell'de olması lazım.
Bi kere ben Trabzonlu olsam ve hiç futbolla ilgilenmesem sırf telefonumun ekranında Trabzoncell yazması için abone olurum.
Trabzon merkezde hiç yoksa 150 bin cep telefonu kullanıcısı vardır,ilçeleri,gurbetteki Trabzonluları da eklersek rakamlar nereye çıkar hesap bile yapmaya gerek duymuyorum.Birde bizim gibi Trabzonspor taraftarı olduğu için Trabzoncell abonesi olacakları da eklersek 45 bin gerçekten komik kalıyor.
Bahane bulmak kolay.Bunlar içinde bence en anlaşılır olanı "bizim orda çekmiyor" olur diğerleri katlanılmaz sorunlar değil bence.
3-4 Ay oldu Trabzoncell kullanıyorum.Turkcell hattımı iptal etmeye çekiniyorken şimdi nerdeyse hiç kullanmıyorum.Turkcelle göre %70 daha ucuz,daha önce 20 günde 250 kontör yüklerken şimdi ayda 100 kontöre daha fazla görüşme yapabiliyorum.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle45-50 Bin çok komik rakamlar.
4 Kulüp içinde en çok abone Trabzoncell'de olması lazım.
Bi kere ben Trabzonlu olsam ve hiç futbolla ilgilenmesem sırf telefonumun ekranında Trabzoncell yazması için abone olurum.
Trabzon merkezde hiç yoksa 150 bin cep telefonu kullanıcısı vardır,ilçeleri,gurbetteki Trabzonluları da eklersek rakamlar nereye çıkar hesap bile yapmaya gerek duymuyorum.Birde bizim gibi Trabzonspor taraftarı olduğu için Trabzoncell abonesi olacakları da eklersek 45 bin gerçekten komik kalıyor.
Bahane bulmak kolay.Bunlar içinde bence en anlaşılır olanı "bizim orda çekmiyor" olur diğerleri katlanılmaz sorunlar değil bence.
3-4 Ay oldu Trabzoncell kullanıyorum.Turkcell hattımı iptal etmeye çekiniyorken şimdi nerdeyse hiç kullanmıyorum.Turkcelle göre %70 daha ucuz,daha önce 20 günde 250 kontör yüklerken şimdi ayda 100 kontöre daha fazla görüşme yapabiliyorum.
Yorum
Yorum