Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 61 bin hayırlı olsun.

140 bine yakın zamanda ulaşmalıyız.
    Més Que Un Club

Yorum

• Aveanın hizmeti ve kalitesi iyi olsa eminimki daha çok Trabzoncell abonesi olurdu.

Yorum

• Trabzonda şebeke problemi varsa çözülmeli.

Bu sayının artması için Trabzon halkının ilgi göstermesi lazım.
        *
        *
        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• hattını bil trabzoncelli ol ....biz bütün arkadaşlar geçtik bedava konuşuyoruz birbirİmizle 1967 dakika(yaklaşık 33 saat)diğer yönlerede dakikası 20 kuruş(1 kontör).....şiddetle tavsiye ederim....HATTINIZI BİLİN ARKADAŞLAR

Yorum

• Bu kampanyayı Turkcell üzerinden yapsakdık çoktan 100.000 bini devirmiştik.

Yorum

• arkadaşlar çeksede çekmesede hattinizi bilin..bugün düzköy yolunda bir yerdeydim düğün için Trabzoncell çekmiyordu. çekmesin aga sorun yok

Yorum

• Trabzoncell konusunda ki sıkıntılarımı bu başlıkta defalarca dile getirdim. İkamet ettiğim şehirde yani Balıkesir de Trabzoncell kartına ulaşamıyordum. Yaklaşık 2 aydır vermiş olduğum onur ve grur mücadelesini kazanmış bulunkatayım.

Hafta sonu bir arkadaşımın nişanı için İzmir'e gittim, orda bir alış veriş merkezinde hattımı Trabzoncell'e taşıdım. Şimdilik kontörlüye geçtim, ama ilerleyen zamanlarda faturalıya döneceğim kısmetse. Ama sadece benim geçmem yetmiyordu, babam ve bir arkadaşım daha Trabzoncell'e geçecekti.

Trabzoncell yetkilileri ile yeniden birtelefon trafiği yaşadık, sağolsunlar, kulübümüzden hiç beklemediğim bir şekilde ilgi ve alaka ile karşılaştım. Bu sefer gerçekten şaşırdım, karşımda bu sefer tok bir satıcı değil, malını pazarlamak isteyen birini buldum. Trabzonda geçenlerde Sinan kardeşimin verdiği telefonu yani Simge hanımı aradım, sağolsun o da çok ilgilendi.

Lafı fazla uzatmak istemiyorum.

Sonuç olarak bugün Balıkesirdeki bir avea bayisi beni aradı ve kartların geldiğini, işlemlerimi yapabileceğimi söyledi. İş çıkışı Babamı faturalı hatta geçirmek üzere gideceğiz. Diğer arkadaşım da bu hafta içinde hattını bilecek kısmetse.

Teşekkürler Trabzonspor, Teşekkürler Trabzoncell..

Yorum

• Niyeti bozup bende hattimi bilecem ama bir çekmezse varya yanarım o zaman napalım takımımıza feda olsun
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Bir sorum olacak :

Diyelim ki Faturalı hat sahibiyim, diyelim ki her yöne 90 tarifesini kullanıyorum, bir yeri aradım, konuşma sürem 2 dakika 15 saniye, yada 2 dakika 35 saniye, bu konuşma süresi konuştuğum kadar mı düşecek, yoksa 3 dakikaya tamamlanacak mı ?

Bilgisi olan cevaplayabilirse sevineceğim.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir sorum olacak :

Diyelim ki Faturalı hat sahibiyim, diyelim ki her yöne 90 tarifesini kullanıyorum, bir yeri aradım, konuşma sürem 2 dakika 15 saniye, yada 2 dakika 35 saniye, bu konuşma süresi konuştuğum kadar mı düşecek, yoksa 3 dakikaya tamamlanacak mı ?

Bilgisi olan cevaplayabilirse sevineceğim.
                      Trabzoncell tarife sayfasında şu ifade var;
                      "HerYöne tarifelerinde ücretlendirme periyodu 6 saniyedir"

Bu da şu demektir; 6 sn ve katları şeklinde süreler toplanıyor...
                      Süre kaybınız çok çok az yani.. Ben de sırf bu yüzden faturasız 2 dakikası 1 kontür(20 kr) faturalı 240 tarifesine geçtim..

Bilginize..

Ayrıca faturalı hat aldığınızda 1 yıllık dergi aboneliği kazanıyorsunuz. Bunun için hattınız açıldıktan sonra "Dergi" yazıp 1967'ye gönderin.
                      Derin Trabzonspor
                      HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Abi bilgiler için teşekkür ederim, dün babamın hattını her yöne 90 a taşıdık, babam bu soruyu görevliye soruğunda kız, ne kadar konuşuyorsanız o kadar yazılıyor dedi. KAfama takıldı, burda ki arkadşlardan da bir teyit etmek istedim.

Biz numara taşıdık, dergi aboneliği yine de geçer li olacak mı ?

Birde 1 yıllık süre dolduğunda abonelik ne oluyor ?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi bilgiler için teşekkür ederim, dün babamın hattını her yöne 90 a taşıdık, babam bu soruyu görevliye soruğunda kız, ne kadar konuşuyorsanız o kadar yazılıyor dedi. KAfama takıldı, burda ki arkadşlardan da bir teyit etmek istedim.

Biz numara taşıdık, dergi aboneliği yine de geçer li olacak mı ?

Birde 1 yıllık süre dolduğunda abonelik ne oluyor ?
                          Faturalı hatta numara taşıma durumunda da dergi aboneliği kazanıyorsun.
                          Faturasızdan faturalıya geçersen de kazanıyorsun. Kısacası faturalı Trabzoncell hattına kayıt olursan her türlü bir yıllık dergi aboneliği hediye.. Yanılmıyorsam Mayıs sonuna kadar devam edecek bu kampanya.

1 yıl sonra ne olacağını bilmiyorum. Ben zaten yıllardır dergiye aboneyim, bu ay bitiyordu abonelik. 1 sene bedava alırsak ne ala.
                          Benim dergi için yazdığım mesaja "kaydınız alındı, sizinle iletişime geçilecektir" mesajı geldi, 2 gün önce. Henüz iletişime geçen yok..
                          Derin Trabzonspor
                          HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Anladım abi, teşekkürler, hayırlısı ile hem babamın, hemde benim hatlar bir açılsın da gerisi kolay. Ben pazar günü geçiş yaptım, hala değişen yok

Beklemeye devam.

Yorum

• Trabzoncell faturalı hattım bazen çekmiyor takılıyor ama üst üste bir kaç kez arayınca çekmeye başlıyor
                              Aslında ben hiç sorun yapmadım bu konuyu. Hatta burayada ilk defa yazıyorum problemi.
                              Ama gerçekten sorun değil benim için.
                              Önemli olan Klübümüzün kazanması değilmiydi?

Yorum

• Ben zaten avea kullanıyorum. Avea dan Trabzoncell e geçiş yapılabiliyormu acaba

Yorum

Yükleniyor...
                                X