Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS maçını alalım...
Annemin hattını da taşıyacağım Trabzoncell'e...
Annemin hattı zaten Avea...
Geçiş için ücret alacaklar mı ?Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözümde duracağım (:
Annemin hattı zaten Avea...
Geçiş için ücret alacaklar mı ?...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
Kaç zamandır telefon taşımıyorum acayip rahatımDiyorum ki bi hat alıp telekominikasyon dünyasına yeniden dalayım ama olumsuzlukları okudukça AVEA'nın kapısından geri dönüyorum.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 Tl Alıcaklar Sadece ..Hamiş
Yorum
-
Hattıni Bilene Trabzonspor Dergisi Hediye
Bu habere 11 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
TrabzonCell, kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Numarasını taşıyarak faturalı TrabzonCell tarifelerinden birine geçen, yeni TrabzonCell faturalı hat alan veya faturasız TrabzonCell hattını faturalıya çeviren herkese 1 yıllık Trabzonspor Dergisi aboneliği hediye ediliyor.
Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin, faturalı hat abonelikleri başladıktan sonra “Dergi” yazıp 1967’ye ücretsiz SMS göndermeleri gerekmektedir. Kampanya 31 Mayıs 2010 tarihine kadar geçerlidir.
Bordomavi.net - Orhangazi
Yorum
-
İlk olarak woollss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi ben kendi avea hattımı trabzoncelle çevirebiliyomuyum direk aynı numara avea olarak devam edecek dimi ... bide bunu ücretlendirmesi nasıı oluyokii
Yorum
Yorum