Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şahsen pek beğenmedim
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        GS maçını alalım...
        Annemin hattını da taşıyacağım Trabzoncell'e...
        Sözümde duracağım (:
        Annemin hattı zaten Avea...
        Geçiş için ücret alacaklar mı ?
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sözümde duracağım (:
          Annemin hattı zaten Avea...
          Geçiş için ücret alacaklar mı ?
          8 Tl Alıcaklar Sadece ..
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Kaç zamandır telefon taşımıyorum acayip rahatım Diyorum ki bi hat alıp telekominikasyon dünyasına yeniden dalayım ama olumsuzlukları okudukça AVEA'nın kapısından geri dönüyorum.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              8 Tl Alıcaklar Sadece ..
              Bilgi için teşekkürler (:
              Hamiş

Yorum

• tscelle geçeli 4 ay oldu daha kontor yuklemedım işte taraftar anlayısı DD
                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• yeni kampanya yapılıyor yeni hat alan ayada numarasını taşıyanlara dergi abonesi bedava yani süper oldu şimdi
                  Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Hattıni Bilene Trabzonspor Dergisi Hediye
                    Bu habere 11 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

TrabzonCell, kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Numarasını taşıyarak faturalı TrabzonCell tarifelerinden birine geçen, yeni TrabzonCell faturalı hat alan veya faturasız TrabzonCell hattını faturalıya çeviren herkese 1 yıllık Trabzonspor Dergisi aboneliği hediye ediliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin, faturalı hat abonelikleri başladıktan sonra “Dergi” yazıp 1967’ye ücretsiz SMS göndermeleri gerekmektedir. Kampanya 31 Mayıs 2010 tarihine kadar geçerlidir.

Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• evet babamın hattını ne zamandır geçirecektim bir türlü fırsat olmadı bu abonelikle hemen geçirecem

Yorum

• stadda aslında bedava hat da dağıtabilirler , kontör olmaz içinde mesela ?
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• şimdi ben kendi avea hattımı trabzoncelle çevirebiliyomuyum direk aynı numara avea olarak devam edecek dimi ... bide bunu ücretlendirmesi nasıı oluyokii
                          Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• İlk olarak woollss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şimdi ben kendi avea hattımı trabzoncelle çevirebiliyomuyum direk aynı numara avea olarak devam edecek dimi ... bide bunu ücretlendirmesi nasıı oluyokii
                            aveadan geçişlerde 8 tl ücret ödüyorsun bildiğim kadarıyla...

Yorum

• trabzoncell sms paketleri kalktımı yapamıyorum trabzoncell sitesindede yapım aşamasında yazıo
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• hatta su an kontorumle bile mesaj yollayamıyorum çıldırtıosun avea
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X